Mantra seducţiei

praf de zaneEi bine dragelor, măritate sau nu, cuplate sau nu, iubite sau nu, toate avem nevoie să stîrnim pasiuni, pentru binele vanităţii noastre şi pentru creşterea încrederii de sine, iar eu v-am rămas datoare cu o mică vrajă. Sigur, am avut nevoie de puţin timp să mă gîndesc ce să ofer malahierboaselor mele (şi să-mi revin după petrecerea dintre ani).

Ei bine, iată: ştii genul acela de femeie care intră într-o cameră şi ceilalţi încep să roiască în jurul ei precum fluturii de noapte în jurul becului? Din cînd în cînd, măcar de dragul jocului, meriţi să fii chiar tu acea femeie.

E simplu! Cînd te pregăteşti de ieşit în oraş sau după caz, cînd ştii că bărbatul pe care vrei să-l vrăjeşti va ajunge în preajma ta, ţine cont de următoarele:

Ritualul începe acasă, cu tine în baie!

Pregăteşte-ţi cadă cu cîteva lumînări, de obicei roşii, mov sau verzi. Niciodată albe pentru pasiune, este evident de ce… Pune în apă cîteva petale de trandafir, puţin ulei de ylang-ylang şi mosc, puţin busuioc. Înainte să intri în cadă, priveşte-ţi cu dragoste şi admiraţie trupul şi chipul în oglindă, exact aşa cum îţi doreşti să te privească ceilalţi. Spune cu voce şoptită de trei ori următoarele:

Toate lucrurile bune vin la mine astăzi.

Sunt frumuseţe şi pasiune.

Inspir dragoste şi expir dragoste.

Merit tot ce are zeiţa iubirii mai bun chiar acum, chiar aici, chiar aşa cum sunt.

Apoi „amestecă” apa cu degetele de trei ori în sensul acelor de ceasornic şi intră în cadă. Spală-ţi trupul cu blîndeţe, fă din acest ritual un adevărat răsfăţ, iar la sfîrşit stai cîteva minute cu ochii închişi şi repetă-ţi  mantra de alte trei ori:

atitudineToate lucrurile bune vin la mine astăzi.

Sunt frumuseţe şi pasiune.

Inspir dragoste şi expir dragoste.

Merit tot ce are zeiţa iubirii mai bun chiar acum, chiar aici, chiar aşa cum sunt.

Înainte să ieşi din casa mănîncă un cub de ciocolată neagră şi spune-ţi că eşti dulce şi misterioasă, bea o gură de vin roşu (sau şampanie) şi spune-ţi că eşti frumoasă ca o himeră, dă-ţi cu puţină esenţă de  mosc în spatele urechilor, la încheieturile mîinilor şi în spatele genunchilor şi spune-ţi că eşti  fermecătoare ca parfumul iubirii.

Apoi mergi şi străluceşte! Spatele drept, fesele încordate, sînii să privească obraznic înainte. Privirea deschisă, dar nu obraznică, zîmbetul generos, dar nu ostentativ. Bucură-te de efectele imediate!

Te aştept la poveşti să ne spui ce efect ai avut asupra oamenilor! 😉

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :