Orgasmoscop de sărbători

Dragele noastre, probabil că ştiţi deja că pe 22 Decembrie, când soarele se va muta în Capricorn, începe, oficial, iarna. Da, da, acel anotimp rece, cu zăpezi, mantouri şi hăinuţe stilate, cu ghete îmblănite şi… gheţari (pe-afară) şi poate, deşi sperăm să nu, prin suflete. Aşadar, aşezaţi-vă o cană de ceai verde, neapărat aburindă, lângă computer şi citiţi “Orgasmoscopul de Iarnă”. Veţi vedea cât de uşor este să rămâneţi “fierbinţi” în ciuda brizei reci de-afară.

Berbec (Martie 21 – Aprilie 19)

Hmm, relaţiile amoroase ţi-au cam oferit umerii lor reci la dispoziţie, dragă Berbecuţă, însă la orizont se întrevăd partide romantice pentru tine. Când? Cum? Unde? Cu cine? Ce de dileme te preocupă…De ce nu opreşti aceasta veşnică roată raţională ce se învarte în capul tău ca să te bucuri de momentul prezent? Măcar o dată pe sezon, te rugăm. Poate vei avea surpriza să înţelegi că cele mai fericite momente şi decizii se fac atunci când simţi totul cu inima (pielea, degetele) şi nu prin filtrul minţii. Aşadar, pentru tine, cuvântul cheie al acestui sezon este: SIMTE. Până prin Februarie 2013… vor ieşi scântei de bun augur din viaţa ta amoroasă.

Taur (Aprilie 20 – Mai 20)

Cu Jupiter în semnul tău (intră-n el ca frişca-n…ciocolata caldă pe 25 Decembrie) probabil că te simţi mai norocoasă decât oricând pentru că, parcă te iubeşti mai mult, dragă Tauroaică. Şi, drept bonus, există şansa să întâlneşti și un Făt Frumos care îţi va bucura simţurile mai ceva decât cadourile lui Moş Crăciun. Pluto vine şi el în casa întâlnirilor, dar asta nu înseamnă neapărat vreo partidă ciudată… în trei, ci aceeaşi dragoste focoasă, pozitivă, în doi, plus datoria ta de a-ţi ţine frumosul căpşor pe umeri (încă!). Asta pentru a nu uita că mai ai şi alte treburi de făcut decât să aprinzi lumânărele parfumate pe marginea unui jacuzzi. (Nu ne-ar mira să auzim că Adriana Bahmuteanu (“Tauroaică”) a uitat să mai plângă după banii ex-ului şi îşi oferă răgazul de a găsi/iubi un alt bărbat mai demn de sufletul şi… imaginea sa).

Gemeni (Mai 21 – Iunie 20)

Ok, dragă Gemeni, sincer, nu te recunoaştem! Unde ne este senzuala prietenă îmbrăcată în dessous-uri transparente? Unde ţi-e paharul de vin roşu şi proverbiala-ţi “nu-mi prea pasă de restul lumii” atitudine? De ce te văd alergând ca o nălucă prin casă şi prin magazinele “de casă şi grădină” în loc să te minunezi cum ţi se topesc fulgii de zăpadă în palmă? De ce răsfoieşti cataloage IKEA în timp ce iubitul îţi sărută duios grumazul? Oh, scuze, am înţeles, Marte stă pe capul tău ca o soacră-poamă-acră de ceva timp şi te-a cam obligat să-ţi uiţi fascinaţia pentru sezonul iubirii… sub plapumă. Haide, repejor, rezolvă-ţi problemele din casă sau mai gândeşte-te dacă tu chiar vrei să te muţi împreună cu iubitul. Până la urmă, paharul de vin roşu se goleşte în faţa şemineului şi cu (doar) o carte bună în braţe. Iarna asta nu prea simţi nevoia de rude sâcâitoare şi iubiţi nepregătiţi de cursă lungă. Iubeşte-te pe tine, mai întâi, şi toate celelalte dileme se vor rezolva de la sine. (Aviz Oanei Zavoranu care poate va înceta să-i mai cânte aşa zisului ei prieten/învăţăcel Răzvan «Moşule, ce tânăr eşti! » şi va recunoaşte că mai bine îşi savurează sărbătorile singură; sau că e timpul să îşi găsească un bărbat care să i se potrivească). 

Rac (Iunie 21 – Iulie 22)

Hei, dragă Răcoaică, eşti gata să primeşti spiritul dragostei înapoi, la sânul tău cald şi să faci îngeri în zăpadă iarna asta? Pentru că din secunda în care soarele intră în Capricorn, acesta ajunge inclusiv şi în casa relaţiilor tale. Asta înseamnă că vei zburda că o Bambi pe lângă iubitul tău fericit şi că sărbătorile le vei petrece într-o stare de fericire şi beatitudine vecină cu starea pe care ţi-o dau vreo cinci Martini savurate pe nerăsuflate. Dacă nu ai încă un iubit, scoate-ţi lenjeriile supersexi din cufăr, netezeşte aşternuturile, cumpără nişte becuri colorate pentru veioze pentru că iarna asta vei avea parte de partide de iubire demne de romanele lui Sandra Brown. În sfârşit!!! (Andreea Bălan ar fi fericită să afle că iubitul ei, Mai-Este-Nu-Mai-Este-Keo, o va trata aşa cum merită şi se va mândri/afişa, în sfârşit, cu ea!)

Leu (Iulie 23 – August 22)

Iarna începe cu un mic cadou pentru tine, dragă Leoaică! O vizită de la zeiţa Venus îţi netezeşte calea iubirii mai ceva decât gheaţa de pe patinoarul mall-ului preferat. Dacă ai deja un iubit (soţ, amant) acesta va fi extra tandru, ultra mărinimos, super sexi şi foarte atent la toate dorinţele tale. Dacă nu ai pe cineva special la braţ încă, pune-ţi costumul de Cat Woman (ştii care, acela strâmt, negru, sexi), pictează-ţi cel mai sexy zâmbet pe chip şi pregăteşte-te pentru nişte nopţi din care ies deja aburi… Aburi de amor fierbinte în dormitor şi promisiunea că dragostea, loialitatea şi fericirea îţi vor fi cele mai bune prietene în iarna asta. Pe bune, acum, ce scuze mai ai de a nu ieşi din casă pentru a celebra toate acestea? Încă mai citeşti asta? Fugi!!! (Şhhhh, cred că Mihaela Rădulescu (“Leu”) împachetează deja ca să prindă următorul avion spre Bucureşti!!!)

Fecioară (August 23 – Septembrie 22)

Da, da, dragă Fecioară, îhâm, mda, da, ne-ai convins, totul este perfect în viaţa ta, capul ţi-e pe umeri, decolteul nu prea adânc, soţul nu te înşeală, ai totul sub control (chiar dacă te cheamă Nicoleta Luciu – “Fecioară”). N-ai obosit să te prefaci că totul este perfect? Ei bine, vestea bună este că nu trebuie să mai apelezi la falsuri când vine vorba de viaţa ta amoroasă. Chiar dacă Neptun îţi va mai pune ceva cărbuni în şemineul grandios de-a lungul Gerarului, la un moment dat, drăguţa Venus te va salva şi te va ajuta să-ţi încălzeşti cu adevărat sufletul. Doar nu te forţa să iei decizii prea mari sau importante încă. Bucură-te de fiecare fulg de nea în parte, nu încerca să te rostogoleşti în zăpadă prea rapid. Savurează!

Balanţa (Septembrie 23 – Octombrie 22)

Figura asta atât de serioasă pe care o porţi cu tine de ceva timp, se va scutura cât ai zice “gheaţă”, dragă Balanţă, aşa că, nu te mai lupta cu tine, ci refocusează-te pe romantism. Da, nu vei putea ignora atât de uşor schimbările şi fluctuaţiile de temperament la care te supune Uranus (care se instalează un pic prea confortabil în casa relaţiilor tale acum), dar poţi fi mai vigilentă la cârma schimbărilor şi le poţi întoarce în favoarea ta. Sărbătorile vor trece repede şi frumos dacă îţi readuni mintea de prin norii pufoşi şi o pui la treburi mai… romanţioase. Vestea bună este că după sărbători, Venus îţi va ţine patul fierbinte şi ţi se promit nişte nopţi “electrizante” şi trăite la intensitate maximă.

Scorpion (Octombrie 23 – Noiembrie 21)

Mda, nebunatica Scorpioană să iasă în față acum! Nu suntem obişnuite să te vedem gânditoare lângă aragazul cu şase ochiuri al vieţii, cu ochii în cele vreo câteva oale fierbând acolo. De ce în nici una din ele nu clocoteşte iubirea? De ce o ascunzi? O poţi ţine şi pe ea acolo, chiar dacă la un foc mic sau mediu, până în noaptea de Crăciun. Pentru că după 25 Decembrie toate se vor schimba în viaţa ta. Jupiter intră în forţă în casa ta amoroasă şi te va ajuta să retrăieşti plăcerea, fantezia romantică. Ori cineva nou îţi va readuce fiorii şi fluturii în stomac. Trăieşte senzaţia la maxim pentru că toate acestea te pregătesc pentru o primăvară cu schimbări (în bine) majore pe care Jupiter şi Pluto le uneltesc deja pentru tine. (Simona Gherghe (celebra “Scorpioană”) nu va mai fi singură pentru mult timp. Great, poate va mai schimba registrul de ciudați pe care-i tot invită în emisiunile ei.)

Săgetător (Noiembrie 22 – Decembrie 21)

Iarna este anotimpul în care ţie îţi place să iei lucrurile prea în serios, dragă Săgetătoare. Asta înseamnă că te gândeşti la bani, la comunicate de presă, la cum să-ţi gestionezi fondurile sau cum să îmbunătăţeşti platforma companiei. De fapt, ce ascunzi tu acolo, sub tot acest mai-greu-decât-omătul-proaspăt blablabla? De ce fugi? Am înţeles că Marte te cam snopeşte cu bulgări grei de frustrare şi îţi dă de lucru ceva mai mult în acest anotimp (că-l vedem cum stă ca o cloşcă la căldurică pe casa carierei tale), dar asta nu te împiedică să iei câteva pauze pur conştientă fiind că destinul amoros ţi-l mai creionezi şi singură. Vezi să nu cazi din lac în… piscina îngheţată. Dacă eşti singură, nu rezolva problema încercând să te cuplezi cu cineva de la muncă, asta ca să împaci şi deadline-urile, dar şi pe lupul cel sexos (de la biroul alăturat). Pentru că noi am văzut mai multe Scufiţe cu inimile frânte (din cauza relaţiilor romantice “birocratice”) decât fericite.

Capricorn (Decembrie 22 – Ianuarie 19)

Dragă Capricoarnă, oficial, poţi străluci de încântare pentru că toţi cârcotaşii care te credeau prea rece şi prea “incapabilă” de romantism vor avea o mare surpriză în această iarnă! În noaptea de Ajun vei avea prima şansă de a le demonstra căldura ce-ţi traversează fiinţa pentru că Jupiter intră direct în casa bucuriilor şi distracţiilor, a relaţiilor sentimentale. Aşa că ieşi la petrecerea de Crăciun organizată de compania ta şi dansează până îţi obosesc tocurile. Sau ia-ţi iubitul şi fă acelaşi exerciţiu undeva, în oraş, doar tu, el şi… iubirea voastră. În acest sezon festiv îţi va fi imposibil să îţi ascunzi sentimentele. Vei fi îndrăgostită, loială, afectuoasă şi dormitorul tău va fi mai fierbinte decât sauna spa-ului unde deja te vedem împreună cu iubitul. Cine spunea că nu eşti o maşină a pasiunii? (Andreea Marin, Capricoarnă celebră, va zâmbi de data asta cu adevarat?)

Vărsător (Ianuarie 20 – Februarie 18)

Draga noastră, Vărsătoare, e adevărat, Pluto îţi cam bântuie casa dorinţelor ascunse, a decepţiilor şi asta are un efect ciudat în viaţa ta amoroasă. Dar asta nu înseamnă neapărat că vei intra în vreo depresie de iarnă, ci poate că vei da curs unei dorinţe pe care nu ţi-ai transformat-o în realitate… niciodată. Aşa că, în acest sezon, arată-i persoanei iubite ce înseamnă să fie într-o relaţie cu tine, dă curs imaginaţiei şi nu mai lăsa prea mult teren… neexplorat. Dacă eşti singură, nu te mai ascunde atâta după… bradul de Crăciun, şi dă voce cuvintelor care mustesc în tine, vorbeşte-i junelui care-ţi zâmbeşte de jumătate de an făcându-ţi inima să o ia la galop! Nu se ştie niciodată pe cine poţi cuceri dacă nu acţionezi. Lasă garda jos şi lasă dragostea să intre în căminul tău! 

Peşti (Februarie 19 – Martie 20)

Peştoaică dragă şi sensibilă, înainte de a te îmbufna la veştile noastre, citeşte cu atenţie, chiar şi printre rânduri. Marte e pornit să-ţi arate de ce unii oameni tot spun că iubirea vine cu suişuri şi coborâşuri şi asta pentru că acestei planete (uşor agresivă) îi place tare mult să stea în casa parteneriatelor tale. Aşa că va încerca cu tot dinadinsul să te irite iarna asta. Cel pe care-l iubeşti, n-o să fie mereu doar lapte, miere şi ciocolată caldă. Sau prea răbdător cu tine. Aşa că…ai tu răbdare! O să treci prin mai multe schimbări acum şi asta pentru că şi Neptun te pândeşte la orizont (şi îţi va mai arunca şi el ceva ceaţă peste norii prin care tot înoţi de ceva vreme). Însă partea bună este că aceste schimbări te vor redefini, ca persoană, te vor ajuta să vezi pe cine iubeşti şi dacă acel om te merită cu adevărat; vei vedea cu ochi limpezi cum este, de fapt, conecţia voastră amoroasă. Iar după toată această muncă grea, va veni şi răsplata, certitudinea că ai lângă tine un om cu adevărat iubitor sau eşti în sfârşit liberă să-l găseşti pe cel care te merită. (Să afle Bianca Drăguşanu (“Peşte”), în sfârşit, dacă Adrian e “prinţul” ei cu-adevărat…?)

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :