„Viaţa în lumea de dincolo a lui Billy Fingers” – de Annie Kagan

viata_in_lumea_de_dincolo_a_lui_billy_fingers_annie_kagan_editura_adevar_divinAstăzi vă voi vorbi despre o carte. În ultimul timp au apărut multe cărţi cu tot felul de mesaje venite de dincolo. Însă nu toate sunt demne de consemnat şi nu simt nevoia să scriu despre ele dacă mesajul nu e autentic de la un capăt la altul. Iar pentru astfel de mesaje, e nevoie de discernământ pentru a reuşi să poţi filtra adevărul de speculaţie. Uneori nici autorii înşişi nu reuşesc să transmită acest tip de mesaje în forma lor pură, pentru că şi mintea lor e prinsă mai mult sau mai puţin în capcanele propriilor ei convingeri. 


Dar vă voi spune doar câteva cuvinte despre această carte „Viaţa în lumea de dincolo a lui Billy Fingers”, scrisă de Annie Kagan. Cazul e foarte recent şi se întâmpla cam acum 2 ani. Cartea cuprinde relatările unui spirit care pleacă în lumea de dincolo după ultima sa întrupare pe pământ. Aşadar, fiind vorba de un suflet mai evoluat, cazul său e unul oarecum atipic. După un scurt timp de la plecarea sa de aici, începe comunicarea cu autoarea însăşi. Fratele acesteia moare la 62 de ani, după o viaţă extrem de rebelă şi aventurieră: femei, băutură, droguri…toate cumulând cu arestarea lui pentru o perioadă. Relaţiile dintre cei doi, au fost mereu tensionate pe pământ, din pricina faptului că temperamentele lor erau la poluri opuse, ea fiind „prinţesa” cuminte de nota 10, iar el băiatul cel rău care intra mereu în belele, fiind exmatriculat chiar din liceu. Ultima sa perioadă de viaţă a fost una extrem de dură ajungând pe străzi, un simplu boschetar a cărui singură avere se afla toată în buzunarele sale.
Aşadar, ce e cu lumea de dincolo şi mai ales ce este cu această moarte de care nouă, oamenilor, ne este uneori atât de frică? Această frică e cea mai mare pe care o poate avea omul pe pământ, deşi până acum mulţi dintre noi au murit şi iarăşi au revenit de sute sau de zeci de mii de ori şi poate chiar şi mai mult. Cum ne mai poate fi oare atât de frică când am trecut de atâtea şi atâtea ori prin acest proces? Însă nu ne mai amintim nimic, căci cu această nouă întrupare, am devenit amnezici. Iar această amnezie e foarte importantă, căci dacă nu am uita totul la întrupare, experienţa noastră aici nu ar mai avea nici o valoare. Pentru că de fapt, noi înşine suntem aici tocmai pentru a înţelege de-a lungul vieţii, menirea întrupării noastre.
Autoarea, sora acestui suflet evoluat de la care ea începe să primească aceste mesaje pe parcursul unui an de zile, nu îi dă credit de la început şi se întreabă dacă nu cumva a înnebunit (citește mai departe pe blogul lui Cristi Ciorcilă)

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Lungu Gina spune:

    Chiar in aceste momente citesc aceasta carte,fascinant,este de departe una dintre cele mai bune carti pe care am citit-o despre viata dupa moarte ,sunt pasionata de aceasta tema❤️

Comentează :