Disney On Ice

image2 (1)“Treasure Trove (Cufărul comorilor)”, un spectacol pe gheaţă marca Disney, a avut loc recent în incinta impunătoarei clădiri Centre Bell din Montreal, Canada. Spectacolul extraordinar i-a purtat pe cei mici, dar şi pe cei mari, în universul feeric al lui Walt Disney, graţie personajelor de desene animate care au luminat (şi încă mai luminează) viaţa multora dintre noi.

Pe parcursul a celor aproximativ două ore, publicul a redescoperit numeroase istorii animate, de la Aladin şi Jasmine, la Regele Leu, Clopoţica, Peter Pan, Alice în Țara Minunilor, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Frumoasa adormită, Mica Sirenă, Frumoasa şi Bestia, Mulan, Prințesa și Broscoiul, practic tot alaiul de personaje care ne-a încîntat copilăria.

image2Personajele au încercat să interacționeze mult cu copiii care au aplaudat frenetic fiecare episod desfăşurat pe gheaţă. Patinatorii au dat dovadă de mult talent, spectacolul de patinaj în sine fiind deosebit de frumos. Reprezentarea tuturor scenelor a fost cotată la superlativ, însă remarcabile vor rămîne în amintirea multora coregrafiile şi costumele din scenele “Regele Leu” şi “Alice în Țara Minunilor”. Un mare plus l-am dat şi faptului că prinţesa Tiana (din “Prinţesa şi Broscoiul”) a fost interpretată de o patinatoare de culoare.

image1Disney On Ice reprezintă o serie de turnee – spectacole pe gheață produse de Feld Entertainment în acord cu Walt Disney Company. Patinatorii profesionişti sunt îmbrăcaţi şi creditaţi ca şi personaje de desene animate Disney (ei înşişi rămînînd anonimi).

Pentru a urmări cîteva secvenţe din spectacolul menţionat, vizitaţi linkul nostru postat pe canalul Youtube: Mala Hierba Videos

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :