Route 69

http://www.b-idol.com

route 69 – pink pleasure

Și vine, în sfîrșit, momentul cînd îţi pui partenerul de sex în poziţia 69, celebra poziție la care ai visat încă de la prima întîlnire.

Ce să NU faci ca să nu strici momentul…

Mai întîi de toate, nu te comporta ca şi cum ai căuta…aur în carul cu fîn sau ca și cum ai râma cu nasul după o pradă demult așteptată. Nu că sentimentul ar fi rău, doar că nu toţi oamenii se simt confortabil să fie amușinați în acel lor. E un loc pe care nu-l prea vede soarele (darămite proprietarul) şi nu ştii cum arată sau cam ce mireasmă emană în acel moment (oricît de îngrijit ar fi).

Încearcă să nu fii prea concentrat pe felul înnebunitor în care partenera ta execută acea felaţie minunată; s-ar putea să uiţi de vaginul ei şi de faptul că şi ea merită aceeaşi plăcere, la aceeaşi intensitate! În schimb, dacă te concentrezi pe partenera ta sută la sută cu presupunerea că şi ea face același lucru pentru tine, succesul acestei poziţii sexuale e ca şi garantat.

Dacă ea dă din limbuţă în ritmul vreunui cîntec lent de dragoste, iar tu eşti pe ritmul unui refren rock-n-roll, crede-mă, combinaţia de super-rapid cu super-încet va duce iute la un fiasco. Încercaţi să vă sincronizaţi mişcările şi să faceţi din acel moment o amintire sexuală de neuitat! Nu ratați happy-end-ul tocmai acum!

Nu te încăpăţîna să prestezi neapărat numai “în top” pentru că acei inevitabili cîrcei vor apărea la un moment dat să vă strice jocul, fie că îi blestemi de fiecare dată sau nu. Ca să eviţi cîrceii şi crampele la picioare, mai legănaţi-vă şi pe-o parte, nu neapărat unul peste altul şi aşa nu veţi fi nevoiţi să luaţi prea multe pauze de masat… picioarele!

Nu introduceți un deget-surpriză prin cine ştie ce loc… surprinzător! Niciodată! Nu ştii cum va reacţiona partenerul tău, în plus te poţi pricopsi cu o dojană serioasă sau, mai rău, vei putea rămîne doar cu o singură parte a corpului umflată: buza (gurii) de sus!

 

(sursă foto: bitcointalk.org)

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :