Free Diabolique

ha haVrei o explicație. Iar?! Întrebi de ce?! Iar?!

Renunț pentru că mirosul tău e altul.

Pentru că minți. Și minți si când spui că minți. Pentru că pe mine nu poți sa mă minți, dar o faci așa de des precum respiri.

Renunț pentru că aerul pe careîl împart cu tine e obosit. Fiindcă tu respiri mereu același aer.

Renunț pentru că ți-am spus de infinite ori că e imposibil să deschizi toate ușile cu aceeași cheie. Că nu se poate să mergi pe același drum și să ajungi la destinații diferite. Pentru că nu poți să porți aceeași haină  urâtă și să le ceri celorlalți să o iubească la fel de mult ca tine.

freeRenunț pentru că nimeni nu se uită după alta când e cu mine. E ca și cum joci tenis cu Sharapova dar tu insiști să joci din când în când și cu Halep.

Pentru că te-am crescut la sânul meu și ție ți se pare că ești motherfucking Ray Donovan. Nu ești. Cel mult poți să aspiri la o combinație nereușită între Un gigolo de ocazie și Sunt un laș, dar mă tratez. Pentru că Ray Donovan e atât de mișto că l-au făcut film. Deci, există doar în filme, pricepi?

Pentru că eu sunt așa cum sunt și am știut mereu ce vreau, nu am nevoie de accesorii inutile să-mi împodobească viața. Eu sunt accesoriul meu, iar tu ai devenit accesoriul altcuiva. Chiar dacă nu a însemnat nimic pentru tine. Pentru că pentru tine, nimic nu înseamnă ceva niciodată. Nici măcar tu.

Est atât de nesigur pe tine că nici măcar pe tine nu te tratezi cu respect. Desigur, nu ai de unde să știi ce înseamnă asta dacă îți cânta Pink la ureche și tu îi dai microfonul Andreei Bănică.

keep calmNu te urăsc, pur si simplu nu te mai vreau. Nu vreau să mai aud de tine, să te mai privesc sau să știu că mă cauți cu degetul pe Facebook așa cum făceai cu altele. Block ție, prietene, nu Unfriend, nu Unfollow, BLOCK, auzi?!

A venit vremea să fii liber, așa cum îți dorești când nu-mi vorbești. Liber să vezi ce înseamnă să stai pe picioarele tale fără femeia din spate care să-ți strângă mereu mizeria, să-ți arate drumul, să dea mâna cu tine peste fileu chiar și când pierzi, să îți respecte toate imperfecțiunile și slăbiciunile și minciunile fără să îți fi cerut vreodată ceva în schimb.

Renunț la tine, bărbat neghiob. Renunț!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :