Ora de Dar – Newsletter

hopeDacă într-o zi 8 ore lucrezi, aproape 2 ţi le petreci mîncînd, alte 8 ore dormi, o oră o petreci în trafic, alte cîteva ore pe net, care este ora ta în care dăruieşti?

Pe data de 6 aprilie 2013, la ora 10.30, va avea loc evenimentul caritabil „Ora de Dar”, ce are ca obiectiv principal strîngerea de fonduri pentru orfelinatul Sf. Iustina de la Mănăstirea Mărcuş. Vino alături de noi, la ceainăria Satya din Bucureşti şi susţine cauza celor zece fetiţe crescute de Maică Serafima. Dacă le poţi ajuta cu haine, cărţi, rechizite, jucării sau donaţii în bani, cele zece copile îţi vor fi recunoscătoare toată viaţa pentru că ai făcut un efort (cît de mic) şi ai contribuit la educaţia lor. Gazda acestui eveniment, Asociaţia Complex Care a pregătit cu un program artistic emoţionant, oferit de artişti care vor cînta şi vor dansa pentru tine.

Evenimentul te îndeamnă să-ţi creezi propria ORĂ DE DAR, în care să-ţi îndrepţi interesul către a dărui, a ajuta şi a-i susţine pe cei slabi, cu nevoi speciale. Te aşteptăm alături de noi, în data de 6 aprilie 2013, la ora 10.30, pentru a îmbrăţişa un stil de viaţă în care verbul “a dărui” să devină nu numai o obişnuinţă, dar şi o bucurie. Ia cu tine un mic dar, constînd în haine, jucării, cărţi, rechizite sau bani, pentru micuţii îngeraşi de la Orfelinatul Sf. Iustina din Mănăstirea Mărcuş. Darurile tale îi pot aduce un zîmbet de Paşte şi le vor lumina copilăria. Împreună putem să ajutăm şi să ne ajutăm să devenim mai buni!

feteMai multe despre copiii de la orfelinatul Sf. Iustina, pe blogul acestora:

Alături de noi, pentru a ne susţine cauza, se vor afla Oana şi Viorel Lis, creatorul de modă Dyandy, trupa HaRa,  Anca Sigartau, Alessia şi Andrei Leonte, trupa Ro’Se şi multe alte personalităţi ale show bizz-ului românesc, actori, personalităţi din televiziune şi lumea politică.

Artistul Alexandru Neagu, din trupa Ro’Se va dezvălui în premieră incredibilă lui poveste de viaţă, iar Andrei Leonte ne va onora cu prezenţa sa carismatica şi ne va oferi un minunat moment muzical. Pe acorduri muzicale venite din suflet, ne vor încînta membrii trupei Ro’Se, formată din diafana suedeză Elina alături de Alex.

De asemenea avem şi cîteva momente artistice surpriză!

Reprezentanţii Asociaţiei de binefacere “Sf Iustina” şi Maica Stareţă Serafima ne vor povesti despre aceste fetiţe pentru care se organizează evenimentul şi ne vor înmîna invitaţii la concertul pe care ele îl vor susţine la Biblioteca Naţională în dată de 26 aprilie, alături de corul Mănăstirii Radu Vodă.

Gazda evenimentului este  Restaurant&Ceainărie Satya.

O atmosferă deosebită, un local decorat în stil oriental, cu măsuţe joase din lemn exotic şi pernuţe marocane. Ceainăria Satya este, pe lîngă tărîmul ceaiurilor exotice, spaţiul ce găzduieşte periodic evenimente precum conferinţe spirituale, workshop-uri de dezvoltare personală, seri cultural-artistice de dans, teatru sau poezie, ateliere şi cursuri săptămînale (dans, pictura mandale, cursuri de frumuseţe etc)

Dacă ţi-a plăcut, distribuie mai departe şi invită-ţi prietenii la eveniment.

Suntem convinşi că fiecare are acasă o jucărie, o carte de poveşti sau o hăinuţă rămasă mică pentru a le dărui, cu ocazia Paştelui. Sau contribuie direct cu o sumă modică la urna mobila. Banii strînşi, precum şi obiectele, vor merge către orfelinatul Mănăstirii Mărcuş. Persoanele ce nu pot participa la eveniment, dar doresc să ajute aceşti copii, pot dona bani în contul Asociaţiei de binefacere Sf. Iustina.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :