Johnny Depp, un simbol al modei

johnny_depp_51Actor, scenarist, regizor, producător şi muzician, Johnny Depp este unul dintre cei mai sexi şi stilaţi bărbaţi de pe mapamond. Nu ţine niciodată cont de reguli şi tendite, este original şi se îmbracă după propriile idei, fapt pentru care nu lipseşte niciodată de la rubrica “aşa da”. Johnny aduce un plus de stil ţinutelor sale cu ajutorul accesoriilor.

Pentru cine nu știe

Johnny Christopher Depp s-a născut pe 9 iunie 1963 în orașul Owensboro, Kentucky, dar a crescut în Florida. La vîrsta de 15 ani s-a lăsat de școală, pentru a deveni un rock star. A înființat multe formații underground, “The Kids” fiind cea mai importantă. A deschis cu ea un concert al lui Iggy Pop. Johnny Depp a descoperit actoria după ce l-a întîlnit pe Nicolas Cage, iar în 1984 şi-a făcut debutul pe marile ecrane, cu filmul “Coșmar pe strada ELM”. Succesul a venit odată cu rolul din pelicula „Omul-Foarfecă”, regizorul Tim Burton fiind cel care a crezut în talentul său actoricesc. A cîştigat nenumărate premii printre care şi Globul de Aur pentru cel mai bun actor.

Nu poate fi trecută cu vederea performanța sa din rolul căpitanului Jack Sparrow din blockbusterul “Pirații din Caraibe”, un rol care i s-a potrivit perfect. În 2010 Johnny Depp a fost desemnat  „Cel mai bine plătit actor de la Hollywood” în topul Forbes.

hot-johnny-depp-lindo-piano-Favim.com-145483Combinaţia bad boy – artist boem –  actor, deci 3 personaje într-un singur bărbat, rebel şi stilat, în acelaşi timp, are ca rezultat un look răvăşitor, pentru care a primit şi titlul de “Cel mai sexy bărbat”, în anul 2003 şi 2009, în urma unui sondaj realizat de revista People. Fără nici un dubiu, atitudinea este cheia imaginii lui. Johnny Depp a și fost recompensat pentru stilul său vestimentar original, cu un premiu Fashion Icon, oferit de Consiliul Designerilor din Statele Unite ale America, devenind astfel primul bărbat numit „Simbol al Modei“. Distincţia aceasta vine ca o confirmare a stilului său propriu, catalogat de specialişti ca fiind „foarte personal şi eclectic“.

Dar stilul lui Johnny Deep nu are o definiţie precisă, poate fi cu uşurinţă  un gentleman rafinat sau un nonconformist fără leac. Asta pare să nu fie nici o problemă pentru el, atît timp cît amprenta sa este prezentă în fiecare ţinută. Johnny este mai ales atent la accesorii. N-o să-i lipsească niciodată ceasul, brăţările din piele, probabil o eşarfă la mîna sau la gît şi inelele. Nu mai vorbim despre pălăriile fedora, ochelarii sau ceasurile vintage de buzunar, elemente nelipsite din apariţiile actorului, pe covorul roşu, compuse bineînţeles din costume cu vestă.. În timpul liber, Johnny Depp adoptă un aer relaxat, pe care îl obţine cu ajutorul blugilor rupţi, un tricou simplu, o cămaşă în carouri sau o jachetă din piele.

O dezordine ordonată şi bine gîndită, accesorii statement bine alese şi combinate, multe straturi de haine, un mixt de texturi, pe scurt un stil excentric semnat Johnny Depp.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :