Visele din primele nopţi ale anului

goticSpune-mi repede ce visezi ca să ştii cum îţi merge în 2014! Sunt cîteva vise cu semnificaţie bogată şi care pot să ne dea o idee despre ce urmează să fie. Sigur, trebuie să ştii că visul este un semn despre ce ar putea să fie, nu o previziune a ceea ce se va întîmpla în mod obligatoriu.. Dacă se întîmplă sau nu, depinde mult de felul în care ştii să foloseşti în avantajul tău ceea ce ţi se arată de undeva din afara ta.

Sigur, mai trebuie să ştii că nu toate visele sunt semne! Unele dintre ele sunt mai mult sau mai puţin banale compensări ale conştiinţei, altele îţi spun cum stai cu casa sufletului, corpul tău, şi altele sunt zbateri ale sufletului tău.

Astăzi o să analizăm cîteva teme importante, dintr-o persectivă comparată. Dar reţine, ele sunt doar indicii, iar interpretarea se face în funcţie de contextul subiectiv al cerui care a visat.

vapor in the moonAPĂ

Am ales acest simbol pentru că este este unul dintre cele mai bogate în semnificaţii. În vise apa ţine în general de latura feminină şi sensibilă, este asociată cu viaţa însăşi, fertilitatea, properitatea. Dacă visezi apa în oricare dintre formele sale în această săptămînă, poţi să te gîndeşti că anul îţi va aduce schimbări profunde, semnificative în viaţa ta şi benefice, interpretarea exactă trebuie să ţină cont de contextul din vis şi toate detaliie care completează imaginea apei.

BANI

În realitate simbol al bunăstării fizice şi puterii, în vis banii nu aduc neapărat fericirea. Dacă îi visezi în aceasta săptămână, poate ar trebui ca anul acesta să îţi reevaluezi relaţia cu valorile pe care pui preţ. De asemenea, banii din vis pot trage semnale legate de o prea mare zvîrcolire în legătură cu posesiunile materiale sau o reală situaţie dificilă din punct de vedere economic, dacă visul nu conţine şi alte elemente. În funcţie de contextul propriu acest simbol în săptămîna aceasta, se referă la propria putere şi sexualitate, iar anul acesta poate depinde de felul în care eşti în relaţie cu tine şi cu propriul sentiment de siguranţă.

2CRUCE

Crucea în visele din această săptămînă anunţă intrarea spiritului în materie. În general, crucea este probabil cel mai complex simbol şi cel mai dificil de interpretat pentru că avem mai multe tipuri de cruce şi situaţii şi evident tot atîta bogăţie semnatică.  Este însă un semn bun pentru acesta an, anunţînd un punct de echilibru (mai ales la nivel interior) şi mergînd pe linia destinului. Binecuvîntaţi de viaţă cei care visează acest simbol, căci ei vor fi protejaţi anul acesta şi destinul lor va prinde sens şi formă.

Am ales pentru voi trei simboluri la întîmplare, care însă se referă la trei dintre cele mai importante aspecte ale vieţii. Sper că aţi avut vise frumoase şi nu uitaţi că gîndul şi senzaţia imediată momentului în care deschideţi ochi sunt propriile proiecţii asupra zilei pe care o începeţi. Treziţi-vă uşor, nu uitaţi să vă întindeţi cîteva minute şi să încercaţi să vă amintiţi cît mai multe detalii despre visele voastre. Nu rataţi o zi fără să mulţumiţi vieţii că v-a binecuvîntat să vă bucuraţi de un nou răsărit, de un nou început!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :