Cu orgasmul la teatru. Oh lalala

 

   Se pare că femeile se prefac de atâtea ori în timpul actului sexual încât bărbaţilor chiar nu le mai pasă cum stă treaba cu orgasmul în realitate.


Măi, fetelor, cucuietelor, știu că vreţi să scăpaţi ca prin urechile acului de corvoada unei partide de sex demenţiale, dar nu vă mai chinuiţi să oftaţi apoteotic, mai ales când nu vă vine, zău aşa. Problema falsă că nu vreţi să vă dezamăgiţi partenerul care face eforturi herculiene să vă ofere plăceri carnale de nedescris, şi simţiţi că e cazul ca străduinţele lui să fie răsplătite printr-un vaiet muribund, nu vă scuteşte de problema reală, şi anume, că nici de data asta nu v-aţi orgasmizat cum aţi citit că e posibil, sau cum aţi vizionat în filmele cu Emmanuelle, Dzeu s-o ierte și pe aia. Partenerii voştri de saltea, de pat, sau de corason nu au neapărat nevoie de răspunsul vostru spasmodic pentru a se simţi satisfăcuţi, dacă vă doresc ar trebui să vă fie de ajuns şi să încetaţi toate acele mime dezastruoase cu care îi sufocaţi şi, la o adică, îi şi amuzaţi. Pe urmă, vai, distracţia se transformă în plictiseală şi rămâneţi cu buzele umflate, pentru o altă femelă reală. După îndelungi dezbateri şi studii de caz, cercetători şi statisticieni de toate naţiile au căzut de acord că aproape 70% dintre femei simulează orgasmul! Aşa de multe femei disperate?!! Hm.

Exclusiv pentru bărbaţi

Se pare că dacă vrei să afli că ai fost păcălit în pat, dacă vrei să deosebeşti adevăratul orgasm, adevăratul cutremur versus muieruşca penibil-gâfâitoare din toţi rărunchii, trebuie să urmăreşti, după cum zic unele reviste de care facem noi bășcălie, următoarele semne:

Primul semn: – pupile dilatate!

(Amigo, eu nu pot să mi te închipui băgând femeii tale lampa în ochi să vezi care e şmecheria cu pupilele ei şi nici punând-o sub lupa cercetărilor lui Sherlock Holmes. Aş prefera să mi te imaginez cu ţigara aprinsă, terminat de tot şi oftând a relaxare, dar dacă tu vrei să te benoclezi că disperatul la ea, e problema ta. Ce te faci dacă te întreabă: “mai vrei?”);

Al doilea semn:
– ci că buze roşii, labii roşii
(Cam incomod să te apuci de cercetat după atât efort culoarea labiilor vesele, iar despre buze putem să spunem de pe-acum că dacă nu sunt supte de plăcere, roşii în orice caz nu au cum să mai fie, decât dacă sunt încărcate de ruj. Iar dacă în continuare mândra ta e cu lipstickul pe bot, te mai miri că nici orgasmul nu e la locul lui?);

Al treilea semn:
– spasmele muşchilor vaginali
(Pare-se că e metodă care nu dă greş niciodată; în timpul orgasmului femeia ta ar trebui să aibă de la 3 până la 10 mici contracţii vaginale, cea mai puternică fiind prima; acestea îţi vor strânge uşor penisul şi, o dată experimentată senzaţia, garantat nu se mai uită! Nici pentru tine, nici pentru ea. Mda… Să-ţi dau o veste neplăcută, dragule, unele femei îşi pot contracta muşchii vaginali, nefăcând nimic altceva decât stând pe scaun. Poate chiar colega ta de birou îşi exersează acum muşchii pentru când va avea nevoie de o mimă perfectă. Ce zici de asta?)

Electrocutare plăcută, deci!

Femeile mimează pentru că bărbaţii vor performanţă? Haida deh! Femeile cred orice, pe când bărbaţii sunt în stare să vă lase în pace şi în falsele voastre orgasme. Adevărul este că prea puţini se gândesc la acest aspect, altfel, preocupaţi de-ar fi fost de problemă, ar fi ştiut cum să pună punctul pe O din primele 5 secunde. Încetaţi să mai fiţi obsedaţi şi unii şi alţii de problema zguduiturilor finale, nu acesta e scopul în definitiv.

Sexul ar trebui privit ca simplu abandon. Ei bine, simplu, poate e prea mult spus. Când e vorba de sex, totul devine complicat. Ideea este că, dragi femei, nu se face gaură în saltea dacă terminaţi cu prefăcătoria. Şi-aşa cum ei nu dau niciodată explicaţii satisfăcătoare de ce au întârziat pe la bere, sau de ce au uitat ziua voastră de naştere, nu trebuie nici voi să vă daţi ochii peste cap la fiecare zbenguială şi nici să vă dilataţi pupilele până vă ies sufletul din orbite. În fond, pe cine păcăliţi?!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 4 septembrie 2012

    […] posedaţi până în străfundurile ADN-urilor lor umane şi sunt în stare de orice pentru un Oh lala pe bune. (deh, ar spune unii, e în natura firii […]

Comentează :