Tras cu ochiu, preludii jucăușe și brățări periculoase

Voyeurismul

Să ridice mîna sus cei care n-au tras cu ochiul la scenele de sex de pe balconul vecinei sau dormitorul vecinului. Sau la mîngîierile scăpate de sub control ale îndrăgostiților cu hormonii în floare, atunci cînd ei credeau că nu-i vede nimeni și, mă rog, chiar dacă ar fi știut, nu prea ar fi contat în momentele acelea. Eu recunosc că am avut un binoclu cu care-mi plăcea să spionez frînturi din viața altora, chiar dacă se consumau în bucătărie. Chiar, ia să văd pe unde l-am pus. Hehe…

Pentru cei cărora le place să privească, voyeurismul este practica sexuală perfectă, care se înscrie în curentul care presupune sex în spații publice sau semi-publice, precursorii acestei mode sexuale fiind englezii, ca să vezi, cea mai pudică nație cînd vine vorba despre discuții despre sex, îl face chiar în stradă, fără nici o jenă. O modă îmbrățișată imediat de spanioli, ba chiar aceștia din urmă și-au depășit maeștrii și au umplut parcurile, boscheții, plajele și tot ce-au mai prins spațiu public în aer liber. Întîlnirile se aranjează prin internet, desigur între cei care fac sex și cei care doar se uită, fără să scoată un cuvînt. Sigur, de-aici alte derivate, sex în trei într-o cameră de hotel, două femei zburdalnice, el privitorul impasibil, un cuplu care are nevoie de al 3-lea ochi, ca să-și pipereze viața sexuală intrată în rutină și puteți face voi alte combinații pe care imaginația voastră le dorește.

Delicatessen

Prelungirea preludiului cu tot felul de jucării sexuale nu e o idee rea, nu? Mai ales femeile vor aprecia asta. Am intrat pe mai multe site-uri (ca să ne informăm pentru voi, pe cuvânt) și din toate cele accesate rămînem la Bijoux Indiscrets: uleiuri de masaj, afrodisiace, creme și geluri intime, pastile de mento pentru un sex oral revigorant (!), lumînări parfumate, un vibrator-de-masaj care alunecă de minune pe corpul partenerului tău dacă-l ungi cu puțin ulei din ce plantă vrei cu ce miros vrei. Tu alegi. Dar ceea ce ne-a plăcut cel mai mult, a fost un stilou cu cerneală parfumată pe care-l poți folosi astfel: marchezi pe pielea iubitului/iubitei tale o rută a plăcerii (pe care o faci cu ajutorul lui/ei) și-apoi o iei ușor pe harta asta cu degetul sau cu limba. Ce urmează va trebui să întrebăm un voyeurist de profesie, pentru că unele lucruri chiar nu se spun așa lesne. Mă rog, mai e și varianta cu torționarul, dar asta e din alt articol.

Colorate pentru fete

Brățările sexuale au apărut în rîndul adolecenților americani și britanici. Shag Bands sunt niște brățări colorate care se foloseau în anii 80, iar acum sunt din nou la modă. Fiecare culoare are o semnificație: galben înseamnă sărut (fără limba), portocaliu – îmbrățișare, albul semnifică ”nu-mi pasă, sunt indiferent, nu dau doi bani”, roșu – dans senzual, roz – sărut franțuzesc, negrul – sex all the way, albastru – sex oral, iar verdele zice că ”ești un jucător”… Nu m-am gîndit niciodată că brățările mele colorate ar putea însemna ceva pentru profesioniștii sexului (jeez, acum știu de ce aveam atîtea probleme!). Problema este că mii de copii au început să cumpere astfel de brățări sexuale, fără ca părinții lor să cunoască adevărata lor semnificație (poate află acum).  Sunt subțiri, din plastic și arată inofensiv. Jocul este însă în felul următor. Dacă cineva îți rupe brățara, din greșeală sau cu intenție, și aceasta e de culoare galbenă, atunci trebuie să te lași pupat de cel care ți-a rupt-o. Vrei, nu vrei, ăsta e jocul. Un fel de sticluța care se învîrte, mai țineți minte? Se făcea un cerc, se învîrtea o sticlă și toți stăteau la pupat. N-am văzut un joc mai tîmpit ca ăsta în viața mea. La fel și cu brățările astea între adolescenți. Dar să nu judecăm, acest articol este pentru părinții care nu știu ce se ascunde în spatele brățărilor colorate ale copiilor lor. Dacă le găsiți prin ghiozdane și prin dulapuri, dosite bine, confiscați-le și folosiți-le voi ca joc erotic în dormitor, dar după ce vă trece plăcerea și prima serie de orgasme, gîndiți-vă la o pedeapsă pentru ”ăla micu”. Carte, tată, nu sex.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :