Sexul oral

Ghici ce le place mai mult bărbaților să facă mai mult decât sexul? Sexul oral. E și aici o chestiune de neimplicare. Plăcerea pasivă și relaxarea fără bătăi de cap sunt idealul oricărui bărbat.

Ghici ce le place femeilor să facă mai puțin decât sexul? Sexul oral.

Odette a avut experiența sexului oral cu trei bărbați diferiți din viața ei de femeie, că era sigură că a mai trăit niște vieți în urmă ca bărbat căruia i-a plăcut sexul oral, deci în viața asta… întelegeți voi. Practic, dacă e să ne luăm după statistici, Odette era virgină în zona aceasta, așa că nu strâmbați prea tare din nas la backgroundul ei karmic.

Cu primul a făcut-o pentru că acesta o iubea prea mult, sau așa zicea el în timp ce practica (destul de des) cunnilingus. Norocoasa! Odette s-a simțit datoare să-i întoarcă favorul. Nu s-a simțit în nici un fel, nici umilită (cum se simțeau celelalte prietene ale ei de cafea), nici senzațional de afectată. Dar cel mai important, nu s-a simțit datoare. Era doar un ritual al preludiului care dura minute în șir…

Cu al doilea a făcut sex oral fără să primească asta în schimb, ceea ce a mirat-o pentru că un era obișnuită cu atâta egoism. Nu i-a zis nimic, a vrut să vadă dacă historia se repetă, ca să-și facă o părere obiectivă despre viitorul ei soț. După a zecea partidă, frustrată, Odette a ajuns la concluzia că individul considera că i se cuvine pentru simplul motiv că era bărbat. Și nu era deranjant că nu putea face sex normal pentru că ”utilajul” lui era cam dărăpănat, gagiul n-avea nici măcar bunul simț s-o anunțe că îi vine să ejaculeze, astfel că de vreo două ori Odette era să se înece cu sperma lui neanunțată și lipicioasă și tot de-atâtea ori Odette vomitase. Și-a zis că prima oară a fost o greșeală de manevrare, că nu s-a mai putut obține omu, dar a doua oară a fost convinsă că așa îi făcea lui și mai mare plăcere. Imediat după aceea, tot ce credea ea despre iubire fusese șters cu buretele, i s-a luat și de măritiș, desigur.Parcă se mai vedea și-acum în oglindă cum stătea cu periuța de dinți în gură și cu gustul ăla sălciu în cerul gurii și se gândea că de-aici până la a fi un star porno nu mai e decât un pas. Diferența ar fi fost că partenerul de sex ar fi fost sigur mult mai bine dotat… Măcar atât, ceea ce uneori e destul.

Treaba nasoală a fost că după aceea, tot el părea jenat. ”Bărbații un respectă femeile care le-o iau în gură”, zice Odette. Asociază imaginea ei cu o târfă îngenuncheată la picioarele lor, cu deosebirea că de data asta n-o plătesc și sunt mai siguri pe faptul că nu se vor îmbolnăvi de cine știe ce boală venerică. E foarte convenabil pentru unii dintre ei să aibă o iubită ca Odette. Cei mai mulți au o Odette și, drept urmare, au cu ce se lăuda la o bere. Niște amărâți cărora le place să domine astfel o femeie, sau să aibă impresia că pot domina astfel o femeie. ”Eu sunt șeful, fă-mi una mică, rapidă, fără să crâcnești și înghite tot: plăcerea mea, frustrările mele și eliberarea de tensiuni.” Odette sau Monica Lewinski sau tu…

Cu al treilea, Odette o făcuse aseară. Pentru că era pe stop și pentru că individul avea chef de o tăvăleală. Că era Odette sau că era o alta lângă el, n-ar fi contat. Odette să zică mersi că i-au fost mângâiați sânii. Apoi tipul a adormit, îngrămădind-o într-un sfert de pat.

***

Gândește-te însă la acest aspect: cu sau fără sex oral, bărbatul de lângă tine va găsi un motiv să plece în altă parte, imediat ce pentru el nu mai ești un mister. De ce n-ai face și tu la fel? Sex oral sau nu, e alegerea ta, dar fii atentă după aceea cu ce gust rămâi în cerul gurii! Alege-l pe cel care te ține mai degrabă de mână pe stradă, ca nu cumva să te piardă prin mulțime decât pe cel care se grăbește să-ți demonstreze că și tu poți fi femeie modernă dacă înghiți mizeriile lui.

 

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Ilie Radu spune:

    Odette aici, Odette acolo, dar nu peste tot Odette. Sunt şi femei care se respectă, dar şi bărbaţi care se respectă, pe ei înşişi dar şi pe femeia de alături în aceeaşi măsură.
    atât timp cât va exista Odette va exista şi ceilalţi trei tipi din viaţa ei

  2. Ilie Radu spune:

    *vor

Comentează :