Salopeta de fițe pentru ultima seară din an

armaniA început numărătoarea inversă pentru acest sfârşit de an. Probabil multe dintre noi nu ştiu încă ce vor îmbrăca la cumpăna dintre ani. Să fie vestita rochiţă neagră asortată la cei mai înalţi şi flashy pantofi care au existat vreodată? Să fie un outfit minimalist pentru frumoasa mondenă din tine sau optezi pentru un look maximalist, cu atâtea paiete sau bling-bling-uri asortate, încât sigur vei trece drept “sufletul petrecerii” imediat? Ohhh, decizii… decizii…

Dacă anul acesta vrei să spargi tiparele, îndrăzneşte şi îmbracă o “salopetă de seară”, adică, mai pe limba fashionistelor – the evening jumpsuit. Este o alternativă surpriză care se poate mula perfect pe tema petrecerilor glam de sărbători, mai ales dacă vrei să ieşi în evidenţă (şi bineînţeles, considerând că deja ai decis că o asemenea opţiune vestimentară s-ar potrivi trupului din dotare). În ultimii ani, aceasta“one piece” a cunoscut o adevărată revenire la viaţă şi nu a lipsit de pe podiumurile de modă ale celor mai vestiţi designeri; Gucci included! Dacă îl îmbraci cum se cuvine şi îl asortezi corespunzător, jumpsuit-ul îţi va garanta combinaţia perfectă de încredere şi sex-appeal.

  • 1109-evening-fashion-4-deAsortează jumpsuit-ul, neapărat, unor tocuri ameţitoare, însă ai grijă ca acestea să se potrivească lungimii şi formei
  • Alege un jumpsuit dintr-un material de calitate, gen mătase; paietele, mărgelele sau alte briz-briz-uri aplicate-sunt opţionale!
  • Fii pregătită să se întoarcă o mulţime de capete după tine dacă jumpsuit-ului tău deja paietat din fabrică îi asortezi doar câteva (două-trei) accesorii
  • Nu uita coafura lejeră şi un makeup din care nu trebuie să lipsească acel subtil “December sparkle” (de prinţesă sub acoperire) combinat însă şi cu o undă sofisticată de stil a femeii-adult din tine (care îşi doreşte să arate bine, dar fără să strălucească mai tare decât bradul de Crăciun).

Foloseşte-ţi imaginaţia şi bunul gust, iar dacă reuşeşti să fii un show-stopper purtând această îndrăzneaţă piesă vestimentară, nu uita să te reîntorci la Mala Hierba şi pentru alte sugestii de modă în 2015! Numai cu noi vei reuși să fii o trendsetteră uimitore.

Până atunci îți doresc să ai o petrecere superbă de Revelion şi un an nou plin de bucurii şi multă inspiraţie mereu la modă!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :