La umbra pălăriei preferate

Vară din nou! Navy style și mult alb, rochii vaporoase și culori pastelate! Dar pe lîngă haine trebuie să adăugăm și accesorii, curele, genți, borsete (“must have” că deh, sunt în trend), sandale și… pălării! Da, pentru că și selfie-urile ies mai bine, pentru că ne protejează de razele soarelui și au puterea să transforme o ținută banală într-una chic.
Item-urile “de pus pe cap” din această vară, prezentate la Fashion Week, sunt numeroase, o parte dintre ele merg doar pe catwalk sau în pictoriale. So scroll down să le vedeți pe cele “purtabile” .

Din toate colecțiile cel mai mult mi-au plăcut pălăriile de inspirație western Dior Resort și Versace Ready-to-Wear. Îmi plac și pentru că sunt negre și eu port muuult negru indiferent de anotimp. În plus merg purtate și lăsate pe spate!
Pălăria din paie este reinventată în fiecare sezon. Forme, culori, franjuri și flori, toate sunt cool și ușor de asortat. Le găsiți în magazinele de accesorii și nu numai, iar dacă sunteți în căutare de ceva personalizat, The_happy_hats (instagram) vă poate ajută. Pălăriile oversized de la Missoni sunt puțin exagerate, dar îmi plac, sunt misterioase cu borurile de un metru.

Viziera este pe val, mai ales dacă este colorată și transparentă. Tot la capitolul sport-chic găsim șepci și băști reinventate și imprimate.


Baker boy hat și beretele rămîn în trend mai ales dacă sunt în culori luminoase, specifice sezonului, sau jeans. Dacă sunt din catifea sau piele, cu voalete sau diferite bijuterii aplicate mai bine le purtați seara. Am dat un search și cele mai multe modele le-am găsit pe sweetpaprika.

Deci, nu uita pălăria vara asta! Se anunță caniculă mare, ma chérie!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :