Obsesia 1: Sex în cușeta 9

 pantofiChiar dacă nu sunt eu cea mai fidelă persoană de pe planeta asta și nici n-am pretenția să fiu, să știi că dacă tu n-ai înșelat niciodată, nu înseamnă că ești minunată, ci doar că nu ți s-a oferit ocazia. Sau n-ai creat-o, ceea ce este cam același lucru. Uneori este de-ajuns doar o privire sau o clipă de slăbiciune și imediat un bărbat, dacă îi permiți, va dori să te protejeze sau să-ți fie călău.

Compătimesc toate feministele astea din jurul meu, care-și strîng atît nodul de la cravată în speranța că le va lua cineva în serios. Și-au castrat feminitatea, ca să ce? Îmi vine să le opresc din trăncăneala lor asurzitoare și să le spun: “Ce-ar fi să dați jos pantalonii ăștia oribili de stofă? Puneți pe voi niște fuste mai colorate, dezveliți pulpa cea cărnoasă, cățărați-vă pe tocuri, descheiați un nasture de la bluza cea vaporoasă și să vedeti pe urma ce de drepturi o să mai obțineți, fără să vă agresați atît corzile vocale.” Dar ce-mi pasă? Dacă unele vor să-și bage nasul în politică și să aibă un bărbat în subordine, treaba lor… pentru mine, un bărbat în subordine nu înseamnă nimic. Cel de care sunt mereu atrasă trebuie să fie conducător, să supună cu farmecul și mintea lui imperii și universuri și să se subordoneze, dacă vrei, doar plăcerilor sale, să-i cadă în genunchi doar femeii sale.

Gîndește-te la asta, și hai nu-mi spune că în viață nu ai de ales, că unele lucruri se întîmplă că așa trebuie, de ce m-ar interesa ce-a ales unul sau altul? Atît l-a dus mintea, atît l-au ținut puterile, pînă acolo i-au fost limitele…

În sinea ta știu că-mi dai dreptate. Decupează dintr-o mulțime imaginea unei femei cu sprîncenele încruntate, dînd ordine unui bărbat sau mai multora. Nimic mai jalnic. Cum am ajuns însă să vorbim despre asta cînd tu voiai amănunte despre străinul din cușeta 9?

Un străin. A intrat pe ușă, înalt, zvelt, de parcă ar fi intrat într-o sală de dans. Genul de bărbat care se simte în elementul său oriunde. Nu era nicidecum ca oricare alt necunoscut, fiindcă mai tîrziu l-am căutat în alții și nu am mai găsit nicăieri atracția aceea amestecată cu teamă, dar și cu insuportabila dorință de a-l simți posedîndu-mă, fără să mă intereseze destinația lui, fără să vreau să-i cunosc trecutul sau viitorul, fără să-mi pese de slujba, vîrsta, statutul social sau marital. Cineva care să te facă să uiți de tot e foarte greu, aproape imposibil. Nici acum nu știu cum am reușit performanța să-l las să plece de lîngă mine, fără să-i cer un număr de telefon, un mail, contul de facebook, ceva.

Dar atunci nu voiam decît să-și facă loc în mine, să nu-mi promită nimic și să mă părăsească imediat după aceea. Să mă ia pentru că eram acolo, la îndemînă, să se zvîrcolească în mine, în timp ce roțile trenului s-ar fi zbătut pe șine, mestecînd distanțe cu lăcomia unui început de cutremur care smulge destine, instaurează haosul și, după toate astea, ești fericit că ai supraviețuit. Să nu mă întrebe nimic și nici să-mi ceară ceva. Aveam deja pe cineva care făcea lucrurile astea. Să știe că-l vreau și să-i fie de-ajuns.

S-a așezat la fereastră, tăcut și impasibil. Mai aveam vreo 7 ore pînă în gara de destinație și nici o altă modalitate de a-mi umple timpul decît să mă las în voia fanteziilor mele. După orele 22.00, obosită de atîtea fantezii care-mi explodau prin minte, am închis ochii și am alunecat în capcana perfidă a somnului.

Nu știu ce m-a trezit mai întîi: parfumul lui atît de aproape de nările mele sau felul în care mi-a mușcat clavicula descoperită. Ba nu era o mușcătură, mai degrabă o împunsătură, așa cum animalele tinere își împung cu botul perechea atunci cînd își anunță intențiile carnale. Și iar o împunsătură. De data asta mai hotărîtă. Apoi alta. Devenise enervant. M-am întors somnoroasă către el. Am dezlipit genele, crezînd că încă-mi imaginez. Mă pîndea de la marginea patului, pătrunzîndu-mă sfidător cu privirea. Aștepta să vadă ce fac, ce zic, cu o nerușinare amuzată. Asta m-a enervat: siguranța lui. Am făcut pe lezata, gata să-i arăt ca-n vremurile victoriene, ușa. Am încercat să mă ridic dintre pernele moi și calde, dar el m-a împins ferm înapoi. Ce naiba… am spus cu voce guturală. M-am ridicat din nou mai hotărîtă.

trenA început o luptă de-a surda, el rînjea, iar eu dădeam din mîini tulburată. S-a suit lîngă mine, împingîndu-mă cu toată forța trupului său și mi-a prins mîinile. ”Ce vrei de la mine?” am șoptit. S-a aplecat spre mine și m-a sărutat. Mi-a supt buzele ca și cum ar fi vrut să-mi sugă viata sau amintirile altor nopți trecute. Avea avantajul și cruda vigoare a tinereții, o tinerețe sălbatică, fibroasă. Mîinile lui mi-au intrat pe sub bluză, tatonînd teritorii. Carnea mea s-a înfiorat revoltată. ”Termină!” i-am spus. ”De-abia am început”, mi-a răspuns. Degetele lui au alergat pe piele, le simțeam ca pe mici picături reci de ploaie. M-am înfiorat tulburată de asemenea îndrăzneală. Eram și furioasă și pregătită să-mi înfig colții în beregata lui. Fie ce-o fi, mi-am spus. El mi-a prins mai bine mîinile deasupra capului, și-a îngropat capul în părul meu, m-a adulmecat și s-a retras, a coborît cu buzele pe bluza mea, mi-a apucat sînii, a tachinat locuri sensibile, Mi-a spus în șoaptă. “Știu că mă vrei, nu te mai împotrivi”, și răsuflarea lui fierbinte mi-a topit orice împotrivire. Îl priveam cu ochii mari, cu pupilele dilatate în întuneric, încercând să mă conving că nu visez. ”Părul tău miroase a cămp de vară sub ploaie”, mi-a zis și mi-a sărutat o șuviță. Cuvintele astea m-au dat gata. Putea să facă ce voia de-acum cu mine. ”De cînd am intrat în cușetă mi-a dorit să-l ating. Să te ating.” Mi-a descheiat bluza în timp ce vorbea, mișcările lui s-au domolit, au devenit blînde, atingerile mai apăsate, buzele tot mai fierbinți.

Ți-am spus. Îmi plac bărbații cu intuiție, cărora nu trebuie să le desenez cum să ajungă la mine. Foarte obositor să ai de-a face cu un tip care te vrea, dar așteaptă să faci tu primul pas. E ceva ce ține de virilitate, îmi place să aștept, să văd cum și în ce fel sau dacă este în stare să se apropie de mine. Intuiție înseamnă inteligență, iar asta funcționează ca un afrodisiac de fiecare dată. Mă abandonez acestui afrodisiac, acestei puteri mai presus de luciditate. Mă scot din pepeni toți acei papă-lapte fără imaginație, care cred că seduc o femeie dacă fluieră după ea pe stradă sau dacă îi vor cumpăra un suc într-un pub.

E bun și un străin de-ăsta ca să-ți reașeze valorile în cutia cu surprize a vieții.

Inutil să-ți mai spun că nu regret nici o clipă petrecută cu un bărbat care știe ce face, ce vrea, dar am regretat mii de clipe aiurea, pierdute prin cafenele încercînd să descopăr în alții ceva interesant care să mă facă să rămîn acolo, măcar pînă cînd se dizolvă zahărul în lichidul fierbinte.

În noaptea aceea mi-a murit ceea ce majoritatea planetei ăsteia numește conștiință sexuală. N-am avut parte de flori pe mormînt și nici de monumente glorioase. Doar trenul a bătut pe șine același ritm sacadat, nemilos, înfierat, care s-a amestecat cu suspinele noastre.

A doua zi am coborît din tren răvășită, cu părul vîlvoi, cu buzele vinete, albă și trasă la chip de parcă aș fi văzut o fantomă. Îmi tremura carnea pe mine și mi-era o teamă cumplită să nu mi se citească în ochi toată noaptea prin care trecusem. Acolo, pe peron, mă aștepta viitorul meu soț, copleșit de iubirea pe care mi-o purta.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

 1. dieta daneza spune:

  I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts
  on this sort of house . Exploring in Yahoo I
  at last stumbled upon this website. Reading this info So i am glad to convey that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most undoubtedly will make sure to do not put out of your mind this web site and give it a look on a constant basis.

  my blog … dieta daneza

 1. 7 septembrie 2012

  […] plăcea să dorm cu el. Cam atât. Până în dimineaţa când m-a aşteptat pe peron după ce l-am înşelat cu altcineva, nici nu mi-am pus problema că sexul diferă de la bărbat la bărbat. N-am mai vrut să mă simt […]

Comentează :