Luci-Buzele

În căutarea buzelor hollywoodiene

Dacă nu ai fost binecuvântată de Mama-Natură cu buze ca ale Angelinei Jolie sau ale frumoasei Megan Fox, dar nici nu-ţi doreşti să ţi le “plastifiezi” în stil românesc à la Gina Pistol, sau, mai rău, ca ale Marilenei Nițu, poate ai căutat şi tu, ca şi mine, o metodă de a-ţi “retuşa” propriile buze cu tot felul de gloss-uri şi produse ce promit rezultate cât mai voluminoase. Şi după ce ai trecut prin fel şi fel de branduri de “balsam de buze minune” care nu au făcut nici un miracol (poate doar o gaură în portofel) şi fel şi fel de gloss-uri, cu rezultate zero, poate te bate gândul să încerci nouă găselniţa americană numită “Luscious Lips”. Unde îl găseşti? Se vinde pe site-ul propriu, precum şi pe E-bay sau pe alte site-uri de shopping online, deci este accesibil cumpărătorilor din lumea întreagă. Însă ai răbdare, te rog, până la finalul acestui articol, ca să decizi dacă merită să cheltui aproximativ $70.00 pe o iluzie.

Ce se pretinde?

Sub forma unui “aspirator de buze”, “Luscious Lips” este, de fapt, o “pompiţă” care acţionează pe baza efectului de aspirare. În plus, aceasta promite rezultate uimitoare, drept pentru care a şi fost testat în direct în fel şi fel de show-uri americane de renume. Inventatoarea acestui produs, Cynthia Rowland, care pretinde că l-a testat prin cabinetele unor medici de chirurgie plastică şi cosmeticieni de valoare, jură că “invenţia” sa cu nume apetisant garantează rezultate instante. De-asemenea, se mai promite prin “testimonialele” site-ului oficial că, după folosirea “aspiratorului” de buze, cu regularitate, vreme de cel puţin o lună, până şi Angelina Jolie îţi va invidia buzele.

Adevărul gol-goluţ

Lasă-mă să-ţi spun ceva, dragă cititoare, nu te lăsa păcălită de sacii de bani pe care i-au vărsat aceşti oameni în publicitate, site-uri, emisiuni televizate şi promo-uri mincinoase. Adevărul e unul singur: “Luscious Lips” nu funcţionează. L-am încercat, personal, timp de o lună, l-au încercat şi alte prietene, la naiba, l-am încercat chiar şi pe buzele bietului meu soţ… Am primit acelaşi rezultat de fiecare dată: Luscious Lips does NOT work.

Normal, folosind acest produs, buzele tale se înroşesc puţin din cauza efectului de aspirare amintit mai sus, sângele este “supt” şi strâns într-o singură zonă care se va umfla oarecum; dar acest efect de “buze umflate” a fost prezent în oglinda mea pentru maxim 20-30 de secunde, după care, mult doritul “plumping” a dispărut precum banii mei din portofel. În neant.

Concluzie

Pentru un minut de vanitate merită să aruncaţi $50.00-$70.00? În opinia mea, după teste personale, aş spune că nu. Luscious Lips este doar o risipă de timp şi bani. Sau doar un alt produs, ca alte zeci, sute, care promite, în van, “îngroşarea” buzelor şi care are o campanie de publicitatate şi o strategie de marketing bună în spate. Dar, doar atât! Încă mai aştept “produsul minune” pentru “umflarea” buzelor pentru că injectarea lor cu fillers precum Restylane sau Juvederm nu este o soluţie sau o adevărată nevoie pentru mine. Nu încă.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :