Hasta la Viva, baby!

foto: www.obiectiv.info

Așa arată o Udrea condamnată (foto: www.obiectiv.info)

Tolontan a ratat din nou șansa de a tăcea magistral, într-o chestiune sensibilă pentru români (cel puțin cei gazați în piață). A încercat să explice, ca la proști, proștilor care ne crede de ce e un succes coperta de la Viva cu Udrea veșnica gravidă, o revistuță obscură cu 3 floace de articole și 1000 de reclame, aviz amatorilor care pun botul la echipa de marketing și plătesc reclamele în așa mizerie. Poate-și revine toată lumea după ce se calmează și-și dă seama că țara asta a ajuns în halul ăsta și din cauza alegerilor proaste pe care le-am luat cînd a fost să dăm girul tuturor revistuțelor fără substrat care se învîrt în piața publică, conduse de femei cu mintea ușoară care se gîndesc la cu ce ar trebui să se îmbrace la evenimentele de lansare ale nu știu cărui brand. Le doare pe alea în paișpe de formarea de opinii, cînd pentru cele 5 minute de glorie le crește cota pe piață.

Observați că nimănui nu-i pasă cine e tatăl copiilor Udrei, iar publicul se pliază, ce să facă? Țara ne ține ocupați. Pînă acum țara ”aștepta” gemeni, acum mai tre ”să aștepte” o lună să apară o eva maria din burta infractoarei pe care nu o caută nimeni. Probabil că gemenii i-a pierdut pe undeva prin conștiința colectivă, dar așa sunt mitomanii, uită ce mint.

Iar oportuniștii gen Tolontan încearcă să explice presa liberă din care eu traduc: ”ați fi vrut voi să faceți așa ceva, dar n-ați avut curaj, fraierilor!”

Întrebarea jurnalistică nu e de ce a apărut Udrea pe copertă. Nici ea nu putea rata momentul să le arate foștilor ei iubiți că e fericită, frumoasă și gravidă. Dacă o mai gîdilați mult pe la lindic s-ar putea să creadă că chiar e Demi Moore, cu puțin noroc Jeanne d`Arc. De-aici ne dăm seama că se simte supersafe, supermamă și visează la Oscar, nu dă cu mătura prin vreun supermarket să supraviețuiască și ea cum poate.

Întrebarea jurnalistică e de ce crede Tolontan că toți ceilalți jurnalistici sunt niște idioți pizmași care nu au fost loviți de ideea să-i trimită un mail lu Udrea, care a găsit ea imediat un fotograf profi, o perucă cu vîrfurile înspicate și un celofan sau văl ce e ăla să-i ascundă chiloții, care fotograf a venit cu umbreluțele, hair-peruchistul și make-up artistul după el, ca apoi ea să trimită mîndră ca o căprioară pictorialul pt Viva, care nu e fostul Maritimo din Constanța.

Păi pentru că ceilalți sunt niște naivi care se duc în piață să fie gazați pentru libertate, dreptate, umanitate, iar el ne dă lecții de jurnalism despre pizmă și ce înghite publicul ca un pelican.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :