Te iubesc, vrăjitoareo!

1936589_1697771857127850_5951182070516160902_n– You’re gonna love me, stupid. You already love me, you just didn’t have time to talk to yourself yet.
Îmi spune asta fix înainte de a da peste cap două shoturi şi o cred. Pare serioasă când o spune. Şi o cred.

Nu ştiu dacă sunt versurile unei piese, sau dacă e o poezie, sau dacă a citit asta undeva, în jurul nostru, dar o cred. Nu ştiu de ce vorbeşte în engleză, dar o s-o iubesc pe fata asta pînă la finalul acestei dimineţi şi o s-o iubesc multe nopţi şi zile şi dimineţi de acum înainte.

Cred că o iubesc deja, altfel nu-mi explic cum de am ajuns după ea în jegul ăsta de club de afterhours. Prietenii mei sunt împrăştiaţi care încotro, iar mie nu-mi pasă. O privesc pe ea. Am impresia că o privesc de ore întregi. O privesc şi nu mă plictisesc. E şi asta o premieră. Nu am mai avut răbdare cu o fată din liceu…

E amuzantă, e gălăgioasă şi nu pare interesată de mine. Îmi place asta. Îmi place că nu face nimic pentru mine. Nici măcar nu m-a invitat să beau un shot din şirul de shot-uri pe care-l tot comanda la bar. Stau ca prostul lîngă ea şi o privesc cum da shoturi peste cap. Cred că e beată.

Îşi şterge gura şi mîinile cu un şervet mare şi alb. Vag remarc că e cămaşa unei tipe de lîngă ea, iar tipa nu pare mulţumită de gestul ăsta. Ea nu înţelege ce se întîmplă.

Vreau s-o ajut cumva pentru că acum e pe jos, într-o luptă încrîncenată cu posesoarea cămăşii, pe care a lăsat-o în pielea goală. Oamenii din jurul nostru rîd zgomotos. Ea nu rîde. Nu rîd nici eu, pentru că brusc realizez că pleacă…. şi eu nu vreau să plece.

12717225_1692256091012760_4852503351334979103_n„Nu pleca” spun prea încet ca să mă audă. Reuşesc să o ajung din urmă şi o ajut să iasă afară, unde soarele străluceşte ca la un concurs de albire a dinţilor. Ne acoperim amîndoi ochii, care cum putem. Ea îşi bagă fața în pieptul meu, eu o strîng în braţe şi îmi apăs fața pe capul ei.

Mă îndepărtează confuză. Afară parcă nu mai e la fel de expansivă ca în club şi vrea să plece. Vreau să plec şi eu cu ea.

„Pot să vin cu tine?” o întreb. Ştiu că e penibil – nici măcar nu ştiu cum o cheamă, dar nu mă pot abţine.

Dă vehement din cap. Nu zice nu, dar mă împinge fără prea multă convingere. Ce pot să fac ca să plec cu ea? Dacă nu o s-o mai văd niciodată? Nu, nu! Imposibil.

Vreau să o ţin pe loc însă vede un taxi şi se îndreaptă împleticindu-se spre el. O trag repede de mână şi o sărut. Doamne! Chiar o sărut. E ciudat. N-am mai sărutat fără să avertizez, sau aşa, neaşteptat. Niciodată. Se lăsă moale în braţele mele şi mă lasă să fac ce vreau cu gura ei. O sărut de parcă îmi iau la revedere. „La revedere… vrăjitoareo!” Nu ştiu cum o cheamă. Aş vrea să-i spun pe nume, dar nu am un nume. Poate că e chiar o vrăjitoare. Sper să nu fie… totuşi.

O las în pace ştiind că îmi trebuie un plan de a o revedea – repede – dar nu vreau să par libidinos. O urmăresc cum urcă în taxi şi se lăsă pe banchetă. Dau să mă întorc spre club, cînd o aud ţipînd prin geamul deschis „Told you you’ll fall în love with me!”.

Izbucnesc în rîs în timp ce intru înapoi în club. Mi-am făcut deja un plan. Trebuie să-i găsesc prietenii ca să fac rost de numărul ei de telefon. Repede. Şi reuşesc fără prea mult efort, pentru că beţiva cu bluză ruptă mă priveşte furioasă. Îmi dă numărul ei fără să mă rog prea mult. Cred că aşa vrea să se răzbune pe ea. Ce tîmpită!

Plec de lîngă ea grăbit, pentru că ştiu ce trebuie să fac şi nu am timp de pierdut. Vreau s-o cunosc pe vrăjitoare mai mult decât mi-am dorit ceva vreodată în viaţa mesa. Vreau. Acum. Deschid mesageria şi îi dau repede un mesaj. Trebuie să bat fierul cît e cald.

„Hei. Mi-a dat fata supărată numerul tău. Sper că nu te s8per9. Cum te c4eam2? Eu sunt Bogdan”

Văd că am scris greşit, dar mă doare la bascheţi. E întuneric în clubul ăsta jegos.

Nu răspunde. Nu primesc nimic. Oare mi-a dat numărul greşit? Nu am chef să mai intru în club, aşa că plec dezamăgit spre casă. Nu reuşesc să adorm imediat ce mă bag în pat. Ce căcat! Trebuia să-i fi luat direct numărul de telefon. Sper să răspundă, totuşi.

” M-ai sărutat azi dimienata?” primesc un SMS fix cînd simt că mi se închid ochii.

Rînjesc ca un obsedat. Da. Am să te iubesc, vrăjitoareo!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :