“Du-te dracului de impotent!”

1920439_747829675310267_2457749075915197148_nAtât puteam să gândesc. Ultima noapte de dragoste din anul ăsta şi tot ce puteam să-i urez era să se ducă dracului. Nici nu ştiu, parcă mi-e şi milă şi pe de altă parte ce vină am eu că mă-sa şi-a crescut un idiot la uşă. Că nu a fost aia în stare să-l facă să se simtă iubit, sau poate că nici ea n-a simţit ceva important faţă de el.

Important e că am de gând să-i scot pe toţi în şuturi din patul şi din viaţa mea. Să continue să se întoarcă până o să cred eu că asta le e locul cu adevărat. Azi-noapte am visat că plecase. Am trântit uşa în urma lui şi apoi m-am oprit în oglindă. Femeia care mă privea înapoi eram eu, dar bătrână, singură şi cu un pahar în mână. Mi-a urat “La mulţi ani, fetiţo!” Apoi a început să râdă ca o nebună. Eram eu, fir`ar să fie, eu şi coşmarul meu cel mai urât.

Nu mi-e frică să rămân singură. Mi-e frică să nu-mi mătur din viaţă bărbatul care mă iubeşte cu adevărat, fiindcă sunt prea orbită de vanităţile mele de femeie. Dar nici nu pot să mă mulţumesc cu mai puţin. Vorbele lor, cadourile, poftele, capriciile mele satisfăcute fără întrebări, libertatea pe care toţi au învăţat să mi-o respecte, nimic nu mă convinge. Nu pot să aleg între ei, sunt la fel, diferă ambalajul şi felul în care îşi potrivesc cuvintele în fraze, mai ales când vor să ţi-o tragă, dar sunt la fel şi eu nu vreau “la felul” lor.

Vreau încă, sper încă, să-l găsesc pe cel despre care să nu gândesc în miezul nopţii cât e de impotent, îl vreau pe ăla care nu aşteaptă nimic de la mine, pe ăla care m-a ales ştiind că nu mă poate avea decât păstrându-se pe sine. Îl vreau pe ăla care îmi spune fără cuvinte că el e bărbatul. Pe cel care ştie că o să-l urmez fără să mi-o ceară, fiindcă el e singurul despre care nu aş putea gândi în noaptea dintre ani, sub vâsc “du-te dracului de impotent”.

  • Iubitule, dansează cu mine!

“It’s a man’s world”….şi Seal și şampanie, iar el nu a plecat…

 

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :