Domnul Perfect şi broscuţa Oac

Mr. Nobody Vorbeam cîndva despre Mr. Perfect şi cum să-l găsim mai repede. Ne-am întrebat cum arată, unde îl găsim şi cum îl cucerim.

Presupunînd că am trecut de această etapă, hai să vedem cum îl păstrăm şi dacă îl păstrăm. Pentru că e posibil uneori să ne dăm seama că am greşit şi Mr. Perfect s-a transformat într-un broscoi. Atunci lucrurile sunt foarte clare, trebuie aruncat înapoi în lacul de unde a fost pescuit să-şi găsească o rîioasă ca el şi să trăiască fericiţi până la adînci bătrîneţi.

Dacă povestea este însă cea aproape de ideal şi broscoiul a devenit un prinţ pe care vrem să-l ţinem aproape, uite cam ce ar fi de făcut:

  1. Pentru prinţ lucrurile sunt simple, nu le complica.
  2. Masa e masă, casa e casă, dorul de ducă e dor de ducă. Nu încerca să traduci ce îţi spune.
  3. Prinţul are nevoi primare de care trebuie să te îngrijeşti sau să îţi iei ajutoare, dacă îţi dă mâna. Trebuie să mănînce, să se relaxeze (adică acel moment cînd tu ar trebui să nu îl întrebi ce face) şi mai ales să facă sex. Altfel o să meargă să-şi procure cele necesare în altă parte.
  4. Prinţul are orgoliu. Acesta trebuie gîdilat din cînd în cînd. Sigur, dacă are un orgoliu mai mare decît îi sunt sfintele boaşe, lasă-l, e un efort prea mare să compensezi cu vorba ceva atît de mic şi în dublu exemplar.
  5. Prinţul are nevoie să-şi folosească uneori spadă. Dă-i motive. Nu-l lăsa să doarmă crezînd că minunăţia de femeie de lîngă el i se cuvine aşa, că e el prinţ.
  6. Prinţul e bărbat şi bărbaţii mint. Unii fiindcă sunt patologici, alţii fiindcă vor considera că asta e de făcut ca să te protejeze. Nu-l contrazice, nici nu-i da dreptate, va veni un moment cînd va trebui să recunoască singur că a greşit. Atunci e momentul tău de glorie cînd va trebui să-ţi plătească lacrimile (dacă au existat) cu diamante (sau şosete lycra dacă îţi plac).
  7. Bărbatul pe care l-ai ales, perfect sau nu, nu se va schimba NICIODATĂ. Dacă o va face, înseamnă că nu e suficient de bărbat şi atunci nu o să-ţi mai placă. Dacă îţi displace în punctele esenţiale, e broscoi, nu-l mai pupa atît în fund şi în nici un caz nu te schimba tu pentru el.
  8. Niciodată, dar niciodată, nu îl forţa să-ţi adore familia şi prietenii. De cele mai multe ori acest lucru aduce apocalipsa. De şi mai multe ori în faţa asediului părinţi/prieteni, un cuplu care nu e bine sudat, se cam rupe. Sigur, nu o înghiţi nici tu pe maică’sa, dacă se dovedeşte a fi o scorpie gata să-ţi scoată ochii pentru orice fleac. Uneori s-ar putea să fie fatal… dar asta e alt film şi deja subiect de alt articol….
  9. Dacă eşti la început de drum, nu îţi lasa prinţişorul în preajma prietenelor tale. De ce să facă el comparaţie? De ce să le dai chiar prietenelor ocazia să îşi exprime un punct  de vedere pe care nici măcar tu nu ţi l-ai lămurit încă? Stai calmă, va veni şi vremea lor…
  10. Remember. Nici un bărbat nu e perfect, total imperfect sau de neînlocuit. Nici tu. Dacă nu merge, nu merge, lasă-l şi stai o perioadă singură, vezi ce vrei, vezi ce se întîmplă, poate nu ştiai cînd l-ai cunoscut. Un broscoi te ajută să înveţi mai ales ce nu vrei de la adevăratul prinţ care, îţi garantez, mai devreme sau mai tîrziu, chiar la momentul potrivit, va apărea şi pentru tine.

Şi am încălecat pe mătură şi am plecat să caut în cutiuţa cu secrete ceva interesant să mai uităm de vremea de afară. 🙂

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :