Ritual magic de Revelion

cfb_114505A început numărătoarea inversă pentru noaptea dintre ani. Nici un motiv mai bun decît acesta să intri în 2018 cu un look strălucitor şi o atitudine pe măsură. Aşa că, hai să înceapă  ritualul de frumuseţe:

Dimineaţa la trezire bea un pahar de apă plată cu o felie de lămîie. Micul dejun să fie săţios, 30% proteine, 50%fibre şi 20%carbohidraţi. Masa de prânz să fie formată fie dintr-o cremă de legume cu puţină carne, fie o salată mare asortată şi un grătar. Aceste reguli te vor ajuta să intri în hainele de seară fără să te simţi că un balon.

Pielea şi părul au nevoie de multă atenţie în seara aceasta. Dacă nu apelezi la serviciile unor specialişti, poţi fi propriul expert. Există modalităţi simple, de mare efect care te pot face să arăţi bine, şi asta nu numai pentru seara de Revelion.

Aşadar, înainte de duş freacă bine toată suprafaţa pielii de jos în sus cu o perie de baie. Dacă nu dispui de aşa ceva, nu arunca zaţul cafelei! Lasă-l să se usuce, amestecă-l în palme cu gelul tău favorit şi, tot de jos în sus fă-ţi un masaj energizant. Nu doar pielea îţi va mulţumi, dar şi starea ta psihică se va schimba. Plus că vei mirosi a cafea prăjită toată seara.

Părul trebuie răsfăţat cu o mască de ulei de măsline, ulei de jojoba şi ricin şi un gălbenuş de ou, toate amestecate în crema ta pentru păr, fie balsam, fie mască. Stai cu acest coktail pe păr cît mai mult posibil. Acoperă capul cu o pungă de plastic şi asigură-te că nu e nimeni în preajmă :). Cînd ai terminat duşul, îţi speli şi părul. Dacă ai nevoie de volum, îl vei usca cu capul în jos, mai întîi la rădăcină.

facialPictureFaţa este în seara aceasta cartea ta de vizită şi şansa să-ţi găsesti jumătatea sau să reaprinzi pasiunea. Fă un gomaj cu o cremă specială sau şi mai sănătos cu tărîţe. Aplică apoi o mască cu ulei de măsline, gălbenuş de ou, smîntînă, miere (lămîie, dacă ai tenul gras). Curăţă după jumătate de oră, timp în care vei asculta liniştită un CD cu muzică de relaxare. În timpul acesta ochii tăi frumoşi se vor răsfăţa sub două felii aromate de castravete.

Ideal ar fi ca pe parcursul acestei zile să înlocuieşti cafeaua cu ceai, să stai departe de ţigări sau de mîncare prea gătită.

bgggggggggggHainele să îţi fie ca turnate, nici strîmte, nici largi, exact cît să simţi că îţi alintă trupul, nu că ţi-l surghiunesc. Pantofii să nu crape etichetele pe ei, poşeta să fie înlocuită cu un clutch chic.

Înainte să ieşi din casa bagă-te sub un nor de parfum, pudrează o ceată de sclipici fin auriu.

Important! Treci prin acest ritual indiferent dacă petreci în oraş sau acasă, poartă ceva roşu şi ceva auriu, nu uita să zîmbeşti, să dansezi şi să ţii spatele drept. Restul va veni de la sine.

O noapte magică! Eu am plecat să-ţi pregătesc o vrajă mică pentru….bani sau poate dragoste, vedem. 😉

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :