MeM – bijuteriile instrument, ce te folosesc pe tine însăți ca ornament

7_1_colier_unisex_somonDacă ar fi să ne imaginăm că suntem un disc, pe care se imprimă informații, care apoi fac muzica, atunci ce fel de informații aș vrea să am în propriul sistem?!

Într-o epocă a tehnologiei și a digitalului riscăm să uitam cît de firesc este să ne conectăm cu cea mai intimă parte din noi.

Acesta este rolul bijuteriilor instrument-MeM – să ne conecteze la sinele nostru 

Cu un design deosebit: viu – natural – revoluționar – instrumentele MeM au un concept transformator – găsind utilitatea bijuteriilor la nivel de aplicabilitate și nu doar la nivel estetic.

Instrumentele unisex MEM – sunt realizate integral manual, cu multă migală de maeștri noștri bijutieri – din piele naturală exotică de șarpe și somon, metale prețioase: aur și argint (la cerere pot fi realizate și din rodiu sau platină) și pietre naturale de rîu, mare sau lac.

4_1_colier_unisex_dinAm fost întrebați: “de ce bijuterii cu pietre de rîu, mare sau lac?!”

…bineînțeles că puteam folosi pentru realizarea instrumentelor: cristale, pietre prețiose sau semiprețioase, dar la baza filosofiei MeM adevărata bijuterie ești tu.

Mandala cosmică, simbolul folosit în realizarea Instrumentelor, reprezintă o serie de cercuri concentrice – ce exprimă sufletul ce călătorește de la periferie spre centru – oglinda universului exterior și sensul perfecțiunii interioare.

1_3_colier_unisex_aurFilosofia Bijuteriilor Instrument:

Suntem cu toții de acord că trăim timpuri memorabile, în care tehnologia avansează în mod spectaculos; folosim dispozitive de ultimă generație, ne updatăm programelor noi generate de metode inovative, suntem în pas cu tot ceea ce înseamnă tehnici de ultimă oră, dar evoluția se întîmplă și în interior, sau mai bine zis, evoluția începe din interior.

Ultima perioadă în domeniul cercetării a reprezentat un salt fără egal în privința studiilor științifice asupra emoțiilor. Acum a devenit vizibil – prin metode precum tehnologii ale imaginilor creierului – felul în care operează masa de celule, atunci cînd visăm, ne imaginăm, simțim, gîndim.

11092706_909475035759071_1152640995_nPentru a putea face schimbări esenţiale în viaţa noastră, este necesară eliberarea gîndurilor negative şi învăţarea unora noi, pozitive, care să ne susţină zilnic cu energia necesară și care să ne trezească adevăratul potențial lăuntric.

Exercitiile de gîndire pozitivă, prin repetitivitatea lor susținută, pot genera schimbări ale tiparelor de gîndire.

Alegerea unei bijuterii instrument MEM reprezintă mai mult decît alegerea unor bijuterii pentru trup, bijuteriile instrument sunt bijuterii pentru suflet – MEM funcționează ca un memento, ancoră a exercițiul tău de gîndire pozitivă, de câte ori intră în cîmpul tău vizual. Despre cum funcționează puteți citi mai multe aici. 

Pînă data viitoare, stay healthy and wear MeM!

…doar de bine!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :