Femeia la 40 nu dă socoteală nimănui

penelopeUneori îmi vine greu să trec de titluri gen Strigătul unei femei de 40 de ani, adresat tuturor bărbaţilor. Cu toate astea, am făcut-o. Eram curioasă să văd ce disperare a cuprins-o pe femeia de 40 de ani şi de ce a simţit ea nevoia să fie auzită de toţi bărbaţii. Lăsând deoparte partea patetică a mesajului, femeia de 40 de ani, de 20 de ani sau de 50 de ani ar trebui să treacă peste faptul că el, bărbatul, vrea numai sex, aici şi acum şi că o vede ca pe o bucată de carne. Da, doamnelor, aşa e! Acum putem să ne liniştim cu toţii şi să mergem mai departe?!

Așadar, ei vor mai întâi să experimenteze partea carnală a relaţiei. Mai mult, vestea proastă e că, şi dacă vrei şi dacă nu vrei, e mai bine să te te obişnuieşti cu gândul acesta pentru că, nici amânarea şi nici dăruirea nu o să  garanteze că el o să rămână să se îndrăgostească şi să îţi descopere minunatul intelect. Ştii de ce? Pentru că oferta e prea mare şi variată. Pentru că e la îndemână. Pentru că doar trebuie să aleagă. De pe Facebook, eventual, e simplu. Ştii câte femei sunt  gata să ţi-l sufle de sub nas până ai apucat tu să strigi sex intelectual? Multe. Uită-te la poze, vezi ce face un bărbat cu un telefon în mână.

11692586_504707056351199_9133189439615859873_nIdeea jocului ăstuia de-a “cucereşte-mă”, “fă-mă să te doresc”,  e nasoală. Ce cauţi cu unu pe care nu îl doreşti şi tu de la început? Mai ales la 40 de ani când numărătoarea o ia în sens invers. Nu ar fi timpul, zic, să preiei tu frâiele jocului? Să îl laşi să vadă ce are de pierdut? Sau să fii pur şi simplu naturală şi sinceră? Să-ți asumi riscuri fără să pierzi timpul cu toţi fraierii care nu vor să te cucerească?

Eu nu le-aş adresa un strigăt tuturor bărbaţilor. M-aş gândi că bărbatul meu o să mă găsească şi eu o să îl accept fiindcă pe el îl aşteptam, nu? Fără prostii. Dacă unul insistă să folosească 100 de cuvinte din vocabular şi nu mi-a cucerit mintea imediat, e prea târziu după două zile, de fapt… imposibil. Femeia de 40 de ani ştie la prima privire dacă îl vrea sau nu pe tipul care îi dă târcoale şi îşi permite să îşi asume riscuri, fiindcă e sigură pe ea. Ea nu îl vrea pe unul care uită să o caute şi nu îşi pune problema dacă ăla vrea mai întâi sex. Ea ştie că bărbaţii rămân aceiași băieţei care descoperă sexul prima dată. Îl vor tot timpul, doar ca un bărbat cum ne place nouă, ştie că diferenţa o fac celelalte lucruri pe care o femeie de 40 de ani, sau oricare altă vârstă, poate le facă sau să le spună. Femeia asta alege de la început, nu se lasă aleasă şi curtată prost.

11209573_818365461615818_7015785162615462885_nChestia asta cu pedepsirea bărbatului prin interzicerea sexului e deja plictisitoare şi nefericit aleasă ca tehnică. Știi de ce? Pentru că s-ar putea să îi fie mai comod să fie pedepsit aşa. Ca un copil de grădiniţă. Nici aceluia nu îi mai spui să stea pe scăunel dacă nu face nu ştiu ce, se duce singur acolo de la început fiindcă ori a găsit altă distracţie ori nu vrea să facă ce vrei tu, oricum.

Aşa că, pentru femeia care doreşte să pună mâna pe un bărbat sfatul meu este să fie sigură pe ea, pe alegerea ei, sa fie naturală şi sinceră, dar, mai ales, să ştie foarte bine ce fel de bărbat doreşte şi să nu se lase vânată de altul. În fond, ce o fi așa groaznic că bărbatul care îţi place vrea să facă sex cu tine? Pe bune, la 40 de ani?!

În concluzie, fii tu, femeie aşa cum eşti şi vei atrage bărbatul care vrea această femeie şi nu alta. Dacă nu, lasă-l, nu-i striga nimic, pentru că nu este el acela pe care îl cauţi. Şi când o fi să te întrebe cineva cu câţi bărbati te-ai culcat, le răspunzi simplu “Cu câţi am vrut!”.  Femeia de 40 de ani nu da socoteală nimănui, să ştii!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Socotitorul spune:

    Ce socoteală să mai dai, bre pupăză? 🙂 Care bărbat handicapat se mai uită la femeia de 40 de ani?
    „Femeia de 40 de ani nu da socoteală nimănui ”, da, de vreo 10 ani deja, că nu mai interesează pe nimeni „socoteala” ei 😉

Comentează :