Ritual magic de dragoste

Dragele mele, m-am documentat, am experimentat şi sunt gata să împărtăşesc cu voi. Vara asta se poartă magia. Nu, nu magia Vaneselor şi Meliselor, ci magie albă pură practicată din cele mai vechi timpuri de femei deştepte şi frumoase, care ştiau că vor să facă lucruri, doar pentru că puteau şi doreau să transforme lumea în care trăiau într-una mai frumoasă.

Desigur, partea tristă este că ele au fost arse pe rug pentru ceea ce ştiau, partea bună este că nouă nu ni se mai poate întâmpla asta. Mai mult, le putem răzbuna pe bietele femei care nu greşiseră cu altceva decât că aveau credinţa că există lucruri pe care o minte deschisă le poate vedea şi stăpâni, fără să afecteze cu nimic existențele infatuate şi misoginistice ale inchizitorilor, ca de altfel ale tuturor bărbaţilor care au avut grijă să ţină femeia încuiată în casa până nu demult.

Ca să nu vă mai ţin cu sufletul la gură, astăzi un mic ritual pentru dragoste. Enjoy!

Ritualul de curăţire:

Înainte de orice alt ritual, începeţi cu o baie specială care va relaxa trupul şi vă va trezi spiritul. Acordaţi importanță gesturilor şi timpului petrecut, baia trebuie să aibe o esenţă magică şi nu un efect de spălare propriu zis. Încercaţi să scoateţi afară stările şi gândurile negative, să vă concentraţi atenţia şi energia pentru ritualul ce va urma.

Puneţi în apă câteva petale de trandafir, lăsaţi câteva margarete să plutească şi condimentaţi totul cu câteva picături de ulei de lăcrămioară, lavandă şi ylang-ylang.

Petreceţi cât timp simţiţi nevoia pentru a intra într-o stare pozitivă, de concentrare pe ceea ce vă doriţi.

Ritualul pentru găsirea partenerului ideal:

Aveţi nevoie de câteva seminţe de panseluţe, un vas mic de lut ars, câţiva bulgări de pământ, o bucăţică de hârtie pe care v-aţi scris numele, câteva bucăţele din unghiile voastre.

Îngropaţi hârtia în pământ, plantaţi seminţele peste, stropiţi pământul şi presăraţi deasupra bucăţelele de unghii. Când vor răsări florile, rupeţi una în noapte cu lună plină, uscaţi-o, transformaţi-o în pulbere şi purtaţi pulberea cu voi într-un săculeţ de culoare roşie.

Efecte spectaculoase au ritualurile făcute pe 14 februarie, 1 mai, 21 iunie sau 1 august.

Crezi cu tot sufletul, fă ritualurile cu bucurie şi îţi garantăm că te vei întoarce pentru noi ritualuri.

O vară magică!

🙂 Mala Hierba recomandă :

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. lilian nikky spune:

  Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI NEVOIE AJUTAȚI-VĂ, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

 1. 10 septembrie 2012

  […] Ritual magic de dragoste […]

Comentează :