Portret de vedetă: Cele mai cool replici ale Angelinei Jolie

angelina-jolie-by-Jo-drawing[232975]Dacă ar fi fost doar o fată frumoasă, Angelina Jolie ar fi fost o prezență plăcută și atât. Însă pe lângă frumusețe, Angie cea dorită de toți bărbații din lumea asta, fără excepție, are acea latură sexi și îndrăzneață, un curaj extraordinar și o neliniște tulburătoare care au dăruit lumii imaginea unei femei de-a dreptul interesante. A fost una dintre cele mai tinere actrițe care a primit Oscarul pentru cea mai bună interpretare pentru rolul din pelicula “Girl, Interrupted”, tradus la noi „Tinerețe furată”.

Desi și-a continuat ascensiunea construindu-și imaginea de la Hollywood pe cea a unei fete rele, Angelina Jolie este una dintre cele mai umaniste și pacifiste figuri din întreaga lume. Este cea mai tânără persoană care a luat anul trecut premiul Umanitar Jean Hersholt, deși nu este prima oară când i se recunosc meritele şi implicarea în proiectele sale umanitare.

angelina-jolie-and-brad-pittCăsătoria cu Brad Pitt a fost punctul culminant al carierei ambilor actori, dar şi cel de cotitură al vieţii pentru amândoi. Iar copiii pe care-i au împreună, adoptaţi sau naturali, au făcut că mariajul lor să fie unul de invidiat. Dar să vedem care sunt cele mai celebre replici pe care Angelina le-a dat de-a lungul timpului în public sau în diverse interviuri și de ce n-a reuşit s-o detroneze nimeni de pe tronul ei de zeiță a frumuseţii şi a iubirii.

  1. “În copilărie, în timp ce alte fetițe doreau să fie balerine, eu îmi doream să fiu vampir”, spunea ea în adolescenţă. O replică ce vine în completare cu o alta. “Am fost tot timpul o persoană neliniștitiă, dar niciodată o rebelă fără cauză.”
  2. “Am avut o perioadă în care am simțit că personajele mele de film erau mult mai amuzante decât mine. Asta ar putea fi explicația de ce am atâtea tatuaje și de ce am făcut atâtea lucruri extreme în viața mea.”
  3. Angelina_Jolie_Cannes_2007“Nu am murit de tânără, așa că mă consider o norocoasă. Sunt alți oameni și alți artiști care n-au supraviețuit și n-au mai apucat să facă anumite lucruri. Omenii îşi imaginează că am făcut lucruri periculoase și au dreptate. Pe cele mai rele chiar le-am făcut. Din diverse motive, nici n-ar mai trebui să fiu aici.”
  4. “M-am simţit întotdeauna încorsetată, închisă. Am avut mereu o energie mai mare decât camera în care s-a întâmplat să fiu.”
  1. “Dacă n-aş fi jucat în filme, dacă n-aş fi interpretat diferite laturi ale personalităţii mele, probabil aş fi ajuns la închisoare”
  2. “Nu văd sensul unui interviu decât dacă vrei să împărtăşeşti anumite lucruri pe care le-ai învăţat în viaţă sau anumite greşeli pe care le-ai făcut.”

”Nu sunt o persoană care se gândeşte la destin sau karma, dar nu mă dau la parte atunci când un drum se deschide în faţa mea.”

020215-angelina-jolie-most-admired-594 (1)Despre relaţiile ei din tinereţe, afirma, în vâltoarea vârstei, următoarele:

  1. “Îmi place totul. Efeminaţii, fetele masculinizate, persoanele mai grăsune, cele slăbănoage, nu contează. Ceea ce chiar e o problemă atunci când merg pe stradă.”
  2. “Îmi plac cei care sunt un pic săriţi de pe fix, dar care vin dintr-o educaţie bună. Mai cred că cicatricele sunt foarte sexi, înseamnă că cei care le-au făcut au cel puţin o greşeală care i-a condus la haos. Despre sângele lui Billy Bob Thornton pe care-l purta la gât într-o fiolă atunci când era căsătorită cu el, Angelina afirma: “Este sângele soţului meu. E un lucru sacru pentru mine. Anumitor femei le plac diamantele în jurul gâtului, mie îmi place să port sîngele lui. E ceva din viaţa lui aici.”

See-How-Angelina-Jolie-Transformed-From-Hollywood-Bad-Girl-Blushing-BrideDespre viaţa ei cu Brad Pitt:

“Încă sunt o fată rea. Încă mai am latura asta în mine. Numai că acum este în alt loc. Îi aparţine lui Brad… şi aventurilor noastre în comun.”

“Sunt foarte norocoasă că-l am pe Brad în viaţa mea. Este un adevărat gentleman. Există în el acea minunată armonie. Este un tată extraordinar şi foarte iubitor, un om foarte inteligent şi în bărbat extrem de atrăgător.”

“[Brad] a extins viaţa mea în moduri pe care nici nu mi le-am imaginat vreodată. Am construit împreună o familie. Nu numai că este dragostea vieţii mele, este familia mea. Cred că ceea ce am învăţat de la Brad este modul acesta de a avea o familie a cărei fericire şi bunăstare vin înaintea dorinţelor me Sunt extrem de recunoscătoare să am o astfel de experienţa şi n-aş fi avut-o fără el.”

“Câteodată cred că soţul meu este atât de extraordinar încât chiar nu înţeleg de ce este cu mine. Dar dacă eu îl fac fericit, atunci înseamnă că sunt tot ceea ce mi-am dorit să fiu.”

Despre a fi mamă:

“Copiii sunt un angajament foarte mare, mai mare decât însăşi o căsnicie. Sunt pentru toată viaţa.”

angelina-kca-social “Încerc să-mi cresc copiii astfel încât să aibă respect pentru toţi oamenii şi să-şi facă prieteni în toată lumea. Îmi doresc să simtă lumea ca şi cum ar fi a lor şi să se simtă acasă oriunde în lume. Acest lucru este foarte important pentru mine.

Despre a fi actriţă şi regizor de filme:

“Mi-a plăcut dintotdeauna să interpretez femei cu care mi-ar plăcea să mă întâlnesc.”

“Îmi place să mă ascund în spatele personajelor pe care le joc. În ciuda percepţiei publice, sunt o persoană foarte discretă care chiar are o problemă cu faima.”

Angelina-Jolie (2)“Am devenit actriţă pentru că mama mea şi-a dorit foarte mult. Mi-am dat seama abia pe la 35 de ani că, de fapt, eu nu mi-am dorit asta. Mi-am dorit să scriu, să regizez filme şi să mă implic în chestiuni politice şi umanitare”.

Despre recunoştinţă:

“Am atât de mult în viaţă. Aş vrea să pot da înapoi ceea ce mi-a dăruit lumea.”

“Fără durere, nu ar exista suferinţă, fără suferinţă n-am învăţa niciodată din greşelile noastre. Durerea şi suferinţa sunt cheia către toate oportunităţile, fără ea, nu e alt mod de a-ţi extinde viaţa.”

japan-maleficent-angelina-jolieIar despre ea însăşi spunea mereu uimită de felul în care o priveşte întreaga lume

“Nu mă văd deloc frumoasă, pentru că văd o sumedenie de defecte. Oamenii chiar au gusturi ciudate. Îmi spun cu admiraţie că sunt slabă, ca şi cum asta ar trebui să mă facă să mă simt fericită.”

“Nu-mi plac îmbrăţişările. Prietenii mei se amuză pe seama asta. Dacă mă ia în braţe cineva, îmi ţin răsuflarea. Îmbrăţişatul, drăgălitul, giugiulitul – toate lucrurile astea mă fac să mă simt foarte inconfortabil.”

“Fă cât mai multe alegeri proaste şi cât mai multe greşeli. Toate acestea te vor învăţa cine să fii, ce să alegi. Vei deveni oricum persoana care vrei să fii.”

“Nu mi-am trăit niciodată viaţa după opinia celorlalţi. Cred că sunt o persoană bună. Cred că sunt o mamă bună. Dar asta o vor decide copiii mei, nu lumea. ”

angelina-jolie_4293_1“Este ceva foarte reconfortant cu privire la gândul morţii. Faptul că ştii că vei muri mâine te eliberează şi te face să apreciezi ziua de azi.”

“Viaţa vine cu multe provocări la pachet. Cele care nu trebuie deloc să te sperie sunt cele carevor să ia controlul asupra vieţii tale.” — spunea Angie după dubla ei masectomie pe care a făcut-o ca să prevină cancerul la care era predispusă genetic.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :