Ghidul bărbatului îndrăgostit

greens_winterberry_mailDragă bărbat îndrăgostit,

E momentul să arăţi femeii de lîngă tine că timpul petrecut în preajma ta contează, că nu eşti imun la toate lucrurile pe care te-ai obişnuit ca ea să le facă pentru tine şi mai ales să dovedeşti că ea şi nu alta este cea pe care vrei s-o păstrezi în viaţa ta.

Prea ne-am ocupat de ce şi cum ar trebui ea să facă pentru tine. Azi, bărbate, e şi rîndul tău să-ţi (re)cucereşti femeia şi astăzi (nu în altă zi siropoasă) pentru că indiferent dacă ea crede sau nu în moş Valentin, sigur aşteaptă din partea ta un gest care să o surprindă.

Noi ţi-am pregătit o listă cu lucruri speciale pe care ai putea să le faci ca să-i dovedeşti că o meriţi.

1. Trimite-i un buchet uriaş de flori la birou. Clasic, nu? Ei bine, funcţionează de fiecare dată.

2. Nu-i spune nimic toată ziua, dar ai grijă să ajungi mai devreme acasă şi pregăteşte o seară de neuitat. Ştii tu, lumînărele, două frunze de salată, uleiuri de masaj, muzică bună şi… un film din lista noastră.

3. Scrie-i de mînă o scrisoare şi trimite-o prin curier. Dacă nu eşti creativ, pune cîteva pasaje din celebrele corespondente de dragoste ale scriitorilor. Alege-le pe cele care ţi se potrivesc şi nu uita să citezi sursa. O va lăsa…cu chef de tine!

4. Fă-i un tort cu răvaş şi cere-o de nevastă. Deliciul suprem, dacă eşti sigur că şi ea vrea asta.

conifere5. Ia o sticlă de şampanie şi două pahare şi invit-o pe terasa blocului să priviţi stelele. Pregăteşte şi o pătură sub care să vă încălziţi…ştii tu cum.

Fii creativ, bazează-te pe lucrurile pe care le ştii despre ea, dar măcar azi, fii diferit şi fă totul altfel decît le-ar aştepta. Nu contează că e Valentine’s, nu contează că o să te saturi de dulcegării şi siropuri cu aromă de Cupidon, nu contează că o să fii ca restul celor care apreciază doar azi dragostea, contează ea şi pentru ea eşti în stare chiar şi să sărbătoreşti ziua îndrăgostiţilor, dar în stilul tău.

Acestea fiind spuse, îţi urăm o zi a iubirii incendiară!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :