Obsesia 67: În lumea lui Andrew

11746381_10205718400452713_1366195341_o– Vreau să te văd!

– N-am chef să ies din casă, n-am chef să dezbat aceleaşi subiecte. Sunt tristă şi pur şi simplu nu am chef, poţi să înţelegi? Înţelegi că simt că am dat greş cu tine şi asta mă enervează cel mai tare. M-am grăbit şi am crezut în noi la un moment dat! Mă simt la fel de pierdută că înainte să te cunosc, deci practic am ajuns în acelaşi punct. A fost greşeala mea că mi-am bazat fericirea pe tine, şi tu….

– Nu e chiar aşa! Hai să mai încercăm, o să fie bine. Am nevoie de tine. Vor fi fapte, am înţeles ce vrei de la mine. Mai dă-mi o lună din viaţa ta.

– Nu mai pot, crede-mă că nu mai pot. Nu mă simt împlinită sentimental de mult timp, iar în braţele tale a fost bine un timp, acum mă simt dezamăgită.

– Gândeşte-te la părţile bune, la momentele când ai fost fericită. Mi-ai promis o lună.

– M-am gândit la ele. Eşti un bărbat bun şi cald, un prieten extraordinar, dar nu ca partener pentru o viaţă.

11659306_863902857023064_3110752628274871481_n– Dacă îmi doresc cu adevărat, pot fi oricine vrei tu!

– Oamenii nu se schimbă aşa uşor şi dacă tu până la vârstă asta n-ai făcut nici o mişcare…

– Întotdeauna este vorba despre motivaţie. Am avut o revelaţie şi ai dreptate. Nu am făcut aproape nimic, dar o să fac tot ce mi-am propus. Eşti lângă mine?

– Te aştept la “sosire”…

– Motivaţia am găsit-o în tine!

– Numai bla bla-uri. Cu ce am greşit în viaţa asta sau în cele anterioare de nu reuşesc să am un bărbat pe sufletul meu? De ce stau să “repar” tot timpul? Tu nu te mobilizezi decât atunci când simţi că mă pierzi. Nu vreau şi nu pot să te ţin toată viaţă în şah mat.

– Nu trebuie, am înţeles ce-ţi doreşti şi nu va fi nevoie. Vreau să fiu cel care te iubeşte şi îţi oferă siguranţă!

– De la a vrea până la a face, există un “asta sunt” pe care l-am auzit de o sută de mii de ori. Este scuza ta de fiecare dată când te acuz cu ceva. Relaţia cu tine a fost ceva exotic, a fost o flacără care s-a aprins repede şi s-a stins la fel de repede. Nu sunt fericită şi am trecut totul prin filtrul raţiunii şi nu-mi rămâne decât să fiu realistă.

– Chiar nu-mi mai dai o luna din viaţa ta? Măcar pentru ce am oferit frumos în viaţa ta? Te rog, e o şansă de care am nevoie!

fum– Ai cerut “o şansă” de trei ori în ultimele luni. Nu ţi se pare cam mult?

– Ba da, e mult, dar asta e ultima pe care o cer…

*** *** ****

Un dialog care se repetă de trei zile în fiecare zi. De ce să vreau să te văd? Ca să stric cifra magică 3? Lăsând dramoleta la o parte, ce naiba să aştepţi de la un bărbat? Să te facă să râzi şi să-ţi care bagajele? Să ştie să comande un Prosecco bun şi să te aducă la orgasm? Oare este suficient de la un bărbat de la care vrei mai mult decât o aventură?

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :