Trucuri de topmodel

femeia apaFotomodele de succes, cunoscute în toată lumea, apelează la trucuri de înfrumuseţare mai simple decât ne-am fi imaginat. Cu toate că au acces la cele mai noi şi revoluţionare tratamente de înfrumuseţare, supermodelele nu se pot desprinde de tehnicile naturale şi deloc costisitoare. De exemplu, pentru o exfoliere uscată, în fiecare dimineaţă, înainte de duş, masați-vă corpul cu o perie din păr natural, care îndepărtează celulele moarte şi ajută la eliminarea toxinelor.

Un alt secret este apa de cocos. Aceasta hidratează intens pielea. O găsiți în magazinele cu produse naturiste, iar pentru o aplicare uşoară, transferați lichidul într-un recipient cu pulverizator. Vaselina cosmetică, pe care o puteţi găsi tot în magazinele naturiste, se folosește pentru a hidrata pielea sensibilă din jurul ochilor şi pentru a evita apariţia prematură a ridurilor. O puteți folosi și pe post de balsam de buze.

389303_360462403998413_1420872425_nDe asemenea, o cremă de protecţie solară cu factor 50 blochează efectele negative ale razelor ultraviolete asupra tenului. Un truc la care apelează Naomi Campbell, pentru a-şi păstra părul super-strălucitor, este amestecul din ouă şi bere neagră, soluţie pe care o folosește ca pe un şampon obişnuit.

Pentru o sănătate de fier şi o piele minunată, topmodelele beau în fiecare dimineaţă, o jumătate de litru de apă, declarând că este cheia pentru o piele perfect hidratată din interior.

Mai vreți trucuri simple cu efecte mari? Urmăriți rubrica de frumusețe și sănătate.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :