Oana Zăvoranu – uite coma, nu e coma

Lumea mondenă a fost cutremurată ieri de vestea intrării în comă a celebrei vedetuțe Oana Zăvoranu. Cotropită grav de problemele din ultima vreme, fie emoționale, fie vrăjitorești, actrița a luat un pumn de 17 pastile ca să-și aline durerea cumplită de cap. Din nefericire, acestea au trimis-o de urgență la spital într-o stare de comă profundă.

Jurnaliști, psihologi și prezentatori de televiziune și-au pus întrebarea dacă a fost sinucidere, inconștiență sau un alt act de atragere a opiniei publice asupra ei. Cunoscută mai mult pentru scandalurile în care s-a vârât și pentru gura ei tumultuoasă decât prin vreo activitate profesională constantă, Oana Zăvoranu a mai avut câteva acte de sinucidere ratată și în trecut. Cel puțin așa spun prietenii. Aceiași care se pot numi, la o adică, și dușmani. A curs atât de mult circ pe Dâmbovița despre pastilele ei pe care le lua pentru cap că o nouă sinucidere ratată n-a mai surprins pe nimeni de data asta. Din fericire, după ce i-a băgat iar în priză pe toți, actrița a ieșit din comă și iar am răsuflat ușurați.

S-ar putea ca la ora închiderii ediției să mai intre o dată în comă. Nu știm exact de ce se întîmplă toate astea, rândurile noastre nu se vor în nici un caz ironice.  Ne e prea milă de ființa asta pe care au zgîndărit-o toți, în frunte cu prietena ei, Simona Gherghef, care chiar a dat în emisiunea ei de tristă manelăreală imagini cu Oana muribundă. Dovadă pură de omenie și jurnalism de mahala.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Simina spune:

    Super articol. Sunt curioasa sa mai citesc si altele doamna redactor. Pupiciiii

Comentează :