Orgasmoscop de toamnă

Reaprinde-ţi sentimentele pierdute, lasă inima să bată cu putere, astrele să îţi surâdă, relaxează-te și citeşte mai departe, previziuni amoroase pentru toamna lui 2012.

Berbec
Berbecuţa, aceasta Lolită neastâmpărată a horoscopului, şi-a cam petrecut anul într-un roller-coaster amoros. Suişuri, coborâşuri, ţipete, gemete, plânsete şi uite aşa au zburat lunile. Dar toamna aceasta îi aduce stabilitate, aşa că, dragă Berbeacă, despleteşte coada de cal şi bucură-te de serenada de sub balcon. Nu, nu vei asculta aceeaşi manea arhicunoscută pentru că vecinul de la doi, cel care te-a aprins şi te-a stins de atâtea ori anul acesta, a plecat definitiv în Spania. Un june nou apare în viaţa ta şi îţi va dărui cea mai romantică perioadă a anului. Această nouă fericire te va ajuta să iei decizii cruciale pentru viitorul tău. Un suflu de prospețime îţi inundă viaţa. Cu siguranţă vei întâlni pe cineva special care ştie cum să-ţi servească micul dejun în pat.

Taur
Trandafiri albi, vin roşu şi bomboane de ciocolată, cam asta o aşteaptă pe Tăuroaică în această toamnă. Iubirea înfloreşte pe strada ei, inima îi va sălta în piept ca şi cum ar fi încălţată cu Kangoo Jumps. Dragostea prinde aripi pentru senzuala noastră cornută, indiferent ca aceasta se întoarce şi mai dă o şansă unei ocazii ratate (a se citi “fostul” care a perpelit-o pe jar câteva luni bune) sau că va accepta un nou amorez în viaţa ei.

Luna octombrie îi oferă Tăuroaicei şansa de a-l întâlni pe Prinţ (că-i călare pe un motor sau într-un BMW alb, nu mai contează). Aşa că, draga noastră, păstrează-ţi inimă deschisă, pumnii strânşi şi zâmbetul larg, destinul tău amoros are aromă de trufe tăvălite prin ciocolată. Şi nu din aceea amăruie.

Gemeni

Pentru neastâmpărata născută în zodia Gemeni, Venus deschide noi uşi (de dormitoare). Şi da, acestea se deschid într-o direcţie nouă şi vor juca, de asemenea, un rol esențial în definirea relațiilor tale romantice. În sfârşit, nu vei mai accepta să fii legată cu cătuşe de mătase, decât dacă după acestea urmează o baie spumoasă, şampania de rigoare şi adormitul la pieptul lui, întreaga noapte. Cu alte cuvinte, vei fi mult mai clară în ceea ce priveşte ce vrei TU de la o relaţie. Universul are planuri speciale pentru tine, mai ales în lunile octombrie, noiembrie și decembrie, aşa că mulţumeşte-i că ai scăpat de masochistul «nepregătit pentru o relaţie serioasă» care ţi-a bulversat patul şi fanteziile sexuale până acum. Iubirea intra într-o altă dimensiune pentru tine, o experiență extrem de satisfăcătoare și care îţi îndeplineşte capricii pe care le credeai uitate.

Rac
Din păcate, draga de Rac, nebunatică scumpă, romantismul nu este pe lista ta de priorităţi în această toamnă. Şi asta pentru că eşti epuizată şi plictisită. Te simţi de parcă ai fi auzit toate declaraţiile de dragoste posibile şi nimic nu te poate determina să mai reaprinzi focul în suflet. Parcă nici un tip, oricât de smart casual ar fi el îmbrăcat, nu te mai incită sau determină să te întinzi goală pe blana de urs din faţa şemineului de la mansardă.

Dar, nu îţi pierde speranța. Toamna asta te va îmbarca într-o călătorie. Că va fi una în jurul lumii, a cartierului sau cu un nou mijloc de transport, e greu de spus. Cert este că din călătoria asta vei învăţa că uneori nu este important să deţii mereu controlul. Vei înţelege că lucrările inimii sunt de cele mai multe ori… neînţelese şi surprizele pot fi şi plăcute chiar dacă tipul nou din viaţa ta nu poate vorbi la patru Blackberry-uri odată.

Leu
Leoaicele, aceste fiinţe diafane şi auto-iubitoare, ard de-a binelea în această toamnă. Dar ard pe un teren arid, deci asta nu e o veste bună. Partea frumoasă este ca din toamnă încep “ploile”, adică acel teren uscat pe care Leoaica şi-a întins dramele toată vara, se înmoaie. Păi era și cazul. Surprize dulci sar de peste tot, ceea ce va face din leoaică o şcolăriţă care parcă abia a descoperit oul de ciocolată. Crede-mă, Leoaică dragă, aceasta este o fază importantă în viaţa ta și uită cuvântul “odihnă” pentru o vreme, căci vei arde din nou. Aşa de fierbinte vei fi că n-ar fi o idee rea să-ţi faci câteva provizii de aşternuturi noi de pat.

Fecioara
Fecioara iese în evidență pentru că în această toamnă ea este cea mai sensibilă dintre toate mademoiselle-le zodiacului. Dar dragostea, viaţa amoroasă, relaţiile nu aduc mult entuziasm în acest anotimp. Şi nu pentru că destinul s-a hotărât să închidă robinetul emoţiilor, ci pentru că tu laşi ca lucrurile să-şi urmeze cursul propriu. Doar că acest “curs” ar mai trebui şi el stimulat din când în când cu nişte dantele noi, cu o nouă nuanţă de ruj sau chiar cu o jucărie pe care nu te sfii să o încui în birou dacă te vizitează mama ta. Parcă ea nu știe cu ce se mănâncă dragostea… Sfatul meu sincer pentru tine ar fi să eviţi a-ţi copia greşelile din trecut care te-au nominalizat la Premiul Plictiselii şi să-ţi iei taurul (sau Berbecul, Săgetătorul etc) de coarne şi să treci rapid peste lucrurile mărunte. Uneori, drumul din jacuzzi până în pat poate fi o călătorie frumoasă și romantică.

Balanța
Balanţele vor fi în pielea lor şi în plină desfășurare în acest anotimp. Există o mulţime de activităţi, în special acţiuni romantice. Balanţa uită că timpul se răcoreşte şi va continua să plonjeze în iubire mai ceva ca Michael Phelps la Olimpiadă. Aşa că ea este pe pista cea bună. Atenţie doar ca o dată ce ai prins “Peştele” cel dorit în cârlig, asigură-te să nu-l pierzi, ocupată fiind să admiri şi pectoralii pescarului care trece pe lângă tine. Emoțiile sunt în joc, tu eşti în jocul cel bun, storurile sunt trase, cărţile sunt aruncate şi lucrurile merg… doar fii atentă, Balanţă dragă, ca ele să meargă în continuare pe unde vrei, nu pe un drum greşit. În rest, în toamna asta relaţiile de dragoste sunt la înălţime. Vânt la pupa, căpităneasă amorezată!

Scorpion
Scorpioana e puternică în anotimpul pardesiului, şi poate de aceea astrele spun, negru pe alb, că pentru ea toamna va fi de bun augur pentru dragoste și relații. Aceasta va cultiva şi îşi va dărui tot potențialul romantic unui partener de încredere. El îi va dărui, în sfârşit, adevărata fericire, de la mersul obligatoriu la mall (şi nu doar în perioada reducerilor de toamnă) până la caviarul scump savurat pe biscuite. Cea mai inteligentă mişcare pentru Scorpioana noastră ambiţioasă ar fi să-şi păstreze controlul asupra emoţiilor şi să nu ceară, din prima, să aibă o cheie de la apartamentul lui. Ferește-te de efectul “au trecut trei luni, eşti al meu pe vecie”, această atitudine ar fi foarte benefică pentru eliminarea oricăror confuzii și temeri din partea lui. În plus, nu te sfii să roşeşti la propunerile lui de dincolo de uşa dormitorului. Te va găsi irezistibilă şi-aşa.

S
ăgetător
Amazoana noastră se bucură de o toamnă de aur. Există oportunități imense să dezvolte relații noi. Săgetătoarea va avea capacitatea și curajul de a rupe cătușele unui cuib vechi și a începe a se legăna, senzual, într-un hamac amoros nou. Cu capul adânc plantat în grădina de vise, tu ești, sufletul pereche pe care cuceritorul de la biroul de alături îl așteaptă. Da, vreau să spun chiar suflet pereche, deoarece astrele formează o combinaţie unică pentru tine în această toamnă – pentru a-ţi crea o fericire rară. Aşa că, ţinteşte bine, dragă arcaşă. Bucură-te şi nu-l cataloga “ciudat” doar pentru că vrea să-ţi facă un dans striptease la a doua întâlnire. La a treia vei dori să-i dansezi tu lasciv, cam aşa traduc astrele “chimia” dintre voi.

Capricorn
Draga Capricoarnă, este timpul să-ţi modelezi dorințele romantice și așteptările în această toamnă. De asemenea, trebuie să te concentrezi asupra modului de îndeplinire al acestora. În 2012, Venus a fost cam absent din graficul zodiei tale, dar va face o puternică revenire anul viitor. Chiar și aşa însă, în toamna aceasta, poţi aștepta lucruri mari să se întâmple în dragoste. Acest lucru se datorează faptului că Jupiter te stimulează (ca și cum asta ar mai fi necesar). Deşi vei petrece mai mult timp în faţa computerului, vei trăi senzaţii tari, poate mai tari decât în realitate. Căci în plan virtual nu vei mai avea chiar nici o inhibiţie şi ceea ce ar părea acum drept o “joacă erotică”, se poate transforma într-o pasională relaţie de iubire adevărată. Aşa că permite-ţi să te joci, să explorezi, să te mângâi şi să te iubeşti mai mult toamna asta. Din iarnă o vei putea face şi în doi, fără vreun ecran între voi.

Vărsător
Pentru îndrăzneaţă Vărsătoare, toamna se anunţă vulcanică. Felicitări! Norocul e de partea ta, atât în materie de “corazon” cât şi în relaţiile în curs. Începi cu dreptul Brumarul şi chiar experimentezi hipnoza în dragoste. Vei alerga de colo-colo, într-un labirint minunat de combinaţii planetare care îţi duce viața amoroasă la niveluri măreţe. Vestea tristă este că nu toate Vărsătoarele vor şti cum să ajungă la liman, după goana prin labirint. Dar vestea bună pentru tine, Vărsătoare cititoare de Mala Hierba, este ca  păşeşti pe această cale sincer, cu o inimă adevărată bătându-ţi în piept. În cele din urmă, vei ieși cu brio din hăţişul sentimentelor şi vei ajunge la destinație chiar dacă pe drum îţi vei pierde uneori suflul şi poate chiar şi… sutienul. Dar bucură-te. Îl vei regăsi, poate chiar în maşina celui care te va invita la cină şi în seara următoare.

Pești
Visătoarea Peştoaică ştie cu siguranţă să lupte pentru ce îşi doreşte în toamna asta. Peştoaicele simt nevoia să profite de ceea ce vor și chiar dacă prezența continuă a lui Marte, timp de aproape opt luni, în zodia ta, te face mai agresivă, asta nu va displăcea neapărat partenerului cu care te joci de-a relaţia. Această abordare feroce îl va determina uneori să-şi dorească să te lege de calorifer, aşa că, dacă nu îţi place postura asta submisivă, temperează-te. Încearcă să vezi cât îţi poţi răni iubitul cu geloziile gratuite şi lasă-l măcar o dată şi pe el să pună punctul pe i. Sau cireaşa pe… savarină. Vestea îmbucurătoare este ca din octombrie te calmezi, te laşi mângâiată cu petale de trandafir şi vei fi mai curtată decât Bianca Drăguşanu. De atunci totul va fi bine. Deci, stai calmă, joacă-te cu mutriţele de femeie fatală şi respiră uşor. Cristea, pardon, iubitul tău, nu pleacă nicăieri!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :