Oare în ce țară a fost președinte Iohannis?

Forția fie cu noi!

Spicuim din broșura umflată cu pompa și lăsată cu dedicație viitorilor lui alegători. Întrebarea este retorică doar pentru PNL, desigur: ”De ce Klaus Iohannis este cel mai bun președinte pentru România?” Nu este. A fost, este și va fi răul cel mai mic. Atît. Nu s-a născut încă adevăratul președinte al României. Nu știm cînd se va naște. Deocamdată, votăm mereu Răul cel mai Mic.

Sunteți doar un rău mai mic. La fel de mare, dar puțin mai mic.

Zice însă broșura electorală că este un președinte care luptă (cum, asta e interesant de aflat, dar nu ne spune că e secret de stat, ne vom mulțumi doar cu rînjetul lui pe care juma de țară i l-ar șterge cu cazmaua de pe față) pentru o Românie normală (care a turbat și mai mult în ultimii cinci ani). O țară prosperă (la sfîntul Așteaptă), cu școli sigure (de-aia nu mai vin singuri copiii acasă de sigure ce sunt școlile, de-aia e pază în școli, tot de sigure ce sunt școlile), spitale moderne (eu nu cred că omul acesta a vizitat vreun spital în ultimii cinci ani), autostrăzi (lua-ți-ar mistreții freza spilcuită). Unde tinerii și pensionarii noștri sunt respectați și au asigurat un trai decent (i-a atins și pe ăștia la corason, echipa de campanie nu a ratat pe nimeni). Se continuă cu alte minciuni. Nu are rost să le mai enumerăm. Pomenim însă de o exagerare.

– că a luptat și a fost scutul României (oare cei care au conceput mizeria asta își imaginează cît de enervant e să citești așa ceva?) Iohannis scutul României, auzi! Cum dracu să votezi așa scut ciuruit, ruginit DE atîta nefolosință? Măcar oamenii președintelui au ținut vreun scut în mînă să vadă cu ce fac comparație? Viteazul Pămîntului, Salvatorul Nemuririi Neamului, PreaÎnscutatul Iohannis Încrezătorul și Doborîtorul PSD-ului. Puteau continua în stilul ăsta, măcar ne amuzam cu creativitatea lor. Se mai și cheltuie o grămadă de bani pe astfel de mizerii.

Scutul României au fost oamenii care au ieșit în stradă neobosiți, dle președinte (obositule)! Oameni care au apărut drepturile și principiile acestei țări și care s-au revoltat de fiecare dată cînd a fost ceva în neregulă. Nu-i știți, dar ar trebui să le pupați picioarele și să le arătați mai multă recunoștință și respect. Și-au pus în primejdie slujbele, finanțele, s-au luptat fără nici un scut și au mers mai departe, neținînd seama de neputința dv.

– că votul tău contează… știm și noi că votul contează și cu atîta cinism mizați pe el, pentru că știți că urîm ceea ce reprezintă comunismul mai mult decît aroganța dv.

Voi vota o minciună ambulantă doar ca să evit un genocid al spiritului. Mergeți liniștit acum și faceți frumos în fața Marilor Puteri, rînjiți și nu uitați că veți intra în istorie ca răul cel mai mic (de două ori norocul dv. și ghinionul nostru), nu ca scutul României. Dați-vă un refresh și un rewind și poate ne dați și o dezbatere pînă mîine. Pentru că chiar merităm asta.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :