La coiul vesel și neliniștit

Frustrarea lui atinsese apogeul. Trecuseră cîteva zile de cînd nu mai avusese parte de o partidă de sex, pentru că ea găsea motive ca să evite orice contact fizic. Motive puerile, gîndea el, lucruri importante, spunea ea.

Nemulţumit că nu primeşte ceea ce vrea, izbucni ca un copil:

„Cred că mi s-a rupt un coi. Pe jumătate. Aşa simt”, îi spuse el, afişînd o mină de om îngrijorat şi speriat.

„Şi ce vrei să fac eu?”, întrebă ea.

„Să te uiţi şi să vezi că aşa este”, răspunse el ţîfnos.

„Păi nu se vede nimic rupt”, spuse ea, după ce el îşi lăsă jos nădragii aşteptînd fremătător ca degetele ei să-i atingă scrotul.

„Ce să vezi? Eşti proastă, du-te dracului. Nu ai cum să vezi pe exterior. Pune mîna şi pipăie că este rupt în interior, pe jumătate”, continuă el.

Ea nu are ce face, îi intră în joc şi îl apucă de scrot. Începe să îl pipăie, să îl maseze, să caute ruptura fatală, în timp ce obsedatul dă ochii peste cap, se preface că e bolnav şi că îl doare. Ce bine e!

„Acolo, acolo, mai jos, mai sus un pic”, spune el gîfîind şi mirîndu-se de prostia ei, care nu încetează să îi caute ruptura.

Dar ce să i se rupă unuia, pe jumătate chel, burtos şi cu un dinte lipsă? Nici măcar scula, cu care aleargă de atîţia ani după o păsărică, întotdeauna mai tînără decît el, şi pe care o vrea tot timpul fierbinte și la dispoziţia lui.

Nu are ce să i se rupă lui care nu are nici o jenă în a le spune femeilor, în loc de compliment, că au un cur mai mult sau mai puţin futabil. Nu are ce să îi cadă lui, cel care îşi întreabă partenera, de faţă cu alte persoane, dacă și-o mai trag şi ei diseară sau dacă o lasă să îi frece ridichea.

Cine l-ar vedea din exterior, o singură dată, ar spune că omul e distractiv. Nici pe departe. E posesiv, gelos, vrea să controleze tot, să ştie de ce te-ai dat jos din pat în miez de noapte, chiar dacă te duci să urinezi, de ce o vizitezi pe maică-ta care stă uşă în uşă cu voi, de ce te duci cu prietenele la o bere sau la o cafea, de ce vorbeşti cu alţi bărbaţi pe whatsapp sau pe facebook.

Pentru el, femeia din viaţa lui se reduce la un singur lucru: futaiul, de cît mai multe ori, indiferent dacă ea are chef sau nu. Cît timp el îşi satisface nevoia venală, nu îi mai trebuie nimic. Într-o perioadă era în stare să stea cu fostele iubiri, numai ca să le fută, pînă îşi găseau şi alea pe altcineva în viaţa lor. Disperarea lui sexuală este greu de înţeles, pentru că individul nu a fost aproape niciodată singur. Aproape tot timpul, cu excepţia unei perioade de cîteva luni, a avut cu cine să-și aline nevoile sulii.

Unora dintre femei le spunea că le iubeşte, altora le găsea cîte un job numai ca să le ţină sub supraveghere, iar pentru altele aloca fonduri ca să le facă mici reparaţii prin casă. Atît timp cît scula lui avea ce să penetreze, era fericit. Cînd rămînea singur, începea să înjure, să spună despre toate femeile din viaţa lui că sunt niște curve proaste. Acum se plînge că i s-a rupt un coi şi își dădea ochii peste cap de plăcere că toanta din faţa lui i-l pipăia de zor.

„Nu ai nimic”, îi spuse ea după un minut de cercetare asiduă a scrotului.

„Nu se poate, dragă, pipăie mai bine. E rupt. E rupt pe jumătate, îţi spun eu. Ce mă fac eu fără un coi? Cum ne mai iubim şi noi?”, spuse el.

De fapt asta era problema. Nu un eventual coi desprins, nu scrotul, nu viaţa lui, nu nevoile femeii din faţa lui. Nu e genul erect tot timpul, dar are o teamă obsesivă de singurătate. Iar obsesia lui e legată în mod ombilical de actul sexual. Dacă nu îl are, suferă sau moare.

Nu am auzit ca cineva să moară din lipsă de sex, dar la bolnavii cu capul se poate orice.

Ajungi să te rogi ca să crape odată, numai să scapi de obsesia lui enervantă, deranjantă, despre care vorbeşte zi şi noapte, ca şi cum nu ai înţelege cît de importantă este pentru el.

Un ins urît, diform, prost de gură, cu ochelari prin care nu vede decît un singur lucru: nevoia de sex.

Feriți-vă de coaiele lui vesele. S-ar putea să fie rupte.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :