Festival de Spiritualitate și Terapii Complementare

Festival-de-spiritualitate-si-terapii-complementareÎn cadrul Festivalului a 9-a dimensiune ce va avea loc la Tîrgul de carte Kilipirim iată un eveniment important și mult așteptat de către oamenii deschiși spre explorarea dimensiunilor paranormale. Se deschide Academia Spirituală, una din puținele conduse de oameni de geniu, oameni care și-au pus experiența în slujba celorlalți oameni care au nevoie de ajutor.

Editura Cartea Daath, gazda sau am putea spune chiar responsabila cu aducerea pe piața de carte românească a numeroase titluri cu tematica știință și spiritualitate, se va găsi la Kilipirim, Tîrgul de carte cu discounturi, acolo unde cărțile valoroase se vînd la oferte incredibile și unde titlurile Danielei Marin, sufletul și mîna de fier a editurii, sunt frumos aliniate pe rafturile cu reduceri substanțiale.

la marginea realitatiiAnul acesta, cea mai recentă dintre cărțile apărute este „La marginea realității”, despre care celebrul actor și scenarist Dan Aykroyd spune: „Din toate lecturile şi cercetӑrile mele de-a lungul vieţii, nu am ȋntîlnit niciodatӑ o prezentare mai comprehensivӑ, logicӑ şi echilibratӑ a fenomenelor supra-normale. Aceasta este cea mai bunӑ ȋncercare de a ȋnţelege originea acestor fenomene şi semnificaţia lor pentru omenire. Este o mare realizare pentru autorii cӑrţii care şi-au dobîndit respectul şi recunoaşterea autoritӑţii lor ȋn acest domeniu, ajutîndu-ne sӑ avansӑm pe calea ȋnţelegerii realitӑţii conştiinţei superioare şi a imensului sӑu potenţial.”

Apropo de potențial, dacă nu ne credeți, puteți face o vizită sîmbăta și duminica viitoare, adica 1 și 2 noiembrie, în cadrul Festivalului A Noua Dimensiune – Festival de Spiritualitate și Terapii Complementare și vă puteți convinge singuri. O să aveți parte și de surprize, care, după cum îi cunosc pe reprezentanții Academiei Spirituale, sigur vă vor ridica întrebări despre propriul sine, vă vor pune pe gînduri, dacă nu chiar vă pot schimba viața, la modul cel mai subtil cu putință.  Și iată două evenimente pregătite pentru publicul auditoriu de către editura Cartea Daath: 1. Videoconferința cu autorul Colin Andrews, în direct din SUA. Botezătorul cercurilor din lanurile de cereale, nu doar de secară. Sună atît de ciudat încît chiar trebuie să veniți să vezi despre ce este vorba – Sîmbătă, 1 noiembrie ora 17.00;

  1. Al doilea eveniment este duminica, 2 noiembrie, ora 15.00 – Conferința “Mecanismele subtile ale meditației. Energia Universală pentru toți”. Realizatori: Alfons Jaworski (Olanda) și Daniela Marin. Odată cu această conferință și meditație a iubirii, pentru iubire, în pace și armonie, va fi prezentată și Spiritual Academy – Academia Spirituală, un loc de adunare pentru toti cei care își doresc cu toată inima, cu tot trupul, cu toată mintea și din tot sufletul să fie iubire, să dăruiască iubire, să respire iubire astfel încît realitatea prezentă să fie ea întreagă IUBIRE, PACE, ARMONIE!

Ce veți mai găsi la acest festival: cărţi despre dezvoltare personală, ştiinţă şi spiritualitate, psihologie, astrologie, filosofie sau cărți despre tot felul de terapii și workshop-uri pe teme de aromaterapie, cristaloterapie, terapie craniosacrală, dispozitive de protecţie energetică şi multe altele. Pe parcursul celor 5 zile, veţi mai putea achiziţiona şi produse care contribuie la sănătatea şi calitatea vieţii, precum siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din pietre semipreţioase.

Cine dorește să se adune la un loc în Academia Spirituală, indiferent de calea pe care merge, dar avînd aceeași destinație este binevenit. Totul curge și e perfect așa cum este. Fiecare lucru urmează altuia și construiește contextul pentru următorul.

ESTE MOMENTUL ADUNĂRII!

Anul acesta, Kilipirim este găzduit de Unirea Shopping Center, la etajul 2. Intrarea liberă! De orice! Participarea – condiționată doar de IUBIRE!

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă vreo 20 ani, dar și ca învățătoare și profă de franceză și engleză timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :