Pop- staruri – între umilință și extaz

1Când vine vorba despre staruri naționale sau internaționale, faima și gloria vin mână-n mână cu umilința publică. În showbizz lucrurile o iau razna foarte des, mai ales când nu sunt puse la punct toate detaliile. Dacă ești pop-star un prea-ți permis să te faci de râs, pentru că niciodată nu este un moment care trece. Este un moment care te va urmări toată viața și va ieși la iveală ori de câte ori crezi că lumea a uitat de el.

Playback Time

Ashlee Simpson nu va reuși niciodata să treacă peste momentul umilitor din toamna lui 2004, când a fost invitata specială a unei emisiuni muzicale din America. Atunci când a trebuit să cânte piesa pe care o pregătise “Pieces of Me“, treburile au luat-o razna. Trupa care o acompania a luat startul prea devreme, iar Simpson a putut fi văzută de toată America, în condițiile în care ea credea că nimeni nu se va prinde că a făcut playback tot timpul. Ceea ce în America este însă o rușine, în România este deja o practică obișnuită.

maxresdefaultThe Show Must Go On

Mulți își amintesc probabil de Madonna care în 2012 a cântat pentru Super Bowl Halftime Show pentru prima data în cariera sa. Din nefericire, spectacolul nu a ieșit așa cum a plănuit diva, recunoscută pentru faptul că este întotdeauna atentă la toate detaliile. Madonna a avut atunci o căzătură zdravănă chiar în timp ce cânta. Lumea întreagă a văzut-o cum se prăbușește cu fața la podea. Artista și-a revenit repede și și-a reluat melodia de unde rămăsese, ca o adevărată profesionistă. Ea n-a făcut pera mare caz de episodul acesta, obișnuită să se ridice după fiecare lovitură a vieții, așa că imaginea ei de divă n-a fost pera șifonată, dar fanii și-au arătat îngrijorarea față de artistă ca un cumva să fi pățit ceva mai grav. Eh, în cazul Madonnei, the show must go on nu e doar un slogan.

fergieUnde nu-i pampers, vai de faimă

Fergie a fost întotdeauna o solistă iubită de întreaga lume și a avut toate calitățile necesare pentru a deveni un pop star internațional. Micuță, agitată, frumoasă, talentată și carismatică. Numai că faima ei a început să scadă atunci când a făcut pipi pe ea în timpul unui concert. Tragedia s-a produs în 2005 în timpul unui concert și toată lumea s-a întrebat ce-a fost în capul ei. Fergie a recunoscut câțiva ani mai târziu că este cel mai umilitor moment din viața ei și n-a reușit să-l treacă. A mai explicat că toată trupa se grăbea. Doar ce fuseseră la un restaurant unde luaseră masa, erau în întârziere și n-a mai avut timp sa treaca pe la baie. Au sărit cu toții din autobuzul trupei direct pe scenă. Pozele și înregistrările cu o Fergie udă între picioare au făcut înconjurul lumii și i-au știrbit grav imaginea, iar Fergie n-a mai fost Fergie.

tomNebun din dragoste

Un alt moment pe cât de jenant, pe atât de ciudat despre care a comentat întreaga planetă la vremea respectivă, a fost  atunci când Tom Cruise, proaspăt îndrăgostit de Katie Holmes, a participat la emisiunea lui Oprah și a început să sară pe canapeaua ei, luând-o prin surprindere chiar și pe Oprah, care le cam văzuse pe toate. S-a lăsat dus de val atunci când celebra realizatoare l-a întrebat cum stă treaba cu Katie, cea care i-a devenit soție mai apoi, și de care a divorțat și mai apoi. Săriturile lui de bucurie pe canapea i-au făcut pe mulți să-l considere dus cu pluta și un s-a putut abține nimeni să un comenteze că momentul a fost prea exagerat. Până și Katie Holmes s-a simțit rușinată de astfel de manifestări ale iubirii.

cristinaO înmormântare cu sânge

Un moment de-a dreptul rușinos l-a trăit și Christina Aguilera, atunci când a cântat la funeraliile Ettei James. Christina era deja pe scena ridicată în memoria artistei, când, în timpul țiuiturilor sale de puteau trezi și un mort, un lichid roșu a început să-i curgă pe picior. Ca să distragă atenția audienței a început să cânte și mai tare, dar asta n-a făcut altceva decât să înrăutățească lucrurile. Cei din echipa sa de PR au spus că era vorba despre un exces de spray pe care-l folosea Aguilera pentru bronzare, dar evident că n-a crezut nimeni asta. A fost de-a dreptul scârbos și cu siguranță mai mult decât penibil pentru Aguilera.

Atenție, moștenitori la purtător

Dar poate că cel mai stupid moment l-a trăit Zac Efron atunci când a apărut pe covorul roșu pentru premiera filmului The Lorax în 2012. Zac a avut proasta inspirație să se opreasca pentru un speech în fața mulțimii adunate ca la urs. Lumea l-a văzut cotrobăind ceva prin buzunare, apoi Efron și-a scos mâna de care se lipise un prezervativ folosit. Acesta s-a dezlipit de pe mâna lui și a căzut pe covorul roșu chiar în fața tuturor. Unii chiar nu vor să se despartă așa ușor de moștenirile lor genetice. Mai târziu, actorul a povestit momentul în emisiunea Today Show.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :