În orgasme să ne medităm sau în sexe să ne analizăm?

Rămăsesem datoare cu ceva practici sexuale inedite. Am făcut ceva research și iată cu ce noutăți vin. Azi. Că mai am și pentru mâine. Să avem timp să le rumegăm, să ne consultăm, să fim de acord cu ele sau să le practicăm. Cum atunci când vine vorba de sex, nimic nu e prea ciudat, prea demodat sau prea nou, tot timpul trebuie să fim la curent, n`est-ce pas?  Iată ce fac alții dincolo de granițe. Poate vă vin idei.

Made in San Francisco

Specialista în sexualitate feminină, Nicole Daedone, în Slow Sex Movement, și fondatoarea comunității One Taste Urban e convinsă că meditația orgasmică poate fi învățată. Suntem absolut de acord: totul poate fi învățat în ziua de azi. Ea s-a inspirat din filosofia orientală (budismul, tantra și taoismul) pentru a ajunge la o comunicare mult mai intensă și mult mai intimă cu propria ta sexualitate, fie că ești singur/ă, fie că ai pereche.

Cum ajungem, deci, în al șaptelea cer? Păi… simplu! Taman prin această meditație orgasmică și prin sexualitate mentală.  Practica presupune, printre alte activități, o reuniune de grup în care bărbații și femeile se reunesc în sala de meditații și se relaxează mental asupra senzațiilor fizice în timp ce li se pun imagini erotice care îi vor transporta la sigur în Nirvana. Oamenii ăștia chiar vorbesc serios.

Între două omlete

Dacă sunteți în căutarea unui flirt în timp ce vă e foame, mai exact dacă vreți să îmbinați flirtul cu mâncatul, vă recomandăm site-ul de Cook-Dating. Această activitate a țâșnit din mintea bucătarului-șef de origine franceză, Frédéric Chesneau, în timp ce bătea cu dedicație niște omlete, și a văzut clar în cursurile lui de gastromanie o oportunitate unică de a cunoaște alte persoane. Restaurantul său, L`Atèlier de Fred, este o adevărată școală a flirtului gastronomic la Paris, très bien connu. Aici, replicile sexuale, chicotelile și insinuările se amestecă cu roșiile, ouă, ceapa și ingredientele afrodisiace. Sunt și cursuri de 3 ore. În primele două se pregătește meniul, iar în ultima oră se degustă. Bon Appétit!

Cele 7 minute decisive

Și de la sexul lent la cel rapid, că tot suntem în secolul vitezei, Speed Dating sau rendez-vous-uri la minut are deja adepți de ani de zile pe piață. Undeva între o agenție matrimonială și un blind date, Speed Dating organizează într-un bar întâlniri de câte 7 minute între invitați. Mai exact ai 7 minute la dispoziție să pălăvrăgești cu unul din cei 7 tineri cu background diferit ca să-ți faci o idee dacă vrei să mai continui pe linia asta. Îți întâlnești sau nu perechea, nu se știe, dar un lucru e sigur: diversitatea e asigurată 100%.

Aproape orgasmul. Și bărbații simulează , mai ales când sunt băuți

Japonezii sunt experți în inventarea a tot felul de practici rare. Foarte rare. Ca de pildă sexul în aer liber în mijlocul unei mulțimi numeroase. Stați liniștiți că nu-l fac, doar îl simulează. Și nu în pereche, doar așa, se trezește câte unu că imită din senin actul sexual, ca și cum ar fi chiar în punctul lui culminant, și deodată tresari din plimbarea ta liniștită că lângă tine începe unu să aproape aibă un orgasm. Ideea a apărut în urma unei întâmplări (sinistre, aș spune) în care un grup de japonezi beți și fără iubite s-au apucat să se exprime sexual cu voce tare, grohăieli, chițăituri, orăcăieli, tot ce trebuie, într-un orgasm de grup, cu scopul de a se distra, firește, nu de a se excita în public sau a excita publicul. Mă rog, cu japonezii ăștia nu știi niciodată. Oricum ar fi, au și o competiție anuală pentru recunoașterea celei/celui mai bun/e protagonist/e de coit fictiv. Dacă vreți să vedeți despre ce e vorba puteți accesa site-ul oficial al campionatului de orgasme mimate www.airsexworldfinals.com și să asistați la spectacol. Sau să vă înscrieți. Cum doriți.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :