SC Violatorii Veseli SRL

image054Eram într-un autobuz în drum spre Crasna (100 mii biletu` la mică înţelegere cu şoferul pe care am vrut să-l mituim cu o cafea, dar avea în autobuz un filtru superperformant şi ne-a refuzat politicos. Ne-a făcut în schimb reducere, pierdut în ochii hipnotici ai Mayrei şi în decolteul periculos al Giruetei). Atunci mi-a venit ideea.

Citisem undeva un studiu dubios despre cum că foarte multe femei au fantezii în care se imaginează răpite de bărbaţi frumoşi şi violate cu patimă. Un fel de „mai nu vor, mai se lasă”, sau „domnu, domnu, am în poşetă un prezervativ, violaţi-mă cu responsabilitate, promit că nu spun nimănui şi că o să mai vreau”.

Am văzut la un moment dat un film mişto. „Leagă-mă bine” (Tie Me Up, Tie Me Down) se numea, în regia lui Pedro Almodovar, a cui altuiva? Juca Banderas, era mai tânăr şi mult mai sexi, dacă se poate aşa ceva, iar în rolul “răpitei și legatei cu sfoară” Victoria Abril. În filmul acesta el, tânăr îndrăgostit, răpește deci o actriţă de meserie în film (parcă totuşi erau filme porno, ceea ce explică ce s-a întâmplat mai departe).  O ţine ceva timp răpită şi legată, cum zice și titlul, şi are grijă de ea, o grijă bolnăvicioasă şi pătimaşă, de se lasă și bătut. până când… dar mai bine vedeţi filmul. Nu se lasă cu viol, dar e clar că lu Victoria Abril îi place rolul în spatele căruia se poate ascunde că așa e rolul.

Aşa da, de-atunci tot caut să mă răpească şi pe mine Banderas, dar el, nimic, a luat-o de nevastă pe speriată aia de bombe de Melanie Griffith, de care între timp a şi divorţat, şi s-a terminat şi fantezia mea. Acum e prea târziu, Banderas o fi rămas el sexi, dar nu-l mai are chiar aşa demult pe vino-ncoa şi de când face reclamă la gogoşi şi gumă de mestecat s-a cam rupt filmul. Ori eşti sălbatic toată viaţa, ori nu.

7880Wild Wild Woman Reloaded 

Buuun, dar să lăsăm asta deoparte şi să trecem la fapte (tot fictive, mă rog). Cum orice femeie măritată are parte de sex la marea fugăreală a bărbatului, am zis s-o punem de-o afacere. Din fericire, când se întâmplau chestiile astea cu Crasna şi autobuzul şi ideile despre firma noastre de celibatare, nu eram măritate şi ne permiteam să aberăm, chiar și în drum spre o mănăstire, sau mai ales. Pe de altă parte, cercetătorii ăia know shit, noroc că aveam și prietene măritate şi dacă voiam să aflu la vremea aia ceva, le întrebam pe ele. Ba chiar unele erau şi divorţate, dacă intram în pauză de fantezii, imediat mă duceam la o prietenă măritată (sau divorţată, acestea sunt mai periculoase, un fel de wild wild woman reloaded) şi imediat mi se deschide o portiţă interzisă şi incitantă.

Ce ne-a trecut nouă prin cap, deci, după câteva astfel de injecţii de luciditate? Cum auzisem că fanteziile cele mai nebuneşti ale femeilor vin din neputinţa bărbatului de a (mai) fi pătimaş din diverse motive numai de el știute și de soțiile lui apoi aflate, începusem să ne gândim dacă nu cumva ar ieşi ceva bani din dorinţele femeilor de a se juca pur și simplu. De-a bau-bau, de-a doctoru sau de-a țaca-paca.

Sigur că bărbaţii care ne acompaniau spre Crasna (mergeam la o mănăstire, lăcaş sfânt, iar amicii noștri aveau niște suflete mai pure decât petalele unor zambile) în periplul nostru spre o curăţenie morală, au rămas iniţial oripilaţi şi interzişi, dar până la sfârşitul călătoriei începuseră şi lor să le placă ideea de a fi angajaţii noştri la firma fictivă (deocamdată!) „SC Violatorii Veseli SRL” cu sloganul „un viol pe lună face viaţa mai bună”.

Mai departe, am început să ne alegem angajaţii, tot fictiv desigur, că n-aveam bani nici să trecem strada, darămite s-o punem de-o afacere. Angajaţii, desigur, trebuie să aibă anumite calităţi fizice necesare pentru viol:

  1. 11vqzj6să fie vânjoşi (să nu scape clienta din braţe, pentru că nu mai e loc de răzgândire o dată ce ai plătit)
  2. să aibă ochi mistici (asta pentru că în prima fază clientele noastre care vor vrea să fie violate trebuie să ia primul contact cu privirea care se iveşte din cagulă, de aceea misticismul pătimaş e important; bineînţeles că se vor da probe pentru asta, cât de intens te poate privi un viitor angajat, cât de mistic, cât de hipnotizant. Da, am căzut cu toate de acord că ochii sunt importanţi. Nu ne trebuie misticism de suprafaţă)
  3. trebuie să fie un bun actor, adică chiar dacă biata clienta e urâțică (trebuia s-o facă să se simtă deosebită), chiar dacă e mai pufoasă (trebuie s-o facă să se simtă ca o căprioară)
  4. violatorii veseli trebuie să ştie să mimeze foarte bine şi violul pătimaş şi orgasmul (am auzit că şi bărbaţii mimează – relaţii întregi, nu numai orgasme, așa că n-ar trebui să fie probleme, dar dacă o fi vreunul real cu atât mai bine) şi-apoi asta e, de-aici vin banii, dintr-o minciună frumoasă. Ca şi minciunicile de Moş Crăciun.
  5. un angajat bun aduce şi luna viitoare o clientă în firmă, aceeaşi sau alta, căci o clientă mulţumită aduce cu sine alte cinci terminate domestic la domiciliu şi satisfăcute lugubru, morbid şi vai de vitamina lor.

S-a mai hotărât că Mayra să se ocupe cu recrutarea ochilor mistici, ca ea este expertă la aşa ceva. Eu aveam să mă ocup de scenarii, ca şi până acum, să nu ruginesc, Doamne fereşte. Ca regulă de bază, nici o clientă fidelă nu va fi violată printre gunoaie, decât dacă cere expres asta. Totul se va face discret, rapid şi cu patimă. Tot eu mă voi ocupa şi de costume, partea artistică and all that stuff. După un studiu printre prietenele mele, am aflat că există femei care vor să fie violate de omul-păianjen, altele de broscuţele ninja, una dintre ele sau toate. Altele au fantezii cu Akebono, altele cu cei șapte pitici (cam greu de făcut rost atâția deodată) dar Zorro e în topul preferinţelor. Cum altfel? Pe locul 2, ţineţi-vă bine, e Moş Crăciun, ce tânăr eşti!

9418498Avem şi condica de prezenţă, unde toate aceste personaje se vor semna cu numele lor de fantezie. De pildă, Albă ca Zăpada poate scrie “Am fost violată şi mi-a plăcut, dar la piticul numprul 7 m-a luat somnul”. La cerere, vor exista şi ore de consiliere ante-viol şi post-viol, de care se va ocupa Diabolique (e clar!).  Va fi manifestul nostru împotriva soţilor neglijenţi cu soţiile lor. Dacă nu-şi revin, le voi sfătui pe toate să divorţeze, pentru a fi fericite de capul lor.

***

9 years later

Între timp, ne-am căsătorit și noi, adică eu, Mayra și Girueta, și ne-am revenit. Am rămas doar cu fanteziile. Pe care le puteți citi, desigur, unde altundeva, decât în Obsesia.

🙂 Mala Hierba recomandă :

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *