Un penis dat dracului

10410720_1096130590414486_1930096094731376047_nDrumul spre inima unei femei trece prin vagin. Fetelor, este doar părerea mea sau şi voi sunteţi de acord că, dacă drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac, atunci drumul spre inima unei femei este prin vagin?

Haideţi, recunoaşteţi odată!  Mi-e teamă că nu sunt singura care crede asta… Sexul este esenţial în consolidarea unei relaţii; nu există dragoste fără sex, fără punctul G, fără marele O(rgasm)… dar ce ne facem dacă nu suntem motivate să ne umplem găurile? Mă înţelegeţi sau nu?…

Personal, mă declar o victimă a ,,peniso- hipnozei”… ador penisul cu atîta pasiune, încît îmi joacă ochii-n cap, nu alta, îl divinizez, îl pun pe un piedestral, într-un altar…

Cred cu tărie că ,,un penis al naibii de bun te poate înrobi pe vecie, fără scăpare”. Cred cu atîta dăruire treaba asta, încît chiar o să imprim afirmaţia pe un tricou şi o să-l port cu mîndrie! Da, mă declar dependentă, da, dependentă de Penis, cu ,,p” mare.  Să nu mă întelegeţi greşit – nu sunt dependentă de sex, ci de penis!!

Nu, nu mă refer la fetele care vor o partidă bună de sex, ci la lăcomia fără margini de a te simţi penetrată pînă la refuz în toate orificiile posibile. Încerc să vă spun, cu alte cuvinte, că îmi place mai mult penisul decît individul anexat lui. Pricepeţi?

Ei bine, da, drumul spre inima mea nu trece pe altundeva decît prin vagin. Dacă penisul tău mă face să grohăi şi să guiţ ca un purceluş înfometat, atunci este clar că ne aflăm în ,,ferma” potrivită.

Da, sunt sclava propriului vagin penetrat de un penis fenomenal. Dacă e mai puţin decît fenomenal, nu stau nici o secundă. Cui îi pasă de un bărbat manierat, bogat, frumos îmbrăcat, dacă penisul este de căcat?!

Mă gîndesc că, iubind-i la nebunie penisul, o să ajung să-l iubesc şi pe el pînă la urmă… Este o relaţie imperfectă? Cu siguranţă! Instabilă? Clar! Îmi pasă? Nu dau nici doi bani, dar dacă vreau cumva să mă vindec, am tot căutat, dar nu am găsit nici un centru de recuperare pentru dependenţii de sex. Nu de asta am nevoie, ci de o modalitate de a iubi cu inima şi nu cu clitorisul.

sexUnele fete simt fluturi în stomac, văd stele verzi, inimioare, dar eu, dragele mele, văd numai penisuri în faţa ochilor. Chiar nu-mi pasă de chimie, de emoţii, de căldura sufletească, chiar dacă de cele mai multe ori dau peste nişte neciopliţi.

Fetelor, frumoaselor, minunatelor, fabuloaselor, nu-i aşa că un penis senzaţional, nişte orgasme care vă lasă paf  vă fac să treceţi cu vederea anumite defecte ale fericitului posesor? Mă gîndeam eu…Putem trece cu vederea peste un caracter, dar nu peste un penis. Prefer scînteile din pat decît fluturii din stomac. Sunt în stare să mă şi cert aiurea, din senin, numai să urmeze sexul de împăcare. Chiar dacă nu sunteţi întru totul de acord cu mine, nu-mi pasă. Dacă sexul este nesatisfăcător, spun pas.

Fetele mele, gîndiţi-vă puţin – viaţa este prea scurtă pentru un vagin trist, ,,gîdilat” de un cocoșel de toată jena… dacă partenerul nu este ideal, măcar sexul să fie demenţial! Măcar atît…

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. asdf spune:

    esti bolnava, du-te-n pula mea.

Comentează :