Dragostea la puterea a doua. Cupluri la modă

1Au atras mereu atenţia prin frumuseţe şi talent, dar când acestea se dublează, avem de-a face cu cele mai celebre cupluri la modă de pe întreaga planetă.

Nici un alt cuplu de la Hollywood sau de pe toată planeta nu poate depăşi în faimă, frumuseţe, talent şi număr de copii pe cel format din Angelina Jolie şi Brad Pitt. Nu degeaba au fost alintaţi Brangelina. Au fost mereu sub lumina reflectoarelor şi au reuşit mereu să-i surprindă pe toţi prin armonia cu care se îmbracă. Fie că sunt la micul dejun, pe stradă sau pe covorul roşu, Angie şi Brad sunt perfecţiunea şi simbioza întruchipată.

Prințul William şi Kate Middleton sunt motivul pentru care de atâta vreme au existat basmele. Par desprinşi direct din ele şi proiectaţi în realitate. Kate devenită în scurt timp un fashion icon, fără prinţul ei ar fi de-a dreptul incompletă. E ceva ce transcede fotografiile. Ea chiar are o nelinişte în atitudine când prinţul nu e alături de ea.

2Ea e supermodel, el ar putea fi un supermodel. Aşa că nu e deloc surprinzător că Tom Brady şi Gisele arată în viaţa reală ca păpuşile Ken şi Barbie, mai ales atunci când îşi asortează ţinutele la evenimentele mondene.

Ambele jumătăţi din cuplul format de Camila Alves şi Matthew McConaughey au cantitatea necesară de umor combinat cu un aer hippie şi acel joie de vivre franţuzesc ce dă relaţiei lor un efect răcoritor pentru ceilalţi. Sunt ca o cupă de şampanie rose, gata să facă bulbuci.

3Despre George Clooney, veşnicul burlac, ce să mai spunem? De când e braţ la braţ cu Amal Alamuddin pare că şi-a găsit în sfârşit jumătatea. Era şi cazul, dar să vedem cât îl va ţine de data asta. La antecedentele lui, pariurile sunt deja făcute.

 

Joshua Jackson n-a fost niciodată prost îmbrăcat, a avut mereu acel simţ al modei care la un bărbat chiar este o raritate. Dar de când se întâlneşte cu actriţa Diane Krugger, care este o făptură ultra-chic, stilul lui Joshua a căpătat parcă și mai multă fineţe. Poate că asta se întâmplă, de fapt, cu toată lumea atunci când îşi găseşte perechea potrivită.

Dacă ar exista un concurs despre cuplul cel mai scos din cutie cu siguranţă Victoria şi David Beckham l-ar câştiga cu uşurinţă. Nu ştim cât se mai iubesc, dar în public sunt atenţi la fiecare gest, zâmbet, râd de expresie şi fir de păr.

4Există un motiv foarte bun pentru care Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au rămas cuplul cel mai tare din rock ‘n’ roll. Nu părăsesc niciodată casa dacă nu sunt îmbrăcaţi în haine ultra-mega-cool. Ba chiar au dat ştacheta mai departe şi copiilor lor!

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi sunt două tipe care se completează în toate direcţiile. Fiecare are propriul stil chic şi există un procent de 99% când pică una pe stilul alteia, un procent atât de mare încât uneori par a fi gemene, şi nu iubite. Dar nu aşa se spune despre cuplurile care se iubesc foarte mult? Că încep să semene ca două picături de apă?

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :