Oana Zăvoranu – uite coma, nu e coma

Lumea mondenă a fost cutremurată ieri de vestea intrării în comă a celebrei vedetuțe Oana Zăvoranu. Cotropită grav de problemele din ultima vreme, fie emoționale, fie vrăjitorești, actrița a luat un pumn de 17 pastile ca să-și aline durerea cumplită de cap. Din nefericire, acestea au trimis-o de urgență la spital într-o stare de comă profundă.

Jurnaliști, psihologi și prezentatori de televiziune și-au pus întrebarea dacă a fost sinucidere, inconștiență sau un alt act de atragere a opiniei publice asupra ei. Cunoscută mai mult pentru scandalurile în care s-a vârât și pentru gura ei tumultuoasă decât prin vreo activitate profesională constantă, Oana Zăvoranu a mai avut câteva acte de sinucidere ratată și în trecut. Cel puțin așa spun prietenii. Aceiași care se pot numi, la o adică, și dușmani. A curs atât de mult circ pe Dâmbovița despre pastilele ei pe care le lua pentru cap că o nouă sinucidere ratată n-a mai surprins pe nimeni de data asta. Din fericire, după ce i-a băgat iar în priză pe toți, actrița a ieșit din comă și iar am răsuflat ușurați.

S-ar putea ca la ora închiderii ediției să mai intre o dată în comă. Nu știm exact de ce se întîmplă toate astea, rândurile noastre nu se vor în nici un caz ironice.  Ne e prea milă de ființa asta pe care au zgîndărit-o toți, în frunte cu prietena ei, Simona Gherghef, care chiar a dat în emisiunea ei de tristă manelăreală imagini cu Oana muribundă. Dovadă pură de omenie și jurnalism de mahala.

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă vreo 20 ani, dar și ca învățătoare și profă de franceză și engleză timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Simina spune:

    Super articol. Sunt curioasa sa mai citesc si altele doamna redactor. Pupiciiii

Comentează :