DREAM BOARD – panoul visurilor tale

Ideea unui “Panou al Visurilor” pentru 2017 s-a născut în mintea mea la cumpăna dintre ani şi, în loc de o listă a rezoluţiilor, mi-am confecţionat primul Dream Bord din viaţa mea. Probabil stiţi deja ce reprezintă un Dream Board (sau Vision Board). Este un panou alcătuit din imaginile care se doresc a fi manifestate în viaţa personală: o casă, maşina visată, locuri noi de vizitat, o familie armonioasă, partenerul de viaţă perfect, corpul ideal etc. Ideea de bază este ca acele imagini plasate pe el să se imprime în subconştient şi subconştientul să atragă informaţiile necesare pentru manifestarea lor în viaţa reală. Crearea acestui tablou este, probabil, unul dintre instrumentele de vizualizare dintre cele mai valoroase. Pentru că mintea noastră răspunde puternic la stimularea vizuală şi emoţiile sunt energia vibrațională care activează Legea Atracţiei, zicala „o imagine valorează cît o mie de cuvinte” se potriveşte de minune cu acest concept al panoului. Dacă v-ați definit deja dorinţele pentru 2017, poate este timpul de a le ilustra vizual aşa cum am făcut-o şi eu (şi am inspirat-o şi pe fetiţa mea de 7 ani să o facă).

Cum se alcătuieşte un Dream Board? În primul rînd conștientizați şi credeţi în Legea Atracţiei. Apoi găsiţi imagini care reprezintă sau simbolizează experiențele, sentimentele și bunurile pe care doriți să le atrageţi în viață. Plasaţi-le (prin lipire) pe acest panou personal. Eu am decupat imagini din reviste care rezonau cu aspiraţiile mele sau le-am printat de pe internet. Fiţi creativi însă, nu includeţi numai poze, ci şi citate sau cuvinte, afirmaţii care rezonează cu fiinţa voastră şi care inspiră emoții pozitive. Neapărat aşezaţi în centrul panoului o imagine personală surprinsă într-un moment fericit, dar şi imagini cu fiinţele cele mai dragi pe care vi le doriţi alături.

Prin culegerea acestor imagini vă puteţi referi la toate domeniile vieții sau doar la o zonă anume pe care vreţi să vă concentraţi anul acesta. Folosiți numai cuvintele și pozele care vă reprezintă cel mai bine scopurile personale, viitorul ideal. Pe panou trebuie să primeze frumusețea, simplitatea și claritatea.

După crearea panoului este bine să îl amplasaţi undeva unde îl puteţi vedea zilnic (deasupra patului, la birou, în locul televizorului, etc). Priviţi-l în fiecare dimineaţă şi seară vizualizînd, afirmînd şi crezînd cu toată fiinţa în obiectivele trasate. Timpul petrecut vizualizîndu-l  înainte de culcare este deosebit de puternic; gîndurile și imaginile care sunt prezente în mintea noastră în timpul ultimei ore înainte de a merge la culcare sunt cele care se vor repeta în subconștient  toată noaptea. Şi nu uitaţi să citiţi afirmaţiile şi cuvintele de pe panou cu voce tare.

În concluzie, fiţi recunoscători pentru binele care este deja prezent în viața voastră, dar şi pentru fiecare dorinţă care se transformă, în timp, în realitate. Fie ca toate visurile să vi se împlinească în 2017 (şi să ne povestiţi şi nouă despre experienţele voastre)!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :