Rihanna Rocked Montreal

image1Celebra Rihanna a promis nu demult un turneu mondial în susţinerea noului ei album şi iată, se ţine de cuvînt. Anti-World Tour a început pe 26 februarie, în San Diego, pe arena California Viejas şi va petrece trei luni în America de Nord. Zvonurile spun că în luna iunie a acestui an, Rihanna va demara un alt turneu de două luni prin Europa.

Aseară, Rihanna şi-a încîntat fanii din Montreal (Canada) pe care i-a extaziat cu prezenţa, vocea, dar şi ţinutele sale impecabile. Într-o formă de zile mari, afişînd un trup de invidiat pe scena imensă din Centre Bell, Rihanna a fermecat arena arhiplină.

Travis Scott ne-a oferit actul de deschidere al Rihannei şi pot afirma că tînărul rapper a făcut un show impresionant, chiar dacă a înjurat birjăreşte-americăneşte mai tot timpul.

Albumul Anti este punctul culminant al unui lung proces de înregistrare pentru Rihanna. Au trecut deja trei ani de cînd ultimul său album Unapologetic i-a trimis fanii în extaz. Era timpul ca Rihanna să ne încînte din nou cu vocea-i inconfundabilă, deşi a mai făcut-o în aceşti ani, ce-i drept, sporadic, cu cele trei single-uri ale sale:„FourFiveSeconds,” „Bitch Better Have My Money” şi „American Oxygen” .

image3Plusurile concertului Rihannei din Montreal –  costumele sale şi ale dansatorilor, forma fizică impecabilă a cîntăreţei, calitatea excelentă a sunetului, dansatorii de sex masculin care s-au mişcat admirabil (contorsionat de cele mai multe ori) hipnotizînd parcă audienţa.

Timp de aproximativ 80 minute, Rihanna a interpretat cîteva piese de pe noul său album, dar şi celebrele hituri: „Umbrella”, „Stay”, „Love the way you lie”, „Rude Boy”, „Diamonds” etc. În rafale de aplauze generate de cei peste 14.000 de spectatori, Rihanna a încins atmosfera şi cu mega-hitul „Live Your Life” şi da, extrasul din „Dragostea Din Tei” al lui O-Zonea răsunat şi el în Centre Bell aseară.

Arena din Montreal a explodat, pur şi simplu, la interpretarea piesei„Work”, deşi, pe alocuri, piesa a părut pre-înregistrată şi nu cîntată live. Dar cum Rihanna a excelat la capitolul mişcări lascive, în timpul interpretării acestui hit celebru, fanii nu au taxat-o deloc, din contră, atmosfera a fost de-a dreptul incendiară pe tot parcursul amintitei piese. Cântecele „Woo” şi „Sex with me” au fost interpretate de pe o pasarelă incoloră, amplasată în aer, deasupra spectatorilor care au fost în delir. Concertul s-a încheiat cu două piese care au atins multe inimi („Love On The Brain” şi „Kiss It Better”), un sfîrşit dulce-amar pentru un concert ce va rămîne mult timp în amintirea spectatorilor, dar şi a Rihannei, cum ea singură a mărturisit înainte de a-şi lua rămas-bun de la fanii montrealezi.

image2M-aş fi aşteptat să o văd pe Rihanna dansînd mai mult în concertul de aseară, însă celebrul star s-a axat (şi a mizat) mai mult pe vocea sa decît pe vreo coregrafie spectaculoasă. Tot ce mai pot adăuga este că albumul Anti pare fi un produs cu piese ce ies din tiparul pop-ului radiofonic, cu adevărat diferit de aşteptările noastre – în sensul cel mai bun al cuvîntului.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :