Festivalul de poezie populară de la Cernăuți – 3 zile/150 euro

Biserica Trei Ierarhi din Cernăuți

În perioada 29 martie – 1 aprilie, Soleil Tour organizează o excursie la Cernăuți cu ocazia Festivalului de poezie populară din Cernăuți, organizat de Centrul Bucovinean de Artă și Școala Populară de Artă și Civilizație ”Ciprian Porumbescu” din Cernăuți, un festival aflat la ediția a 2-a.

Excursia se adresează celor cu autentic simț românesc, care vor să-și cunoască frații basarabeni, iubitorilor de folclor și poezie populară românească și celor care și-ar dori să cunoască istoria autentică a unei Românii pierdute, dar păstrată cu grijă de frații bucovineni.

Ce intră în prețul excursiei:

Cazare în cameră dublă 3 nopti cu mic dejun

Transport cu autocar clasificat

Intrarea la Universitate din Cernăuți

Ghid local din Cernăuți, ghid Universitate

Însoțitor de grup român

Vizită la Mănăstirea Bănceni

Nu sunt incluse: Asigurările de sănătate, cheltuielile personale, suplimentul de 75 euro pentru camera single.

Intrările la Palatul Culturii din Iași și la Turnul cu Ceas, Muzeul Mihail Kogălniceanu, Muzeul Arheologic din Cucuteni și Palatul Al. I. Cuza, Ruginoasa

Palatul Culturii, Iași

În afară de vizita/participarea la Festivalul de poezie populară de la Cernăuți, veți avea în program și vizitarea centrului istoric din Cernăuți, liceul unde a studiat Mihai Eminescu, strada Domnească, statuia lui Mihai Eminescu, casa lui Aron Pumnul, închisoarea unde a fost închis Ciprian Porumbescu și vizita orașului Iași, obiectivele din program împărțindu-se în cele două zile (29 martie – dus și 1 aprilie – întors). În afară de obiectivele cu plată menționate pentru Iași, mai sunt și altele fără plată, unde vom ajunge: Biserica Trei Ierarhi, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Centrul Vechi și Primăria.

La festival vor participa: poeți populari din Nordul Bucovinei, delegații culturale din județele și municipiile Iași, Suceava, Medgidia, București, Bistrița, scriitori, culegători de folclor, cadre didactice, elevi. Vino și tu alături de noi și alătură-te unei Românii mari și curate și pline de dor, în care cântecul popular, poezia de suflet și inimile bucovinenilor din Cernăuți îți vor răsuna în piept și în creieri mult timp după aceea.

Relații la telefon: 0722219327

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă vreo 20 ani, dar și ca învățătoare și profă de franceză și engleză timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :