Obsesia 86: Liceu, cimitir al tinereții

11407211_851436938269656_7337477003645282473_nCrina e altă isterică. Am părăsit-o într-un final. Nu ştiu de ce am suferit atît din cauza ei, probabil pentru că eram hotărît să o iubesc pînă la capăt. Ne vedeam în fiecare sfîrşit de săptămînă în timpul anului şcolar, iar de sărbători parcă eram blestemaţi să nu ne întîlnim, iar eu să-mi suport crizele de mascul părăsit de femelă. Crăciun, Revelion, Paște şi altele nu figurau în agenda noastră ca şi cuplu, dar cine ne vedea pe noi astfel? Eram un el şi o ea, ce probabil se iubeau, ieşeau la un suc, la un concert, că ne-o trăgeam pe rupte pe unde apucam asta e partea a doua. Un singur revelion l-am făcut împreună şi ăla plimbîndu-ne de la o casă la alta. Cînd la mine, cînd la ea… locuiam la o sută de metri distanţă. Ne loveam în sex de ne săreau capacele şi asta era cel mai important. Nu eram sănătos dacă nu îmi băgam pula în ea în ziua în care ne vedeam. Pur şi simplu, faţa ei asta cerea. Am învăţat-o să se fută şi e drept că am învăţat şi eu cu ea. Fireşte că nu avea habar şi am cam făcut pe eroul, dar treptat a evoluat şi fără să-i dau multe indicaţii. E o fată isteaţă cu inimă bună şi instabilităţi emoţionale. Ne-am despărţit după terminarea liceului după ani de zile de muncit la ea. Alt moment neinspirat. Nu ştiu cu cine şi-o mai trage acum şi nici nu mă preocupă faptul, însă puteam să mă însor cu ea. Ne înţelegeam, ne simţeam bine împreună, dar degeaba, nu a fost să fie. Probabil într-o zi ne vom reîntîlni, ne vom fute dumnezeieşte şi apoi vom depăna amintiri. Vom avea curajul să fim deschişi unul cu celălalt şi probabil să rămînem buni prieteni. Momentan am rupt legătura cu ea şi, de altfel, cu toate cîte mi-au trecut prin așternuturi. N-are nici un rost să speculez ori să-mi împart adevăruri indiscutabile acum, despre ceea ce înseamnă să lași loc de bună ziua, să păstrezi o amiciţie sau despre secretele succesului socializării în relaţiile inter-umane.

-Da! Tu ai spus odată că eu nu am logică şi normal că s-a preluat.

-Nu tu! Femeile nu au logică în general. Asta e frumuseţea lor, că nu au logică, ele nu au o gîndire logică, trăiesc instinctiv.

-Spre fericirea noastră!

-Normal! mai mult, dacă o femeie este surprinzător de deşteaptă, trebuie să o cauţi în pantaloni şi  s-ar putea să ai surpriză că e bărbat.

-Vai!…

-Hahaha!

-Cineva te scarpină după ureche…

-Spune ce ai de spus!

-Fără violenţă! Femeia e un nor mare şi negru deasupra capetelor noastre. Ele nu ştiu că bărbaţii trebuie îngrijiţi ca nişte cîini, să le dai de toate şi noaptea să îi laşi liberi pe uliţă.

-Incepe să îmi placă logica asta…

-Da, măi, să aveţi la mulţi ani!

-La mulţi bani!

-Să aveţi bani de să vă enerveze!

-La mulţi ani şi sărbători fericite!

Trebuie gîndit pozitiv şi mers mai departe… undeva, cîndva, tot ni se va înfunda.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :