Sexul prin telefon – din secretele unei profesioniste

11896074_804027466383708_775345560785190295_nDeși pornografia este destul de răspîndită pe internet, sexul prin telefon continuă să fie o industrie de milioane de dolari. Pot să vă spun că treaba asta cu sexul prin telefon e foarte sexy și amuzantă. Dar în același timp poate fi și frustrantă, șocantă, confuză, exasperantă și uneori de-a dreptul hilară.

Iată mai jos cîteva lucruri pe care nu le-ai suspecta despre sexul prin telefon.

Se îmbracă în funcție de rol

Mulți operatori de sex prin telefon se îmbracă foarte confortabil, mai ales dacă lucrează de-acasă, dar multe operatoare spun că se îmbracă în funcție de rolul pe care-l joacă, ca să poată intra în pielea personajului. Se îmbracă fie în costume de business, halate de mătase sau în școlărițe în timp ce stau în pat sau pe scaun  – singure-singurele – și vorbesc la telefon. Așa că, băieți, dacă spune că poartă un kimono de mătase s-ar putea să fie adevărat.

Există niște limite

Și pe bună dreptate. Nu vreau să vă spun că există un set de reguli pentru chicotelile sexuale de la telefon, dar din nefericire, sunt anumiți oameni care devin înfricoșători. De aceea, unii operatori aleg doar anumite subiecte și rămîn doar la ele. Se întîmplă ca discțiile să degenereze în cele despre incest, pedofilie, Satanism și alte lucruri (credeți-mă, nu vreți să știți). De aceea mulți operatori sexuali își rezervă dreptul să spună nu și să pună capăt conversației.

Și bărbații o fac

În timp ce majoritatea operatorilor sexuali sunt femei, și bărbații o fac foarte bine. Dar nu fiți prea înfierbîntate, doamnelor. Bărbații care fac sex prin telefon sunt acolo tot pentru bărbați.

Poate fi plictisitor

Mă așteptam la multe lucruri atunci cînd am început slujba asta, dar nu mi-a trecut prin cap că mă voi plictisi. Niciodată! La început, cînd aștepți primele telefoane e totul fascinant. Aștepți telefonul să sune. În primele cîteva săptămîni, poți avea doar un telefon sau două pe zi. Între timp, poți face muncă de cercetare, asta înseamnă că poți citi ceva scris de Anais Nin.

11896129_419325588256645_2587773273401746755_nTelefoanele nu au fir. Celularele sunt pentru propria ta mobilitate. Mai devreme sau mai tîrziu, cineva va dori să-i răspunzi din baie. După cum s-a dovedit, multor bărbați le place să asculte cum o femeie face pipi. Ceea ce ne duce la….

Prea multe ciudățenii

Operatorii de sex prin telefon trebuie să știe totul despre cele mai comune fetișuri și încă mai mult despre cele care nu sunt comune. Pînă să am slujba asta, chiar nu am știut cîți bărbați sunt înnebuniți după picioare. Alții, în schimb, sunt înnebuniți după gîdilături, îmbrăcatul de rochii, vampirism și necrofilie.

Soția lui? Pe bune?

Prima dată cînd am primit un telefon de la o soție furioasă, am crezut că e vreun prieten care-mi face o glumă. La urma urmei, cine ar putea crede că o profesionistă în conversații sexuale chiar ar vrea să-i fure bărbatul? S-a dovedit că sunt multe neveste care chiar cred asta – și se pare că au apelative deloc prietenoase. Dacă le-ar folosi cu soții lor, la cît sunt aceștia de ciudați, chiar ar avea o căsnicie mai fericită. Cu condiția să renunțe la furie.

Perioadă limitată de timp

Multe linii telefonice au un număr de minute pentru conversație, nu toți bărbați agreează treaba asta. Am încercat mereu să fiu drăguță cînd mă apropiam de sfârșitul conversației, și poate că uneori am câștigat prin asta un client. Dar altora nu le-a convenit deloc.

Vacanțe pline

Operatorii profesioniști nu-și fac planuri de vacanță în perioada sfîntului Valentine sau de Crăciun. Acestea sunt zilele cele mai încărcate din an. Cînd și-ar putea lua libere? Păi, la vreo cupă de fotbal sau ceva pe-acolo.

Degradant?

Dacă-ți anunți prietenii sau familia cu ce te ocupi pentru a supraviețui, se va găsi cineva să-ți spună cît de degradat este lucrul acesta și cît de exploatată ar trebui să te simți. Mulți dintre ei n-au avut niciodată o experiență de sex prin telefon. Pentru mine, nu este deloc degradare, ci o simt ca pe o împuternicire.

Manierele nu au ce căuta

Pun pariu că nici o femeie nu a reușit să performeze o felație în timp ce ducea o conversație articulată. Chiar nu contează asta pentru clienți. Cît de articulată sau nearticulată ești în vorbire. Sexul prin telefon este una din acele situații care cer să vorbești cu gura plină – sau, cel puțin, să pretinzi asta.

12033203_910912282322121_3321506778486533910_nFinalurile triste

Cam un sfert dintre clienți vor închide imediat după… îmm… ce și-au dat drumul. Asta înseamnă că mulți consideră vorbitul după orgasm un non-sens. Poate că unor tipi le place să-și imagineze că doamna de la capătul firului a făcut o pasiune pentru ei, dar în realitate nu se întîmplă niciodată asta.

Fă-ți reclamă!

Nu mi-aș fi închipuit vreodată că sexul prin telefon este o afacere atît de comercială. Mi s-a cerut să-mi vînd chiloții, pantofii sau fotografii cu mine făcînd chestii obraznice. Pentru că nu m-am potrivit cu niciuna din descrierile femeilor pe care le-am portretizat, am angajat un model să joace diferite versiuni “ale mele”. Este asta o fraudă? Nu, doar distracție și joacă, iar asta înseamnă, de fapt, sexul prin telefon.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :