Orgasmoscop de Ziua Îndrăgostiților

Berbeaco, ceea ce este cu adevărat important pentru tine, pe termen lung, este planul acela pe care îl coci de câteva luni bune dar refuzi să-l pui în aplicare. Ia “taurul” de coarne (chiar dacă este “rac” sau “capricorm”) şi dezvăluie-i pasiunea ascunsă ce o ai pentru el. Sau mărturiseşte-i poziţia aia la care visai ieri la birou, în timp ce nămetii cădeau peste oraş. S-ar putea să ai o surpriză de proporţii pentru că şi el aşteaptă acest prim pas din partea ta, chiar dacă încă se luptă cu zăpadă ca să ajungă la inima ta. Păi la cât a dat cu lopata ca să-ţi deszăpezească feelingurile, merită şi el măcar un sărut fierbinte, până nu se transformă în om de zăpadă.  Asta nu face bine la colesterol. Cărţile de lectură erotică ţi-ar aduce cu muuuuuult mai multe foloase decât în ce ţi-ai băgat tu nasul zilele astea. Auzi, articole de natură inspirațională sau pe teme de creşterea personală şi dezvoltare, ha! Crezi că aşa vei ajunge la negocierile fierbinţi care coc în mintea ta? Nu. Aşadar, curaj! Astrele sunt de partea ta!

Draga mea Tauroaica, în această perioadă eşti mai pofticioasă şi mai senzuală ca de obicei. Dar vrei să-ţi spun un secret astral? Simţurile bărbatului de lângă tine nu se vor ridica la fel de profund dacă tu toceşti pentru examenul acela carieristic în timp ce îţi învârți vanitoasă buclele pe degetul arătător. Chiar de îl înmoi în frişcă, tot trebuie să arunci catastifele pentru examen şi să treci la treburi mai incitante. Omul tău s-a cam săturat să ia iniţiativa, e timpul să te mişti mai cu talent în direcţia lui dacă nu vrei să-l găseşti holbându-se pe internet la pozele tale mai vechi. Sau ale altora mai noi. Aminteşte-ţi că fericirea în relaţia ta, apropierea de cel drag şi realizarea sexuală depind foarte mult şi de respectarea dorinţelor lui. Evită să fii prea capricioasă. Lipsa de respect de care dă dovadă partnerul tău când îţi matura vraful de hârtii şi cărţi din pat nu este motiv de divorţ. El aşteaptă reacţii drăgăstoase la “nesimţirea” cu care te doreşte.

Iubita Geamănă, ce-i cu tsunami-ul ăsta de sentimente contradictorii? Îl iubeşti? Arată-i. Nu-l iubeşti, lasă-l. Ţi-o spun pentru că astrele arată că nu vei duce lipsă de pretendenţi care vor să te arunce în valurile plăcerii. S-ar putea ca spre sfârşitul acestei perioade să ai parte de mai multe şoapte fierbinţi decât ţi-ai fi imaginat că îţi poate aduce primăvara lui 2012. Dar ai grijă şi nu crede tot ce auzi. Mai bine, simte. Gâdilă. Tachinează. Aruncă-te în vâltoarea de jar pe care noul tău partener ţi-o va arunca la picioare şi nu-ţi pierde interesul până când nu a ajuns şi el la “finish line”. Abia atunci, îmbujoraţi şi îmbrăţişaţi, ascultaţi-vă inimile şi gândurile. În plus, vezi dacă merită să ieşiţi şi a a doua zi la cafea. Căci Mister Lover te va invita. Dar cartea lui de vizită, în ochii tăi, va fi noaptea de amor din dormitor. Iar după cum arată treburile pe harta ta astrală, seducţia şi plăcerea nu sunt codașe, ci, din contră, îţi vor împleti senzaţii umede în păr.

Doamna Rac, mai ştiţi pe ce parte a patului v-aţi trezit de dimineaţă? Ei bine, acolo va ateriza curând un domn din trecutul dumneavoastră romanţios. Să lăsăm, însă, formalităţile şi să trecem repede la dereticat prin dormitor. Ştiu că treaba asta îţi va face plăcere, însă nu numai la aspirator te rog să fii atentă, ci şi la vibratorul pe care l-ai uitat sub pernă. Ascunde-l. În această perioadă nu vei mai avea nevoie de el. Vine “domnul” din trecut cu un întreg arsenal de dorinţe numai bune de împlinit.  Dovezile patimilor vor rămâne pe gâtul tău şi chiar pe coapse. Ascunde urmele, însă, la birou că mai ai şi acolo un coleg care îţi cam poartă duminicile în gând. Sau poate e noul şef de care ar trebui să te fereşti? N-ai vrea să creadă că ai flirtat cu el degeaba ieri la masa de prânz. În fine, se anunţă o perioadă plină pentru tine, numai bună de savurat după secetă sexuală în care te-ai cam scăldat în ultima perioadă.

Leoaico, lasă computerul, lasă copiii, lasă cărţile de joc şi oalele pe foc şi fericeşte-ţi bărbatul. Nu, nu trebuie să pretinzi, din nou, că eşti obosită. Sau că este el prea adâncit în problemele de la birou pe care şi le-a adus acasă. Ademeneşte-l în duş şi săpuneşte-l cu o partidă de amor cum n-a văzut Parisul. Nici de-ar fi ca Eiffel Tower să cadă peste voi, nu te opri. Aveţi amândoi nevoie de o astfel de destindere pentru a nu uita de ce v-aţi logodit-căsătorit-împrietenit. Altfel, astrele mai pomenesc despre o vizită nocturnă şi ireală a unor demoni sexi din trecut care vor lăsa urme alunecoase prin lenjerii, dar şi destul material “de visat şi practicat” cu partenerul care te ţine în braţe în cel mai real mod cu putinţă. Nu trebuie să te mai laşi răpusă de alte obligaţii cotidiene în detrimentul iubirii carnale. Acordă-ţi răgazul unor partide fierbinţi de amor şi mâine vei avea şi mai multă energie decât azi.

Fecioară dragă, de ce nu l-ai ascultat pe cel ce te-a sfătuit să îţi exprimi iubirea prin gesturi mai puţin controlate, dar mai dulci şi romantico-elaborate? Acum plângi după el şi nu te aude decât “broscoiul” pe care îl tot săruţi, noapte de noapte, sperând să se transforme într-un Prinţ. Nu se va transforma, aşa îmi spun mie astrele pentru această perioadă. Din contră. Broscoiul acesta pe care nici măcar nu îl mai vezi în roz-bonbon, cum îl vedeai la început când ţi-a întins bijuteriile la picioare, te privează de clipe ameţitoare de plăcere pe care le-ai putea trăi cu Prinţul tău. Frumosul tău nu e prea departe, încă îl mai poţi prinde. Te aşteaptă, dar grăbeşte-te, armăsarul de sub el cam freamătă de nerăbdare şi e gata de galop. Coace repede o uniformă sexi, nişte port-jartiere de dantelă, dă-te cu un puf-puf de parfum cu arome delicate de primăvară şi pregăteşte-te să suspini de plăcere. În sfârşit.

Stimata Balanţă, e vremea să nu te mai plângi că eşti măritată şi performanţele soţului nu te mai satisfac. Luaţi repede o Kama-Sutra la studiat, neapărat în doi, şi jucaţi-vă de-a ”elevul şi doamna profesoară”. Ai grijă însă la materia pe care o alegi. Ai văzut ce s-a întâmplat cu profu de sport… Nu vă trebuie o sală de clasă, nu de perversităţi are nevoie relaţia voastră, ci de puţin mai multe condimente. Ca aceasta conecție defectuoasă a voastră să dispară, trebuie să aveţi puţin mai multă răbdare, unul cu celălalt. Şi jucaţi-vă mai mult în pat, dacă vreţi să aveţi parte de mai multă mireasmă amoroasă. Dacă mai aruncaţi în coşul de cumpărături şi nişte frişcă sau ciocolată lichidă, vreo trei lumânărele parfumate şi o pană de gâscă pentru gâdilat, stelele vă sfătuiesc să vă trimiteţi neapărat copiii, nepoţii, căţeii şi purceii la bunici şi să vă bucuraţi deplin de horele şi sârbele ce se vor încinge în dormitorul vostru. Sau în baie. Sau pe balcon. Mă rog, just do it!

Scorpioancă mică şi nebunatică, pe unde îmi umbli nopţile astea? Te-am văzut printre munţi de iubire, apoi îngropată în săruturi pătimaşe, că, în final, să te găsesc pe culmile extazului. Tu chiar trăieşti viaţa aşa, fără nici o neruşinare? Nu-mi răspunde. Nu îţi întrerupe poveştile de amor. BRAVO. În sfârşit, o femeie pentru care primăvara începe în pat şi niciodată nu rămâne singură de ziua lui Valentin. În această perioadă eşti exemplu pozitiv de reţea de simţuri puse în slujba satisfacţiei. Sexuale. Despre ce credeai că vorbim? Eşti scăldată şi răsfăţata de simţuri care mai de care mai ameţitoare. Oh, scuză-mă, nu te interesează pentru că tocmai ai descoperit un alt punct sensibil de a cărei existenţă habar nu aveai? Sfatul astrologului e să nu renunţi la ce ai început! Sex-appeal-ul tău e molipsitor şi dacă vei continua aşa, s-ar putea ca pe deget să-ţi sclipească, în curând, un diamant. Sau  măcar o mărgică, ceva, principal este că partenerul te va aprecia la adevărata ta valoare.    

Săgetătoare, amazoană neînfricată, pe unde te-ai pierdut? Exprimă-ţi dragostea cu naturaleţe şi vei găsi în acest simplu act acel rebound pe care îl tot cauţi în păduri pârjolite şi paturi nefolosite. Fii ghidată mai mult sau mai puţin de faptul că „atunci când dai vei primi”. Exprimă-ţi dragostea subtil şi fă uz de detalii estetice, de vibraţii, la naiba, vorbeşte chiar de artă, armonie, bun gust şi stare de spirit dacă asta vrea să audă noul tău partener, numai dezbracă-l odată că se amărește sămânţă în el şi vei rămâne cu arcul în soare. În loc să preamăreşti actul de iubire şi să te pierzi în discuţii şi polemici, mai bine l-ai lăsa să te atingă, aşa cum îi ard degetele să o facă deja. În schimbul docilităţii tale nu vei primi prea multe plăceri. Lasă-te plăcut surprinsă de arsenalul de focuri de artificii pe care le are Mister în diplomat. Nu vei regreta.

Caprițo-Capricoarnă, ai cam uitat povestea Scufiței-Roșii. Te cam joci cu focul. Lupul cel musculos şi la pungă gros te cam ademeneşte şi păcăleşte cu intrigi pe care le-ai mai experimentat în trecut. Ai uitat de câte pioneze ai avut nevoie atunci că să-ţi repari inima? Nu mai ceda aşa de uşor. Loveşte-l cu indiferenţă peste botic, ia-ţi coşuleţul şi fuuuugi. Tot mai bine este în casa bunicii. Sau a mamei tale. Chiar şi în apartamentul tău solitar de rămâi, este cu mult mai indicat decât dacă îi crezi, din nou, “lupului”, tertipurile sexuale. Căci de mai mult nu vei avea parte. Cum îşi va primi plăcintuța, va da bir cu fugiţii în pădurea de brunete care îl aşteaptă un pic mai încolo. Da, eşti îndrăgostită de un Casanova, însă arată-i că pentru a-ţi atinge pielea roz trebuie să depună mai mult efort decât un simplu telefon la miezul nopţii. Hello, asta eşti tu? Un booty call? Ah, de-aş fi în pielea ta, jar ar mânca lupul ăsta rău şi afemeiat…

Varsatoareo, alo, e cineva acolo? Aha, eşti. Nu te văd, dar te aud. Chiar dacă gemetele tale nu ajung şi la etajul zece, aici, la mine, la etajul cinci, sunt perfect înţelese. Ok, acum scoate-ţi fiinţă suavă din aşternuturile satinate, trimite-ţi iubitul după îngheţată şi citeşte repede ce îţi prezic astrele pentru această perioadă. Faptul că, în sfârşit, ai pus mâna pe Domnul Pasiune, după o foarte lungă perioadă de tatonări eşuate, nu îţi acordă nici o scuză să neglijezi restul lumii. Memento că ai avut prieteni şi colegi înaintea acestei aventuri amoroase. Altfel rişti ca atunci când vei coborî din pat, să te trezeşti singurică pe lume. Nu că şi această relaţie ar fi sortită eşecului, dar ştii cum se spune, “bărbaţii vin şi pleacă, prietenii adevăraţi rămân”. În rest, numai de bine. Sentimentele curg şuvoaie în ograda ta, iar domnul tău se va reîntoarce cu îngheţata promisă şi alte câteva surprize. Enjoy!

Peștoaico, tu ai sânge de viperă? Păi, din ce alt motiv ţi-ai pune o rochie atât de sexi pe tine, dacă ignori toată ceata masculină care îţi face vocalize şi serenade sub geam? Ţi-ai pus la bătaie întreg arsenalul pătimaş, te-ai tuns, ţi-ai schimbat garderoba, te-ai sexosizat la maxim, accesoriile-ţi sunt perfecte, epilarea aia definitivă a dat roade şi acum stai pe tuşă? Cu o aşa galerie de admiratori în tribună? Să-ţi explice astrele însă cum stă treaba. Decolteul tău superb are nevoie de complimente şi mătănii făcute în numele apetisantei tale făpturi. Dacă îl tot ignori pe X şi îi refuzi invitaţia la cină lui Y, unde crezi că va ajunge rochia ta scumpă, cât salariul meu de la “Mala-Hierba”?! Şifonată, în punga de reciclări. Trăieşte viaţa acum, când zbiară în tine. Dă frâu liber hormonilor care au suliţele pregătite de luptă. Relaxează-te şi bucură-te de poveştile amoroase care se îndreaptă spre tine. Pentru că meriţi!

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Bogdan Gheorghe spune:

  Hmm, Dama de Verde in ce zodie zici ca este? 😛

 2. Zully Mustafa spune:

  haha. evident intr-o zodie atotstiutoare :)))

 3. Bogdan Gheorghe spune:

  …gemenica?

 4. Mandarina spune:

  Hello,
  Tot berbecii sunt la putere !

 5. Stephanie spune:

  This is cool!

Comentează :