Ritual de stârnire a pasiunii

Ok, ştim cu toţii ca nici o minune nu ţine mai mult de trei zile. Cu atât mai puţin pasiunea. Se pare că primele nouă luni sunt culmile nebuniei hormonale. Suficient, nu? Dacă ne gândim ca sexualitatea are ca final procreaţia, hm…. dar lasă, azi nu, astăzi nu vorbim despre procreere, bebeluşi şi scutece. Astăzi ne interesează ce facem când flacăra pârjolitoare a iubirii care făcea cândva ca trupurile înlănţuite să-şi fie autosuficiente, s-a stins, şi nimic, nici o scânteie nu mai este atât de puternică încât s-o reaprindă.

Ei bine, doamnelor, ştim cât de mult vă iubiţi partenerul şi ştim cât de mult visaţi să oftaţi iar în braţele lui puternice la finalul unui joc nebun încheiat cu strigăte de fericire.

Aşa că, am pregătit micul nostru ritualul pentru stârnirea pasiunii.

Începeţi cu ritualul de purificare a trupului şi minţii voastre, oe care l-am învățat data trecută, într-o baie la lumina lumânărilor condimentată cu petale sau apă de trandafiri, margarete, uleiuri de lăcrămioară, lavandă şi ylang-ylang. Ştiţi deja, dacă nu, tocmai bine să vă reamintiţi ritualul de curățire.

Apoi pregătiţi-vă accesoriile:

Câteva şuviţe din părul iubitului

Câteva şuviţe din părul vostru

2 inimi din pânză

Verbină uscată

1 ac

Tot ce trebuie să faceţi este ca în timpul ritualului să vă concentraţi pe sentimente pozitive, de dragoste, pe iubirea pe care ştiţi deja că v-o poartă. Trebuie să faceţi ritualul cu sentimentul că pasiunea dintre voi exista deja şi trebuie readusă la viaţă. Nu uitaţi, fără grabă, cu dragoste, cu iubirea pe care vreţi să o transmiteţi şi să o primiţi!

Luaţi şuviţele persoanei pe care o iubiţi şi pe ale voastre şi umpleţi cele două inimioare de pânză, fiecare şuviţă cu inimioara ei. Coaseţi inimile, puneţi-le una peste cealaltă şi străpungeţi-le cu acul. Îngropaţi-le într-o noapte cu lună plină la rădăcina unui stejar.

După trei nopţi de la ritual vă puteți bucura iar de iubitul vostru cu aceeaşi pasiune şi tremur pentru care aţi rămas lângă el.

La multe nopţi magice!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :