Sexul şi numerologia

Ghiciți cîte alune și cîți biscuiți sunt pe această terasă?

S-ar putea să supăr multe cupluri care cred în puterea numerelor. Nu-i nimic, la cîte probleme au ei, asta chiar e un fleac. Pînă acum vreo cinci ani nici nu ştiam că există oameni care se lipesc de alţi oameni pentru că vibraţia numerologică i-a ales sau pentru că literele din numele lor nu vibrează corect la literele din numele partenerului. Şi-atunci devine o problemă gravă de numerologie care se abate asupra bietului cuplu, cu toate furtunile şi taifunurile ce se pot ivi într-un pahar cu apă. Nu i-am luat niciodată în serios pe cei care credeau în astrologie şi, mai nou, în numerologie. Oricum nu văd prea mare diferenţă între cele două domenii, e vorba de predicţii, ghiceli şi uneori nimereli pe bază de autosugestie. Dar deja mă simt în minoritate de fiecare dată cînd nimeresc într-un grup în care alinierea planetelor, energiile numerelor şi orgasmele fetelor fierb în acelaşi ceaun. Dacă aş fi bărbat, nu ştiu cum aş putea ieşi cu o asemenea fecioară despletită guvernate în viaţă de magii şi alte probleme oculte. Nu ştiu cum m-aş putea îndrăgosti de aşa ceva. Sigur că aş lăsa-o să abereze, de dragul conversaţiei, şi aş încerca să-i bag minţile în cap, dacă nu le-ar avea aşa de rătăcite în toate direcţiile. Dar nu sunt bărbat şi nici nu am răbdare cu aşa nebune, iar cu numerele am stat mereu prost (sanchi).
Acum mulți ani în urmă îmi povestea o blondă că ea chiar a dat bani la numerolog şi că ăla sau aia i-a spus: “aaa, dar tu nu te potriveşti cu bărbac-tu, uite, el număr par, tu impar”, sau viceversa. Nu mai ţin minte care era par, care era impar, cert este că din cauza asta s-au despărţit. S-au certat chiar în seara predicţiei pe numerele datei de naştere, apoi pe numerele numelelor lor şi cum n-au ajuns la nici o concluzie, cine e par şi cine e impar, şi-au întors spatele unul altuia şi-au dormit fiecare pe marginea lui de pat ca doi soţi normali, care se respectă. E foarte simplu să dai vina pe numerologie atunci cînd nu prea te ajută bibilica să aduni 5 minute de tandreţe cu alte 5 de înţelegere şi să-ţi iasă 5 minute de sex şi poate un orgasm cu prelungiri. Dar cine a zis că viaţa e uşoară? Soţul blondei, fostul, pardon, poate mulţumi Universului că a scăpat aşa de uşor de o fiinţă atît de aeriană, pară sau impară, nu mai contează, lîngă care, altfel, ar fi avut neşansa să îmbătrînească. Parc-o şi văd cum, la fiecare problemă mai serioasă, şi-ar fi sunat numerologul să-l întrebe dacă data naşterii copilului coincide cu energia literelor din luna în care s-a epilat ea ultima oară.

Te pomeneşti că din cauza asta a crescut numărul cezarienelor în ultima vreme şi că se vor naşte mii de copii norocoşi după cum au prezis numerologii.
Nu numai femeile au părţile lor oculte. Prima mea întîlnire cu numerologia a fost pur accidentală.  Hai, fie, era scris în stele să se întîmple și asta. Corespondam la un moment dat cu un tip din Brașov. Îmi trimitea acum 20 de ani scrisori de mînă. După aceea am început să corespondăm pe mailuri, că era mai simplu. Şi pentru că, bineînţeles, îmi cunoştea adresa de acasă, s-a apucat el din senin, fără să-i ceară nimeni asta, să-mi facă numerologia şi să-mi spună problemele pe care eu le voi avea cu casa după adresa la care locuiam, că o ştia, de-aia v-am dat amănuntul cu scrisori de mînă. Era ceva cu cifra 8, cu nişte certuri pe viitor cu frati-miu, cu cîmpul energetic al străzii că după ce-am citit mailul ăla, mi-am zis, băi frate, ăsta e nebun. Și s-a dus și amorul din scrisori. I-am mai scris un ultim mail în care l-am facut în tot felul şi am întrerupt orice legătură. Nu i-am mai scris. Nici de mînă, nici de picior, nici mailuri, nici internet, nimic. I-am cerut scrisorile înapoi şi tot tacîmul. Nu poţi şi tu să te îndrăgosteşti normal de cineva, că una două se trezeşte să-ţi facă ba astrograma, ba numerologia. Cît despre numerologi, în loc să-şi trăiască de vieţile lor, stau toată ziua cu creioanele în mînă şi-ţi fac profilul psihologic din 5 adunări şi 4 acumulări de energie. Gata, ei știu tot. Eu nici nu ştiu ce nevoie mai avem de sexologi atît timp, cît numerologii au răspunsurile la tot ce mişcă pe planeta asta. O fi şi asta o modă care trece. Numai sexul rămîne nemuritor, orice s-ar întîmpla. Se spune că dacă faci sex de 4 ori pe zi te vei deştepta. (aceasta este o chestie inventată de mine, dar cum nimeni nu citeşte parantezele…) Aşa că nu-mi rămîne decît să vă doresc niște numere cît mai plăcute.

 

articol publicat în Playboy – 2012

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :