Operațiunea „Dulapul” – mereu la modă

10Ca şi celebrei Carrie Bradshaw din serialul “Sex and the City”, şi mie îmi place să-mi pun banii acolo unde îi pot vedea, adică agăţaţi pe umeraşele din dulap. Căci vedeţi voi, crearea unei garderobe perfecte este o artă ce necesită nu numai bani și timp, dar şi stil, imaginaţie şi inteligență. Doar avînd toate aceste ingrediente la purtător ne vom popula dulapurile cu haine de calitate şi accesorii pe măsură, nu cu nimicuri frivole, care îşi vor pierde valoarea şi stilul pînă la cafeaua de mîine dimineaţă.

Orice femeie care se respectă ar trebui să aibă în dulap cîteva piese de rezistenţă, atemporale, de bună calitate, în jurul cărora să îşi poată clădi o varietate de looks, la orice oră din zi sau din noapte, pentru orice ocazie.

Aşadar, în ce piese clasice ar trebui să ne investim economiile? Iată lista noastră de mala-fashioniste:

  • Eternă rochiţa neagră, veşnic elegantă şi garanţia că o vei iubi şi folosi pentru mulţi ani de acum înainte, cu condiția să-ți păstrezi silueta.
  • Un blazer care să îţi vină ca şi turnat pe corp este piesa vestimentară cu care te poţi mîndri în orice ocazie. Fie că îl asortezi la o rochie lungă, vaporoasă, la o fustă dreaptă sau la o pereche de jeanşi, opţiunile pe care ţi le oferă un blazer sunt nelimitate.
  • blugiO pereche de jeanşi de calitate este o altă investiţie bună. Că îi îmbraci pentru un eveniment casual sau le asortezi nişte tocuri ameţitoare şi un top de ocazie, o pereche de jeanşi croiţi dintr-un material de calitate nu ar trebui să îţi lipsească din garderoba.
  • O pereche de pantofi negri, cu toc, dar neapărat confortabili sunt sinonimul micuţei rochii negre al oricărei femei la modă. Sunt destul de “profi” pentru birou, dar şi atrăgători pentru o întîlnire romantică după serviciu.
  • O pereche de ochelari de firmă pot răcni “eşti sofisticată, girl!” chiar şi dacă ieşi îmbrăcată într-o ţinută sport până la magazinul din colţ. Nu-ţi cumpăra ieftinătățuri sau fake-uri, mai bine strînge bani pentru o pereche veritabilă şi efectul “wow” va fi garantat.
  • Măcar o geantă de calitate nu trebuie să lipsească din dulapul nici unei doamne sau domnişoare care se respectă şi nu, nu trebuie neapărat să aibă un logo celebru pe care să îl vezi de la zece metri distanţă. geantaDecît zece genţi din muşama sau sclipicioase, mai bine una şi bună, dintr-un material de calitate, pe care să o poţi asorta mai multor ţinute şi care să te reprezinte şi atunci cînd mergi cu metroul, dar şi cu limuzina. Foarte mulţi designeri tineri, creativi şi cu toate ţiglele bunului gust pe casă se lansează în ultimul timp, aşa că poţi găsi un produs de calitate şi fără să intri în turma fetelor de bani gata pe al căror cot îndoit stau atîrnate genţi ce costa mii de euro sau dolari.
  • Și, bineînțeles, investește în mintea ta. Antrenează-te, citește, fii la curent cu ce se întîmplă în lume. Bărbații, deși nu recunosc, se dau în vînt după femeile deștepte. Inteligența este un accesoriu ce nu se demodează niciodată! 

Tu ce piesă de rezistenţă mai propui listei noastre?

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :