O toamnă metalizată

elie8Designerii au adus în prim plan, pentru sezonul toamnă-iarnă 2014-2015, un look relaxat, dar  accesorizat cu bijuterii și genți statement. Să începem cu explozia de flori, prezentă in colecția designerilor casei Dolce&Gabbana. În peisajul de toamnă regăsim un constrast cromatic, accente metalice, imprimeuri neo romantice, materiale fluide şi transparente.  Moda anilor 60 revine în lumina reflectoarelor. Eleganța si feminitatea acelei perioade este pusă in valoare de Louise Vuitton și Emporio Armani, prin croiul fustelor si rochiilor cu influențe retro.

Balmain rămîne fidel referinţelor army, mixîndu-le de această dată cu elemente tribale, în ţinute răvăşitor de sexy. Isabel Marant şi Balenciaga se alătură cu siluete stricte si detalii impunătoare.

Tricotajele din copilărie, făcute de mama sau de bunica, este una dintre cele mai populare tendinţe din sezon. Le regăsim în colecțiile Marc Jacobs, Celine sau Stella McCartney.

silver-fashion-2Arma secretă a senzualității, pentru ținutele de seară, rămîne în continuare, rochia cu decupaje, prezentă în colecțiile Galiano și Versace. O notă în plus de rafinament și extravaganță o aduce mătasea și corsetul couture, care împreună se transformă într-un magnet de blitzuri și priviri. Cea mai prețioasă colecție rămîne cea a casei Elie Saab, caracterizată prin eleganță. Materialele scumpe, ornate cu cristale și perle,  fulare din blană și drapajele studiate, completează cu succes, imaginea prețioasă a colecției.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :