Ritual magic de dragoste

Dragele mele, m-am documentat, am experimentat şi sunt gata să împărtăşesc cu voi. Vara asta se poartă magia. Nu, nu magia Vaneselor şi Meliselor, ci magie albă pură practicată din cele mai vechi timpuri de femei deştepte şi frumoase, care ştiau că vor să facă lucruri, doar pentru că puteau şi doreau să transforme lumea în care trăiau într-una mai frumoasă.

Desigur, partea tristă este că ele au fost arse pe rug pentru ceea ce ştiau, partea bună este că nouă nu ni se mai poate întâmpla asta. Mai mult, le putem răzbuna pe bietele femei care nu greşiseră cu altceva decât că aveau credinţa că există lucruri pe care o minte deschisă le poate vedea şi stăpâni, fără să afecteze cu nimic existențele infatuate şi misoginistice ale inchizitorilor, ca de altfel ale tuturor bărbaţilor care au avut grijă să ţină femeia încuiată în casa până nu demult.

Ca să nu vă mai ţin cu sufletul la gură, astăzi un mic ritual pentru dragoste. Enjoy!

Ritualul de curăţire:

Înainte de orice alt ritual, începeţi cu o baie specială care va relaxa trupul şi vă va trezi spiritul. Acordaţi importanță gesturilor şi timpului petrecut, baia trebuie să aibe o esenţă magică şi nu un efect de spălare propriu zis. Încercaţi să scoateţi afară stările şi gândurile negative, să vă concentraţi atenţia şi energia pentru ritualul ce va urma.

Puneţi în apă câteva petale de trandafir, lăsaţi câteva margarete să plutească şi condimentaţi totul cu câteva picături de ulei de lăcrămioară, lavandă şi ylang-ylang.

Petreceţi cât timp simţiţi nevoia pentru a intra într-o stare pozitivă, de concentrare pe ceea ce vă doriţi.

Ritualul pentru găsirea partenerului ideal:

Aveţi nevoie de câteva seminţe de panseluţe, un vas mic de lut ars, câţiva bulgări de pământ, o bucăţică de hârtie pe care v-aţi scris numele, câteva bucăţele din unghiile voastre.

Îngropaţi hârtia în pământ, plantaţi seminţele peste, stropiţi pământul şi presăraţi deasupra bucăţelele de unghii. Când vor răsări florile, rupeţi una în noapte cu lună plină, uscaţi-o, transformaţi-o în pulbere şi purtaţi pulberea cu voi într-un săculeţ de culoare roşie.

Efecte spectaculoase au ritualurile făcute pe 14 februarie, 1 mai, 21 iunie sau 1 august.

Crezi cu tot sufletul, fă ritualurile cu bucurie şi îţi garantăm că te vei întoarce pentru noi ritualuri.

O vară magică!

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. 10 septembrie 2012

    […] Ritual magic de dragoste […]

Comentează :