Măruță, emisiuni trase de puță

costi

Guru Costi Ioniță după o ședință de yoga sursa foto: youtube.com

Costi Ioniță, invitat la Măruță să vorbească despre Gyuri Pascu, (pentru că nu au mai găsit pe nimeni) îi strică ăstuia emisiunea și zice că nu, el nu vorbește despre un om pe care nu-l cunoaște, ci despre el și schimbările lui provocate de yoga. Adică e chel și are ochelari lucioși pe nas, pe care nu i-a dat jos de pe nas toată emisiunea (ca să nu-și piardă cumva brandul de papagal). Alte schimbări nu s-au atins de sfîntul Costi. Bietul de el, nici treaba cu yoga nu a înțeles-o, se vede clar de la 7 poște, fără ochelari.

Sigur, emisiunea lui Măruță este oricum stricată da capo al fino, de ani de zile. Omul nu are nici dume, nici ironie, nici carismă, dar pesemne nu a mai apărut nimeni la orizont care să-l înlocuiască, deși face gafe după gafe și încalcă drepturile omului de cîte ori prinde ocazia. Azi, spre exemplu, s-a folosit de numele Danielei Marin, spunînd că vine în emisiune, inducînd oamenii în eroare. Mă întreb dacă a cerut permisiunea să fie folosite fotografiile personale ale Danielei de pe FB-ul ei și să le folosească public. Desigur, e o întrebare retorică, știu că nu a cerut permisiunea nimănui. Acesta e brandul lui.

A mai fost o astroloagă, nelipsită din emisiunile de aberat, care a tot încercat să revină la subiectul Gyuri, de care se tot îndepărta Costi Guru Ioniță, pentru că doar de-aia a și fost invitată, că știe cîte în lună și în stele și în dezvoltare personală. E atît de dezvoltată personal încît vorbește despre niște oameni pe care nu-i cunoaște. Pînă și Costi Ioniță i-a dat clasă, ori ăsta chiar nu poate da clasă nimănui.

Deci, subiectul acestei ediții deși nu era Gyuri, nici Daniela, despre care aflăm că e liderul unei secte de 100 de membri, totuși s-a vorbit despre ei (numai tîmpenii, evident, ba s-au mai și citit pasaje din blogul Danielei, semn că chiar nu au înțeles nimic). Ăștia oare știu ce e aia o sectă sau pur și simplu cuvîntul le sună bine la rating? Există vreo echipă de documentare în spatele acestei emisiuni? Nu, bineînțeles. 

Astroloaga a dat-o întruna cu subiectul despre doctori și frică. Eu mă întreb în continuare dacă oamenii ăștia știu să citească. Și dacă, prin absurd, citesc, literele alea au vreun sens pentru ei. ”Ce credeți despre articolul Danielei Marin?” întreabă Măruță cu voce de reporter, preluînd o întrebare suflată în cască. ”Spune multe, zice astroloaga, dar Zodia Fecioarei…” Doamnă, sunteți sigură că știți să citiți în stele? Că mai întîi trebuie să știți citi în cărți, apoi în sufletele oamenilor, apoi să mai stați puțin pe-acasă și să vă vedeți de viața personală, că așa, din experiența mea profesională, după cum vă fug ochii de la o cameră la altă, chiar păreți a avea nevoie de psihiatru.

Despre Zodia Imbecililor știe cineva ceva?

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Gheorghe Luca spune:

    Nu degeaba ma mandresc si ma LAUD io cu matali, bre.! Bravo. ai punctat de Nota 20 !! Pai, La nea Putza Marutza nici nu se putea alt PERSONAJ!! este pe masura NASULUI lui, nu putza ci doar invitatul!:))) Hai sa fim SERIOSI scapara la vale si de sub CONTROL toti astia DISPERATI dupa audienta ARTIFICIALA. Mai vazui UNUL care chipurile face reclama la POPOUUUL gol golut, ci ca si_a pierdut VEDETISMUL si_l uita lumea!!:)))) Asta_i LUMEA, astea_s VREMURILE, ce si pe care le traim, draga!! Esti tare bre , TE RESPECT si si si si si si si ptr ca ESTI exact pe si ptr aceste VREMURI tampite cu personaje pe masura!! Si de capul lor sa fie ca nu mai AU nici OMENIE, nici CARACTER daramite SCRUPULE.

Comentează :