Victoria Beckham, marcă înregistrată

Victoria BeckhamFosta componentă a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, a renunţat la cariera muzicală, în favoarea  pasiunii ei pentru modă, devenind rapid un trend setter şi bineînţeles având un loc asigurat  în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood.

Celebră pentru ţinutele impecabile, mizînd pe corectitudinea croiului şi pe neutralitatea cromatică, Victoria Beckham se remarcă prin hainele care urmăresc fidel linia siluetei şi prin pantofii care adaugă centimetri în plus staturii sale mignone. A devenit un etalon de stil vestimentar şi reprezintă o sursă de inspiraţie pentru multe femei. Victoria se ghidează în alegerile sale după sloganul „less is more”, adică minimalismul va fi întotdeauna mai chic decît opulenţa. Ca să îşi inspire fanele, Victoria Beckham a lansat şi o carte de stil, unde vine cu sfaturi de modă şi frumuseţe. Evident, a fost un bestseller.

În 2008 Victoria Beckham devine marcă înregistrată. În acelaşi an a debutat și în cadrul Săptămînei Modei de la New York cu prima colecţie ce-i poartă în totalitate numele. Pentru toamna anului 2014, Victoria a  lansat o  colecţie care  se bazează  în special, pe ţinute mono-cromatice sau cel mult combinaţii de două culori. Victoria Beckham a lansat și prima colecţie de pantofi, anul acesta, mai exact sandale cu platforma şi pantofi brogues, cu vîrful ascuţit, iar în loc de şireturi sau fermoare, a ales inserţii din elastic, care permit încălţarea cu uşurinţă a pantofului.

victoria-beckham-boobNu uităm de isteria bobului asimetric, devenit cu siguranţă cea mai populară tunsoare din  ultimii ani. De fapt, a fost atît de purtat încît a căpătat un nou nume…Victoria Beckham… De la excentrica Posh Spice la femeia de afaceri, plină de stil şi eleganță, Victoria Beckham a demonstrat, cu uşurinţă, că orice femeie poate fi rafinată, dacă ţine cont de nişte reguli de bază. Victoria Beckham a primit oficial titlul de „Style Icon” în Marea Britanie şi nu face decît să confirme faptul că stilul nu ţine cont de vîrstă şi nu are termen de valabilitate. Aşa cum spunea şi creatorul Yves Saint Laurent, „tendinţele trec, dar stilul, rămîne nemuritor”.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :